Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Programe de corporate wellness, evenimente corporate, workshopuri, seminarii, ateliere, sesiuni sportive.
Adresa: Str. Al. Ioan Cuza, Nr. 9, Sect 1, Bucuresti
E-mail: office@wellington.ro
Telefon si/sau fax: 0372 917 876, 0765 515 596
Prezentarea companiei
 
Wellington este prima companie din Romania care ofera programe integrate de corporate wellness, personalizate in functie de nevoile si obiectivele fiecarui client.

Notiunea de Corporate Wellness a aparut pentru prima data in Statele Unite ale Americii, in urma cu 40 de ani. A pornit de la ideea de tratare a diverselor boli profesionale, iar cu timpul s-a ajuns la concluzia ca preventia este cea mai importanta. Pentru o viata sanatoasa, omul trebuie sa atinga echilibru pe toate planurile – fizic, psihic, emotional si spiritual.

Ne-am dezvoltat initial ca divizie Max Relax, firma care a adus in premiera serviciul de On-Site Chair Massage pe piata din Romania. In 2015, am decis sa continuam si sa extindem activitatea de corporate wellness a diviziei prin crearea unui brand de sine statator – Wellington. In 2015, am obtinut Certificarea de Corporate Wellness Specialist acordata de Corporate Health & Wellness Association (CHWA) din S.U.A (prima certificare din Europa Centrala si de Est).    
Servicii / Produse
 
Gama noastra de programe acopera in totalitate ariile conceptului de wellness si vine in sprijinul companiilor responsabile, dispuse sa investeasca in "wellbeing"-ul angajatilor. Devenim, astfel, un partener de incredere care ofera instrumentele si suportul necesar pentru un stil de viata echilibrat. 

Activitatile noastre se desfasoara on-site, informeaza, educa si incurajeaza angajatii sa traiasca sanatos. Rezultatul este imbunatatirea mediului de lucru, cresterea productivitatii si a motivatiei.    

Echipa noastra, formata din specialisti in kinetoterapie, sport, masaj, nutritie, coaching sau comunicare, se implica activ si raspunde nevoilor specifice ale clientilor prin integrarea si personalizarea programelor de wellness, livrate si organizate in mod profesionist.

Oferim consultanta partenerilor nostri, identificam impreuna nevoile angajatilor, apoi organizam activitati dedicate lor, chiar la sediul companiei. Livram un proiect “la cheie” si preluam toate responsabilitatile organizarii lui.

Activitatile se combina, personalizat pentru nevoile fiecarui client in parte, in programe de wellness care se desfasoara pe perioade mai lungi de timp. Oferim suport in alegerea pachetului optim pentru maximum de beneficii.

Toate programele sunt sustinute de o platforma online care faciliteaza atat informarea si accesul angajatilor la activitati, cat si gestionarea programarilor.
Recomandari
 
"Echipa Wellington raspunde intotdeauna cererilor noastre prompt, creativ, vine mereu cu idei noi pe care reuseste sa le puna in practica avand un impact pozitiv asupra participantilor. Am pornit de la masajul la birou si am ajuns sa organizam impreuna evenimente interne precum Saptamana Sanatatii si externe - competitii sportive si actiuni de CSR." Andrei Rosu - Strategy & Management Consultant, UniCredit Leasing Corporation   

"Am descoperit o echipa profesionista, flexibila si pasionata. Ne amintim cu drag de fiecare eveniment pe care l-am organizat impreuna. Pentru noi, Wellington nu este numai un partener de lucru, ci si un bun prieten." Echipa RStyle - Raiffeisen Bank

"Am inceput, ca multi altii cu faimoasele masaje, insa am ajuns sa organizam evenimente minunate impreuna. Wellbeing-ul incepe sa fie in obiectivele fiecarei companii, iar proiectele pregatite cu grija de Wellington pot fi o solutie frumoasa pentru ideile si dorintele angajatilor nostri." Miruna Andreescu - HR Business Partner, Avon Cosmetics
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate