Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Recrutare, forta de munca, solutii HR, solutii de personal, munca temporara, recrutare IT, managementul personalului, strategii HR, executive search, RPO, MSP, consultanta HR, consiliere cariera, outplacement, payrolling
Adresa: Str. Izvor nr. 80, sector 5, et. 2, 3 si 6, Bucuresti
E-mail: romania@manpower.ro
Telefon si/sau fax: 021.312.18.98
Prezentarea companiei
 
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN), liderul global in solutii privind forta de munca, ajuta companiile sa se transforme in lumea schimbatoare a muncii identificand, atragand, evaluand, dezvoltand si gestionand talentele care le permit sa obtina reusite. Concepem si implementam solutii inovatoare pentru mai mult de 400.000 de clienti si conectam peste 3 milioane de oameni la munca sustenabila si semnificativa, intr-o varietate de domenii si industrii. Familia brandurilor experte ale ManpowerGroup - Manpower®, Experis®, ManpowerGroup Solutions® si Right Management® - creeaza valoare pentru clienti si candidati in 80 de tari si teritorii, asa cum a facut-o vreme de aproape 70 de ani. In 2017, ManpowerGroup a fost numita una din Cele Mai Etice Companii din Lume pentru al saptelea an consecutiv si desemnata de revista Fortune drept una din Cele Mai Admirate Companii, consacrandu-i pozitia de cel mai de incredere si apreciat brand din domeniul in care activeaza.

ManpowerGroup este prezent in Romania de aproape 15 ani, sustinand performanta, cresterea si flexibilitatea a peste 500 de companii din toate regiunile si domeniile de activitate si conectand zeci de mii de candidati talentati si profesionisti cu experienta la oportunitatile potrivite, prin brandurile Manpower, Experis, Proservia si ManpowerGroup Solutions.
Servicii / Produse
 
ManpowerGroup™ (NYSE: MAN) este lider al industriei sale, oferind angajatorilor o varietate de solutii care acopera intreg ciclul de management al talentului, inclusiv servicii de recrutare permanenta, temporara si pe baza de contract, evaluare si selectie de personal, training, relocare de personal, externalizare si consultanta. Furnizeaza o intreaga suita de solutii cu forta de munca, identificand competentele potrivite in momentul potrivit, avand o strategie viabila care sa atraga si sa retina personalul talentat de care aveti nevoie.
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate