Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Furnizam cursuri in domeniul managementului si al managementului de proiect, printr-o serie de programe educationale organizate, prezentate si livrate sub licenta acordata de catre The Open University, Marea Britanie.Cursurile sunt autorizate de catre ANC
Adresa
Centrul Regional Timisoara: 
Central Park Business Centre, 
str Paris, nr 2A, cam 201-202, Timisoara
Tel: +40 256 295 355

Centrul Regional Bucuresti: 
Art Business Centre, 
Str. Buzesti, nr 50-52, etaj 2, cam 4, sector 1, Bucuresti
Tel: +40 730 710 059

E-mail: Telefon si/sau fax: 0256-295-355
Prezentarea companiei
 
ALP Edu Pro este o companie specializata in furnizarea de cursuri si consultanta in management, partener licentiat pentru Romania al The Open University (OU), Marea Britanie.

Sub licenta The Open University (OU), una dintre cele mai reputate universitati din Europa, pionier in metode educationale flexibile, ALP Edu Pro ofera acces la educatie britanica de prestigiu prin programele educationale in management si management de proiect. The Open University Business School (OUBS) , parte a OU, face parte din elita scolilor de business la nivel global, situandu-se intre primele 1% scoli de business, in ceea ce priveste certificarea programului MBA.

Ne adresam unei categorii largi de persoane interesate in dezvoltarea lor profesionala, cursurile fiind  deosebit de utile celor care sunt proaspat promovati pe un post de manager, antreprenorilor, dar si celor care nu au avut pana acum parte de instruire formala de management si care sunt dornici sa-si imbunatateasca competentele in domenii precum: marketing, management financiar si al resurselor umane, management de proiect, etc.

Ne propunem sa fim cat mai aproape de toti cei care urmaresc sa devina manageri mai buni si antreprenori de succes si ii ajutam, prin experienta noastra de peste 20 de ani, sa isi gaseasca inspiratia profesionala prin accesul la educatie de prestigiu!

Vrem sa contribuim la crearea unei scoli de management la nivel de excelenta in Romania, o scoala pentru top si middle-management, care sa ofere instrumente de lucru si cunostinte bazate pe practica, care sustin, pe termen lung, o societate mai profesionista, mai eficienta si mai buna.
Servicii / Produse
 
ALP Edu Pro, sub licenta The Open University din Marea Britanie, va propune cele mai bune programe de pregatire in management si management de proiect disponibile in Romania:

Certificat in Management. Programul include trei module:
  • Management 1: Oameni si Organizatii | BZT628
  • Management 2: Marketing si Finante | BZT629
  • Management 3: Viziunea Integrata | BZT690
Management de Proiect
  • Management de Proiect | MZT815
Cursurile noastre sunt autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. In urma absolvirii programului ”Certificat in Management” puteti obtine un Certificat de Absolvire pentru specializarea ”Manager (COR 112029)”, recunoscut de catre ANC. In urma absolvirii cursului ”Management de Proiect” puteti obtine un Certificat de Absolvire pentru specializarea ”Manager Proiect (COR 242101)”, recunoscut de catre ANC.

In programele noastre de pregatire profesionala, subliniem pozitionarea corecta a managerului in raport cu teoria, practica si invatarea continua si aprofundam elementele care fac diferenta in activitatea unui manager performant, atat in cadrul programelor la nivel Master ale Open University Business School (MBA, MS Finance, MS Human Resources), cat si in cadrul programelor sub licenta Open University (Certificat in Management / Project Management) oferite de ALP Edu Pro.

Calitatea superioara a cursurilor (structura, teme, abordare inovativa, gandire analitica orientata catre rezultate, instrumente manageriale) si nivelul ridicat de calificare al tutorilor situeaza cursurile noastre printre cele mai complexe si mai calitative existente pe piata din Romania, care livreaza in cel mai scurt timp rezultatele dorite.

Aceste cursuri deschid noi orizonturi personale si profesionale si, totodata, creaza premisele dezvoltarii unei cariere de succes, sau noi oportunitati de promovare in cadrul organizatiei Dvs.

Metodologia The Open University folosita in cursurile oferite de noi, a fost testata si certificata in Anglia ultimilor aproape 50 de ani.

Programele educationale in management oferite, au fost urmate, incepand cu anul 1994, de alti peste 25.000 de manageri din Romania!
Recomandari
 
MIRCEA-COCOR, Timisoara, Antreprenor (E-Commerce), Absolvent MBA, 2010
Intr-o lume tot mai complexa, in care oamenii pun sub semnul intrebarii programele de MBA, cautand solutii perfecte, livrate „la cheie”, programele de pregatire profesionala ale The Open University subliniaza pozitionarea corecta a managerului in raport cu teoria, practica si invatarea continua; acestea sunt elementele care fac diferenta in activitatea unui manager performant.

NICU MOCANU, Country Manager, Kingspan Romania, Bucuresti, cursant MZT815: Management de proiect
Imi face o deosebita placere sa particip la cursurile ALP Edu Pro. Modul de prezentare si pregatire este extrem de intens, profesionist si fascinant in acelasi timp.

MARIUS LUCA, Logistics Manager (Supply Chain and Operations), Dräxlmaier Procese de Productie SRL, Timisoara, Absolvent MBA 2016
In primul rand, programul mi-a adus increderea ca voi putea gestiona aproape orice problema, sau cel putin ca voi sti de unde sa pornesc, fie ca este vorba de un proiect personal sau de unul profesional. Acest lucru este datorat in special faptului ca programul este foarte versatil: cursantul poate alege modulele de studiu dintr-o curicula diversificata, corespunzatoare profilului sau si contextului profesional actual, precum si planurilor sale viitoare de viata si cariera.

Acest program de studiu, o combinatie optima intre cadru teoretic, studii de caz si exercitii de rezolvare a problemelor bazate pe exemple din viata reala a unor corporatii bine-cunoscute, ofera o valoroasa posibilitate de networking precum si facilitarea invatarii „de grup” care este de mare ajutor pentru manageri in consolidarea unui comportament managerial instinctiv, bazat pe metode structurate, practice si testate.

Fata de acum 3 ani, cand am inceput acest program, acum am mai multa incredere in mine si ma simt mai pregatit pentru a face fata oricarui rol, oricarei provocari profesionale, datorita perspectivei mai largi pe care am dobandit-o asupra situatiilor ce se pot ivi si usurintei cu care pot trece de la un mod de abordare la altul (strategica vs. operationala, structurata vs. intuitiva).
Efortul – pe toate planurile – nu este de ignorat, insa isi dovedeste in fiecare zi utilitatea
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate