Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: executive search
Adresa: str. Benjamin Franklin nr. 9, sect. 1, Bucuresti
E-mail: bucharest@alexanderhughes.com
Telefon si/sau fax: 021-231.0720
Prezentarea companiei
 
Compania Alexander Hughes a fost fondata in 1956 si este una din cele mai mari companii internationale de executive search, activand la nivel global prin cele 46 birouri deschise pe toate continentele. 

Prezenta pe piata locala de 20 de ani, Alexander Hughes Romania a derulat cu succes proiecte de executive search destinate atat pietei locale, cat si proiecte internationale. De-a lungul anilor, Alexander Hughes Romania si-a construit o reputatie solida, devenind un partener serios si competent pentru orice companie de prestigiu ce are nevoie de consultanta in resurse umane.
Servicii / Produse
 
Alexander Hughes Romania ofera servicii de executive search pentru un spectru larg de specializari, in 10 sectoare de excelenta: industrie, tehnologie, FMCG, servicii profesionale, telecomunicatii, farma, inginerie, constructii, media, servicii financiare.
Recomandari
 
-
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate