Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Pus la dispozitie de , 2015-11-27
In ultima perioada, SHL Romania a fost implicat intr-un numar semnificativ de centre de evaluare si dezvoltare. Poate pentru ca a venit tomana si organizatiile isi numara talentele, ca sa parafrazam o veche expresie romaneasca.
Pus la dispozitie de 42 Organizational Assessment, 2015-10-30
Lumea se schimba si, odata cu ea, practicile de selectie ar trebui sa evolueze. Si, intr-adevar, asa se si intampla. Daca ne uitam la practicile de recrutare si selectie de acum 20 de ani, gasim mai putina procedura, mai putina diversificare si, cu siguranta, mai multi candidati. Schimbarea a fost necesara odata cu evolutia pietei, procesul tehnologic si venirea unei noi generatii in forta de munca. Generatia Y, caci despre ea vorbim, va ocupa o pondere semnificativa din procentul total al fortei de munca, insa ca valoare absoluta - un numar insuficient. 
Pus la dispozitie de 42 Organizational Assessment, 2015-09-30
Starea generala de bine psihologic si un nivel cat mai redus al epuizarii (burnout) este (sau ar trebui sa fie) un subiect care sa-i preocupe pe reprezentantii mediului de business (atat angajati, cat si angajatori), pe cei ai organizatiilor publice sau pe cei implicati in propunerea de politici publice (policy makers).
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate