Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Recrutare, forta de munca, solutii HR, solutii de personal, munca temporara, recrutare IT, managementul personalului, strategii HR, executive search, RPO, MSP, consultanta HR, consiliere cariera, outplacement, payrolling
Adresa: Str. Izvor nr. 80, sector 5, et. 2, 3 si 6, Bucuresti
E-mail: romania@manpower.ro
Telefon si/sau fax: 021.312.18.98
Prezentarea companiei
 
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN), liderul global in solutii privind forta de munca, ajuta companiile sa se transforme in lumea schimbatoare a muncii identificand, atragand, evaluand, dezvoltand si gestionand talentele care le permit sa obtina reusite. Concepem si implementam solutii inovatoare pentru mai mult de 400.000 de clienti si conectam peste 3 milioane de oameni la munca sustenabila si semnificativa, intr-o varietate de domenii si industrii. Familia brandurilor experte ale ManpowerGroup - Manpower®, Experis®, ManpowerGroup Solutions® si Right Management® - creeaza valoare pentru clienti si candidati in 80 de tari si teritorii, asa cum a facut-o vreme de aproape 70 de ani. In 2017, ManpowerGroup a fost numita una din Cele Mai Etice Companii din Lume pentru al saptelea an consecutiv si desemnata de revista Fortune drept una din Cele Mai Admirate Companii, consacrandu-i pozitia de cel mai de incredere si apreciat brand din domeniul in care activeaza.

ManpowerGroup este prezent in Romania de aproape 15 ani, sustinand performanta, cresterea si flexibilitatea a peste 500 de companii din toate regiunile si domeniile de activitate si conectand zeci de mii de candidati talentati si profesionisti cu experienta la oportunitatile potrivite, prin brandurile Manpower, Experis, Proservia si ManpowerGroup Solutions.
Servicii / Produse
 
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) este lider al industriei sale, oferind angajatorilor o varietate de solutii care acopera intreg ciclul de management al talentului, inclusiv servicii de recrutare permanenta, temporara si pe baza de contract, evaluare si selectie de personal, training, relocare de personal, externalizare si consultanta. Furnizeaza o intreaga suita de solutii cu forta de munca, identificand competentele potrivite in momentul potrivit, avand o strategie viabila care sa atraga si sa retina personalul talentat de care aveti nevoie.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate