Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania, 2018-04-24
Tranzitia de la statulul de expert intr-un anumit domeniu de activitate la cel de manager aduce cu sine, pe langa beneficiile evidente, si o serie de provocari majore pentru persoana in cauza. Rolul acesteia in organizatie se schimba, necesitand utilizarea de noi competente legate de coordonare, managementul oamenilor, dar si de delegare. Utilizata corect, delegarea poate sa constituie un excelent instrument de management al sarcinilor, stimulare a creativitatii si motivare a angajatilor.
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-04-24
In mediile de lucru din zilele noastre, companiile creeaza din ce in ce mai mult medii de invatare netraditionale in care angajatii invata cu mai multa placere si eficienta. Unul dintre principiile invatarii la adulti este acela conform caruia invatarea prin experimentare este cea mai potrivita acestei categorii de "invatacei".
Pus la dispozitie de Anca Bratu, Managing Partner Benefiq, 2018-04-23
Un set nou de cerinte de conformitate nu ar reprezenta neaparat un element de noutate pentru mediul de business romanesc, caracterizat de schimbari legislative frecvente, unele extrem de abrupte (vezi "revolutia fiscala" care a marcat inceputul de an 2018). Ce este diferit insa in cazul GDPR-ului este amploarea scopului vizat ce impune o analiza sistemica, fara precedent pentru multe companii.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-04-24
In cautarea fortei de munca, companiile trebuie sa se lupte pentru a angaja oameni si pentru a-i pastra. De aceea, firmele sunt dispuse sa ofere, pe langa salariu, mai multe beneficii. Pentru ca acest proces sa fie mai fluid, multe companii apeleaza la platforme precum BenefitOnline.ro, prin intermediul carora angajatii isi pot alege ce beneficii vor.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, K.M.Trust & Partners  , 2018-04-24
Ce pot face companiile pentru a-si pastra cei mai buni angajati si a deveni mai atractive? O abordare individualizata a proceselor de retentie si dezvoltare a oamenilor cheie din organizatie este unul dintre pasii de baza in orice efort de a creste angajamentul acestora.
Pus la dispozitie de Seatbelt Consulting, 2018-04-25
"Cei ce nu invata din greselile trecutului sunt condamnati sa le repete!" - Robert McKee. Seatbelt Consulting are grija cu adevarat ca tu si angajatii tai sa lucrati in conditii de siguranta.
Pus la dispozitie de Adrian Florea, Partner / Business Advisory Trend Consult, 2018-04-26
Rezultatele vin din ceea ce faci, adica din comportamente.
Rezultatele pe termen lung vin din ceea ce faci in mod regulat, repetat, obisnuit, adica din obiceiuri.
Rezultatele unei organizatii vin din comportamentele membrilor organizatiei.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-04-26
Cand stai zilnic mai multe ore pe scaun, in fata unui calculator, exista destul de multe sanse sa apara dureri de spate mai mult sau mai putin suparatoare, in functie de cat de rapid iei masuri pentru reducerea efectelor.
Pus la dispozitie de Enco Management Grup, 2018-04-26
Programul live online dedicat managerilor este facilitat in direct prin platforma virtuala. Oriunde se afla managerii, in Romania sau strainatate, timp de 10 sesiuni consecutive participa direct in dezbateri, colaboreaza, isi prezinta ideile implementate, relationeaza in echipa.
Pus la dispozitie de Robert Hogan, PhD, profesor I/O psychology, 2018-04-26
Leadershipul este un subiect care ma obsedeaza. Organizatiile au nevoie de lideri pentru a lua decizii cheie, a anticipa si a gestiona schimbarea tendintelor pietei si a stabili o viziune strategica. Cand predomina leadershipul competent, oamenii si companiile prospera. Leadershipul necorespunzator genereaza aproape intotdeauna angajati neimplicati, eventual, esecul in afaceri.
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-04-26
In momentul in care companiile aleg sa isi relocheze activitatea intr-o cladire de birouri, noile zone in curs de dezvoltare, mai aproape de centrul orasului, devin relevante. Potrivit unui raport calitativ de evaluare a dezvoltarii imobiliare, elaborat de compania de cercetare de piata Unlock Research Market pentru AFI Europe Romania, se remarca o noua tendinta prin care companiile isi indreapta atentia, din nou, catre oras.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, Head of HR Architects, 2018-04-27
Inspirati fiind de provocarile clientilor nostri, am dezvoltat si implementat o platforma interactiva de programe de teambuilding pe care, specialistii de Resurse Umane si/sau managerii de echipa o acceseaza atunci cand doresc sa organizeze si sa personalizeze un astfel de eveniment.
 
Pus la dispozitie de Consulteam Romania, 2018-04-27
Rolul de Professional Coach se regaseste in zilele noastre in multe arii de business, fie ca ne referim la coaching-ul corporativ, cel personal, sau la coaching-ul de cariera, pentru a numi doar cateva. Dintre ele, exista doua discipline ale coaching-ului care la prima vedere par similare: Executive si Business Coaching. Ce ne propunem mai departe, este sa detaliem ce le aseamana, dar mai ales care este diferenta concreta dintre cele doua abordari.
Cursuri si evenimente

11 - 13 ianuarie 2018, Bucuresti - The KPI Instiute Romania: Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici. 

17 - 20 ianuarie 2018, Bucuresti - Modulul III, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

18 - 20 ianuarie 2018, Cluj-Napoca - Curs The KPI Institute - Criteriile de Performanta, Evaluarea si Imbunatatirea Performantei Angajatilor. Detalii aici.

25 ianuarie 2018, Bucuresti -
Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania organizeaza evenimentul "Sesiune deschisa de productivitate si eficienta personala, utilizand principiile Programului de Eficienta Personala (PEP®)". Toate detaliile despre eveniment, aici. Membrii HR Club beneficiaza de un discount de 25% din pretul standard.   
 
 


29 - 30 ianuarie 2018, Bucuresti - Managementul succesiunii reprezinta o tema cu impact major in evolutia oricarei organizatii. Pentru a asigura dezvoltarea unui program de management al succesiunii de succes, CEB-SHL va invita sa dedicati o zi si jumatate trainingului "Success in Succession Management".

31 ianuarie 2018, Bucuresti -
Pe 31 ianuarie lansam Modulul 1 al programului The Art & Science of Coaching, prin parteneriatul Consulteam cu Erickson Coaching International. The Art & Science of Coaching se adreseaza celor care doresc sa invete si sa practice coachingul, acreditat de catre International Coaching Federation (ICF).


9 februarie - 10 martie 2018, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi - 9-10 februarie 2018 la Bucuresti, 23-24 februarie 2018 la Cluj - Napoca, 9-10 martie 2018 la Iasi, "Coach pentru Campioni", program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412.  

9 februarie 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de Employee Engagement si Securizarea Talentelor.  Membrii HR Club beneficiaza de un discount de 10%.  Detalii aici.  
 


9 - 10 februarie 2018, Bucuresti - Coaching Partners organizeaza "Coach pentru Campioni", program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412.  

15 februarie - 19 mai 2018, Bucuresti - In multe organizatii, managementul performantei a inceput sa fie vazut ca o functie integrata care are ca scop alinierea angajatilor, a departamentelor si a proceselor la obiectivele organizatiei. In sprijinul acestei alinieri, The KPI Institute Romania va pune la dispozitie in 2018 programul integrat de management al performantei, Top Management Performance 360!

16 februarie 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de Recrutare Eficienta - Cum devii magnet de talente. Acest curs isi propune sa prezinte cursantilor perspective, instrumente si solutii avansate de eficientizare a proceselor de recrutare proprii astfel sa atraga talentele necesare, exact oamenii de care este nevoie. Cursul se adreseaza cu precadere Specialistilor in HR implicati in recrutare, HR Business Partner-ilor si Antreprenorilor. Detalii aici.

22 februarie - 26 mai 2018, Cluj-Napoca - In multe organizatii, managementul performantei a inceput sa fie vazut ca o functie integrata care are ca scop alinierea angajatilor, a departamentelor si a proceselor la obiectivele organizatiei. In sprijinul acestei alinieri, The KPI Institute Romania va pune la dispozitie in 2018 programul integrat de management al performantei, Top Management Performance 360!

23 - 24 februarie 2018, Cluj-Napoca - Coaching Partners organizeaza "Coach pentru Campioni", program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412. 

8 - 11 martie 2018, Bucuresti - Modulul IV, The Art & Science of Coaching/ Erickson Coaching International. Detalii aici. 

9 - 10 martie 2018, Iasi - Coaching Partners organizeaza "Coach pentru Campioni", program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412. 

16 - 17 martie 2018, Timisoara - Coaching Partners organizeaza "Coach pentru Campioni", program de specializare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412. 

16 martie 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de Managementul Carierei in Organizatii. Scopul cursului este sa ofere participantilor abilitati, instrumente si modele de management al proceselor de consiliere in cariera utile in implementarea serviciilor de management al carierei angajatilor in companiile medii si mari. Cursul se adreseaza cu precadere Specialistilor in HR implicati in recrutare, HR Business Partner-ilor si Antreprenorilor. Mai multe detalii, aici.

21 martie 2018, Bucuresti - Pe 21 martie lansam Modulul 1 al programului The Art & Science of Coaching, prin parteneriatul Consulteam cu Erickson Coaching International. The Art & Science of Coaching se adreseaza celor care doresc sa invete si sa practice coachingul, acreditat de catre International Coaching Federation (ICF).

1 aprilie - 30 noiembrie 2018, Bucuresti - Fie ca esti nou in domeniu sau deja specialist HR, ca detii o functie manageriala sau esti antreprenor, esti binevenit in grupa noastra daca iti doresti discutii relaxate, un mediu cald si primitor, atentie la nevoile tale particulare si noi prietenii profesionale. Descarca brosura, iar daca vrei sa afli mai multe, da-ne un semn.

16 aprilie - 10 mai 2018, Bucuresti - Centrul de training Pro Management vine in intampinarea ta cu o gama variata de cursuri: Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal DPO, Microsoft Office Specialist - Excel 2010 VBA, Catia V5 Fundamente, Devops - Microservices with Docker and Kubernetes, Itil Foundation, MOC 55154 - Office 365 for the End-User. Consulta calendarul si rezerva-ti locul!

18 aprilie - 9 mai 2018, Bucuresti - Cursul Catia V5 Nivel Avansat prezinta aplicatii avansate ale programului CATIA V5, concentrandu-se asupra principalelor aspecte ale proiectarii asistate de calculator, metodelor de creare a suprafetelor si a pieselor din tabla, asupra analizei cinematice si cu ajutorul elementelor finite.

19 - 20 aprilie 2018, Bucuresti -
Curs open cu Interact "Think On Your Feet® - Clear speaking is clear thinking". Atelierele se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare: profesionisti si manageri din domenii tehnice, customer service, vanzari si marketing, resurse umane. Mai multe detalii despre curs, aici.


20 - 21 aprilie 2018, Bucuresti - Curs Ethical hacking: securitatea vazuta din punct de vedere ofensiv (IBR & Brain Concert). Un hacker etic este un expert in calculatoare si retele, al carui job este sa patrunda intr-un sistem sau intr-o retea de calculatoare in numele proprietarilor acestora, in scopul gasirii vulnerabilitatilor de securitate pe care un hacker real ar putea sa le exploateze. Afla mai multe despre curs aici.

25 - 26 aprilie 2018, Bucuresti - Curs open cu Interact: "Meeting of cultures". Atelierul se adreseaza angajatilor de la toate nivelurile din Shared Service Centres sau BPO sau din echipe internationale de proiect, care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de colaborare in context cultural divers si cu interactiune de la distanta. Detalii aici.

25 aprilie 2018, Bucuresti - Oferta integrala a lunii mai 2018 pentru cursurile cu tematica financiar-bancara IBR este disponibila aici

27 aprilie - 14 iulie 2018, Bucuresti - Consulta intreaga oferta EXELO de cursuri open disponibile in perioada martie-mai 2018.

4 - 5 mai 2018, Bucuresti - Curs Management de Proiect Aplicat. Invatati tehnici de management de proiect si cele mai bune practici in domeniu: 42 de ore fata in fata, 30 de ore lucru practic - realizare proiect, feedback individual, manual de curs si caiet de exercitii, peste 80 de template-uri in format editabil, lucru online in platforma EXELO, lucru in echipe, aplicatii in software, 3 ore coaching individual. 

7 - 11 mai 2018, Bucuresti - Curs autorizat DPO Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal. Odata certificat ca Ofiter de Protectie a Datelor de catre PECB, vei putea sa prestezi servicii pe cont propriu si totodata sa aplici cunostintele dobandite in cadrul organizatiei in care activezi. Practic, poti activa oriunde in tara sau in Uniunea Europeana, in cadrul oricarei companii publice sau private, sau in cadrul afacerii tale, ca Ofiter Protectie Date. Afla mai multe detalii aici.

7 - 9 mai 2018, Bucuresti - Cursul ITIL Foundation este un curs de management in IT,  fiind un standard global pentru asigurarea suportului de servicii IT.

10 mai 2018, Bucuresti - Curs Office 365 for the End-User: Office 365 Overview, Using Outlook Online, Using Skype for Business, Using SharePoint Online, Using OneDrive for Business and OneNote Online

10 - 11 mai 2018, Bucuresti - Instrumente si Tehnici de Selectie: seminarul are ca scop transferul de cunostinte si bune practici catre participanti astfel incat acestia sa obtina rezultate superioare in procesele de selectie si evaluare derulate la standarde profesionale. Detalii si inscriere aici.

11 mai 2018, Bucuresti -
AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de Recrutare Eficienta. Scopul cursului este sa ofere instrumente si solutii practice si testate de atragere si recrutare a candidatilor de valoare pe o piata ultra-competitiva si sa contribuie la eficientizarea proceselor de recrutare in companiile participantilor - cu accent pe partea de Sourcing. Cursul se adreseaza cu precadere recrutorilor si antreprenorilor. Detalii aici. 10% discount pentru membrii HR Club.


11 mai - 13 octombrie 2018, Iasi, Timisoara, Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca - Program de formare pentru ocupatia SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING, cod COR 242 412 - Coach pentru Campioni, aprobat de International Coach Federation (ICF) si autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Urmatoarele serii sunt programate in 11-12 mai 2018 la Iasi, 25-26 mai 2018 la Timisoara, 1-2 iunie la Constanta, 28-29 septembrie la Bucuresti si 12-13 octombrie la Cluj. Pentru detalii si inscriere click aici.

16 mai 2018, Bucuresti - Indiferent ca suntem agenti de vanzari, directori de achizitii si dezvoltare sau manageri de vanzari, de cele mai multe ori prima interactiune cu clientii prin intermediul telefonului este decisiva. In acest sens, am dezvoltat trainingul Tehnici de vanzare si customer care prin telefon, ce ofera un set de instrumente practice de persuasiune si comunicare prin telefon, aplicabile imediat in propria activitate.

16 - 18 mai 2018, Bucuresti - Certificarea Emergenetics® ofera un cadru simplu ce include 7 factori usor de recunoscut: 4 preferinte de gandire (analitic, structural, conceptual, social) si 3 atribute de comportament (flexibilitate, expresivitate si asertivitate). Emergenetics®  poate fi folosit in organizatii pentru: cresterea performantei, dezvoltarea echipelor, coaching, inovatie, managementul schimbarii, comunicare, managementul echipelor virtuale, managementul conflictelor. Prezentarea detaliata aici.

16 - 18 mai 2018, Bucuresti - "How To Win Friends and Influence People" nu este numai titlul best seller-ului scris de Dale Carnegie. Este si continutul cursului, Mastering Your Personal Leadership. Te asteptam!

17 - 18 mai 2018, Bucuresti - Acreditare in metodologia Hogan Assessments, lider in solutii de talent management. Cele doua zile ale workshop-ului ofera o intelegere in profunzime a instrumentelor psihometrice Hogan si a modului in care acestea pot aduce un plus de obiectivitate in procesele de Talent Management. Participa la curs pentru a afla de ce 2/3 din companiile din Top 100 cele mai bogate din lume folosesc aceasta metodologie in procesele de Talent Management, Coaching si Leadership Development. Inscrie-te aici.

17 - 18 mai 2018, Bucuresti - Seminar participativ Procese de autodepasire  (The Breakthrough Process for Individuals, Teams and Organisations) sustinut de Alain Cardon, MCC. Procesul de autodepasire este conceput ca un instrument de redefinire a limitelor, ambitiilor si reusitelor personale si profesionale. Acest proces poate fi insa aplicat si la o serie de progresii calitative, cum ar fi reducerea drastica a termenelor limita, diminuarea cheltuielilor, cresterea calitatii, etc. Mai multe detalii, aici.

17 - 18 mai 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare. Rezerva-ti un loc acum la urmatoarele sesiuni! Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.barbarie@aims.ro.

17 - 18 mai 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare. Rezerva-ti un loc acum la urmatoarele sesiuni: 17-18 mai si 7-8 iunie 2018! Agenda aici.
 
Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.barbarie@aims.ro.


21 - 25 mai 2018, Bucuresti - Curs autorizat DPO Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal. Odata certificat ca Ofiter de Protectie a Datelor de catre PECB, vei putea sa prestezi servicii pe cont propriu si totodata sa aplici cunostintele dobandite in cadrul organizatiei in care activezi. Practic, poti activa oriunde in tara sau in Uniunea Europeana, in cadrul oricarei companii publice sau private, sau in cadrul afacerii tale, ca Ofiter Protectie Date. Afla mai multe detalii aici.

21 - 22 mai 2018, Bucuresti - Cu totii ne dorim sa stralucim, sa avem impact si sa-i determinam pe cei din fata noastra sa actioneze atunci cand facem o prezentare sau cand vorbim in public. Hai la cursurile noastre, High Impact Presentations!

24 - 25 mai 2018, Bucuresti - Curs open: Abilitati esentiale de facilitare pentru manageri. Trainer: Anca Covaciu. Cere-ne detalii: viviana.andone@mmmconsulting.ro.
Managerii pot creste rata de angajament in sedinte folosind tehnici de facilitare. Ce este necesar pentru aceasta? Siguranta, naturalete, continut si… tehnica. Siguranta, naturaletea si continutul sunt usor de manifestat pentru un manager avand in vedere relatia de lucru existenta cu echipa iar tehnicile de facilitare se pot invata.


24 - 25 mai 2018, Bucuresti - Risk in Financial Services (RiFS). International qualification on the hottest topic in the financial sector. Available in Romania only at RBI! Details here.

24 mai 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza curs de Retentie si Securizarea Talentelor. Scopul cursului este sa instruiasca si sa abiliteze participantii in legatura cu tot pachetul de cunostinte si instrumente necesare pentru determinarea, monitorizarea si imbunatatirea nivelului de Retentie in companiile proprii plus solutii de Securizare a angajatilor valorosi in fata eventualelor oferte alternative. Detalii aici. 10% discount pentru membrii HR Club.

25 mai - 20 iulie 2018, Bucuresti - Curs Ofiter Protectia Datelor (DPO) - La finalizarea cu succes a cursului, participantilor li se va elibera un Certificat de Absolvire, emis de IBR (sub egida membrilor fondatori: BNR si ARB). Detalii aici.

7 - 8 iunie 2018, Bucuresti - Continuam sesiunile "HIRE WITH PURPOSE" sau cum sa iti (re-)definesti tehnicile de recrutare. Rezerva-ti un loc acum la urmatoarele sesiuni! Agenda aici. Pentru detalii, ne poti scrie pe adresa cristina.barbarie@aims.ro.

8 - 9 iunie 2018, Bucuresti - AcademiadeHR.ro organizeaza Curs de Engagement si Securizarea Talentelor. Cursul se adreseaza cu precadere Directorilor de HR, HR Business Partner-ilor si antreprenorilor. Detalii aici. 10% discount pentru membrii HR Club.

11 - 12 iunie 2018, Bucuresti - Curs Comunicare si leadership in proiecte. Abilitatile pe care le veti dezvolta cu ajutorul acestui seminar va vor da posibilitatea sa determinati in mod clar asteptarile stakeholderilor si sa creati un plan de comunicare manageriala pentru orice proiect. Veti exersa negocierea resurselor (achizitionare si pastrare), crearea unei atmosfere solide in cadrul echipei dumneavoastra si cum sa adoptati stilul de leadership potrivit diferitelor contexte ce pot surveni in viata reala.

18 - 19 iunie 2018, Iasi - Curs Comunicare si leadership in proiecte. Abilitatile pe care le veti dezvolta cu ajutorul acestui seminar va vor da posibilitatea sa determinati in mod clar asteptarile stakeholderilor si sa creati un plan de comunicare manageriala pentru orice proiect. Veti exersa negocierea resurselor (achizitionare si pastrare), crearea unei atmosfere solide in cadrul echipei dumneavoastra si cum sa adoptati stilul de leadership potrivit diferitelor contexte ce pot surveni in viata reala.

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La ERUDIO, credem ca Leadership-ul este despre Autenticitate - asumarea propriilor valori, despre a trai, dar si a comunica aceste valori cu insufletire. De aceea, la Erisma - Leadership Creativ iti redescoperi autenticitatea prin filosofie, exercitii de tehnici teatrale, scriere creativa si vorbire in public. Programeaza-ti o intalnire cu noi si afla cum poti ajunge la o versiune mai buna a ta ca om si ca lider!

22 septembrie - 5 decembrie 2018, Bucuresti - La Erisma - Leadership Creativ iti vei descoperi Autenticitatea prin Tehnici Teatrale, Scrierea Creativa, Exercitii de Autocunoastere si Vorbire in Public. Vei afla curajul dar, mai ales, bucuria de a le arata celorlalti, la scena deschisa, cine esti, in ce crezi si care sunt povestile de viata care te-au format ca om si ca lider, pentru ca ei sa cunoasca omul din spatele functiei si sa doreasca sa te urmeze. O noua serie incepe in 22 septembrie. Mai multe detalii, aici

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate