Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de corporate wellness, evenimente corporate, workshopuri, seminarii, ateliere, sesiuni sportive.
Adresa: Str. Al. Ioan Cuza, Nr. 9, Sect 1, Bucuresti
E-mail: office@wellington.ro
Telefon si/sau fax: 0372 917 876, 0765 515 596
Prezentarea companiei
 
Wellington este prima companie din Romania care ofera programe integrate de corporate wellness, personalizate in functie de nevoile si obiectivele fiecarui client.

Notiunea de Corporate Wellness a aparut pentru prima data in Statele Unite ale Americii, in urma cu 40 de ani. A pornit de la ideea de tratare a diverselor boli profesionale, iar cu timpul s-a ajuns la concluzia ca preventia este cea mai importanta. Pentru o viata sanatoasa, omul trebuie sa atinga echilibru pe toate planurile – fizic, psihic, emotional si spiritual.

Ne-am dezvoltat initial ca divizie Max Relax, firma care a adus in premiera serviciul de On-Site Chair Massage pe piata din Romania. In 2015, am decis sa continuam si sa extindem activitatea de corporate wellness a diviziei prin crearea unui brand de sine statator – Wellington. In 2015, am obtinut Certificarea de Corporate Wellness Specialist acordata de Corporate Health & Wellness Association (CHWA) din S.U.A (prima certificare din Europa Centrala si de Est).    
Servicii / Produse
 
Gama noastra de programe acopera in totalitate ariile conceptului de wellness si vine in sprijinul companiilor responsabile, dispuse sa investeasca in "wellbeing"-ul angajatilor. Devenim, astfel, un partener de incredere care ofera instrumentele si suportul necesar pentru un stil de viata echilibrat. 

Activitatile noastre se desfasoara on-site, informeaza, educa si incurajeaza angajatii sa traiasca sanatos. Rezultatul este imbunatatirea mediului de lucru, cresterea productivitatii si a motivatiei.    

Echipa noastra, formata din specialisti in kinetoterapie, sport, masaj, nutritie, coaching sau comunicare, se implica activ si raspunde nevoilor specifice ale clientilor prin integrarea si personalizarea programelor de wellness, livrate si organizate in mod profesionist.

Oferim consultanta partenerilor nostri, identificam impreuna nevoile angajatilor, apoi organizam activitati dedicate lor, chiar la sediul companiei. Livram un proiect “la cheie” si preluam toate responsabilitatile organizarii lui.

Activitatile se combina, personalizat pentru nevoile fiecarui client in parte, in programe de wellness care se desfasoara pe perioade mai lungi de timp. Oferim suport in alegerea pachetului optim pentru maximum de beneficii.

Toate programele sunt sustinute de o platforma online care faciliteaza atat informarea si accesul angajatilor la activitati, cat si gestionarea programarilor.
Recomandari
 
"Echipa Wellington raspunde intotdeauna cererilor noastre prompt, creativ, vine mereu cu idei noi pe care reuseste sa le puna in practica avand un impact pozitiv asupra participantilor. Am pornit de la masajul la birou si am ajuns sa organizam impreuna evenimente interne precum Saptamana Sanatatii si externe - competitii sportive si actiuni de CSR." Andrei Rosu - Strategy & Management Consultant, UniCredit Leasing Corporation   

"Am descoperit o echipa profesionista, flexibila si pasionata. Ne amintim cu drag de fiecare eveniment pe care l-am organizat impreuna. Pentru noi, Wellington nu este numai un partener de lucru, ci si un bun prieten." Echipa RStyle - Raiffeisen Bank

"Am inceput, ca multi altii cu faimoasele masaje, insa am ajuns sa organizam evenimente minunate impreuna. Wellbeing-ul incepe sa fie in obiectivele fiecarei companii, iar proiectele pregatite cu grija de Wellington pot fi o solutie frumoasa pentru ideile si dorintele angajatilor nostri." Miruna Andreescu - HR Business Partner, Avon Cosmetics
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate