Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: executive search
Adresa: str. Benjamin Franklin nr. 9, sect. 1, Bucuresti
E-mail: bucharest@alexanderhughes.com
Telefon si/sau fax: 021-231.0720
Prezentarea companiei
 
Compania Alexander Hughes a fost fondata in 1956 si este una din cele mai mari companii internationale de executive search, activand la nivel global prin cele 46 birouri deschise pe toate continentele. 

Prezenta pe piata locala de 20 de ani, Alexander Hughes Romania a derulat cu succes proiecte de executive search destinate atat pietei locale, cat si proiecte internationale. De-a lungul anilor, Alexander Hughes Romania si-a construit o reputatie solida, devenind un partener serios si competent pentru orice companie de prestigiu ce are nevoie de consultanta in resurse umane.
Servicii / Produse
 
Alexander Hughes Romania ofera servicii de executive search pentru un spectru larg de specializari, in 10 sectoare de excelenta: industrie, tehnologie, FMCG, servicii profesionale, telecomunicatii, farma, inginerie, constructii, media, servicii financiare.
Recomandari
 
-
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate