Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: executive search, assessment center, recrutare si selectie, salarizare si administrare de personal, munca temporara, managementul performantei, training si dezvoltare, consiliere in cariera, software as a service, comunicare interna.

Adresa: str. Clucerului nr.82 B, sector 1,  Bucuresti
E-mail: office@apt.ro; sorina.donisa@apt.ro; mirela.marinescu@apt.ro
Telefon/ fax:+4021.222.13.03; +40727.799.799 / +4021.222.13.04

Prezentarea companiei
 

APT Group

  • Joint venture Romano – American
  • Fondat in 1994
  • Grupul APT este format din 5 companii
  • APT este certificat ISO9001 pentru activitatile de recrutare si evaluare de personal

Avand o echipa de 47 de consultanti, peste 1200 de angajati in proiecte de munca temporara si outsourcing, APT a avut o cifra de afaceri de  peste  12 milioane Euro in  2009, plasandu-se pe locul 3 in topul companiilor de resurse umane din Romania. 

In decursul celor peste 15 ani de functionare, Grupul APT s-a dezvoltat organic bazandu-se pe o strategie de crestere in doua directii: (1) personalizarea serviciilor astfel incat sa raspunda celor mai variate cereri ale clientilor si (2) eficientizarea operatiunilor prin folosirea instrumentelor de lucru moderne si a aplicatiilor software create de propria echipa.

Servicii / Produse
 

Grupul de companii APT este o concentrare de forte repartizate armonios pe diferite specializari in domeniul resurselor umane si al comunicarii. Activitatea se circumscrie in jurul urmatoarelor nuclee care functioneaza sub brandul APT: (a) Recrutare, Selectie & Executive search, (b) Payroll & Administrare, (c) BPO&Munca temporara, (d) Managementul performantei, Training&Programe de Dezvoltare, Consiliere in cariera, (e) Dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru resurse umane si (f) Comunicare organizationala & PR.

Una dintre valorile fundamentale ale culturii APT este orientarea catre satisfacerea cerintelor clientilor (majoritatea fiind subsidiare ale unor companii multinationale in Romania), si se reflecta in preocuparea pentru implementarea sistemului de management al calitatii in cele mai importante domenii de activitate si, implicit certificarea ISO 9001 a acestor servicii.

Noi stim ca in resurse umane nu exista solutii prefabricate si ca fiecare client este unic, asa cum fiecare om este unic. Aceasta este perspectiva din care abordam fiecare proiect, implicandu-ne pana la finalizare intr-un real parteneriat cu clientul nostru, constienti fiind ca aceasta este cea mai eficienta strategie de marketing.

Recomandari
 

Corina Sisca, Director Resurse Umane, Volksbank Leasing Romania
De la an la an am observat dezvoltarea companiei APT, adaptarea la noile nevoi de afaceri si, nu in ultimul rand, flexibilitatea tuturor specialistilor cu care am colaborat. Desi dezvoltarea ne duce de multe ori cu gandul ca avand multi clienti este posibil ca timpul de asteptare a unui raspuns poate suferi modificari, acest lucru nu este valabil in cazul APT. Au raspuns cu aceeasi promtitudine si profesionalism de fiecare data cand am apelat la ei.”

Erich Vulliez, Customer Operations Director at HP
“Please accept this gesture as a sign of recognition for your contribution to our common objectives between HP and APT. Thanks to your excellent work, your dedication your initiative and creativity the HUB has been growing extremely fast and is now on the Worldwide map. What make you apart is a "can do" attitude, and a human touch in the way you approach various challenges.”

Cosmin Ancuta, Service Delivery Manager at HP
„After more than five years working together with APT, I just wanted to share with you the fact that I am very pleased with the quality of the services provided by the APT recruitment team.  The candidates profile, their skills and high potential to grow in HP have proven that APT has excellent recruiters, able to understand in depth our company short and long term needs. I find these APT people very easy to work with and extremely flexible. All in one, I recommend APT as a trustful partner which can provide a lot of value added to your business.”

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate