Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-09-28
Pentru ca recrutarea candidatilor buni este si asa dificila, poti evita cateva greseli care iti afecteaza munca si abordarea unei angajari. Echipa SmartDreamers iti prezinta cele mai frecvente 10 greseli din industria recrutarii. Tu de cate te poti feri?
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-09-28
Inca de cand Carl Jung a definit oamenii dupa personalitatea fiecaruia, a existat o diviziune intre introvertiti si extrovertiti. Firi total opuse, am putea spune ca cele doua tipuri de oameni nu se pot tolera mai mult de jumatate de ora in aceeasi camera. Ce se intampla insa cand se intalnesc in acelasi birou si sunt nevoiti sa interactioneze mai bine de 8 ore pe zi? Cum ii integrezi in echipa si ii faci sa se inteleaga unul cu celalalt, ba mai mult, sa obtina si rezultate pozitive lucrand impreuna?
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-09-28
Daca esti recrutor, YouTube nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul de canale pe care sa le folosesti in recrutare si employer branding. Hai sa ne uitam peste cifre: la nivel international, Youtube are peste un miliard de useri, iar in tara noastra cifra depaseste binisor pragul de 7 milioane.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-09-28
De luna trecuta, pontajul zilnic, care sa includa ora de incepere si ora de plecare a fiecarui angajat, este obligatoriu pentru fiecare angajator din Romania. In acest scop, un soft de pontaj este o solutie ideala pentru angajatori. In plus, implementarea unui program de pontaj vine cu o serie de beneficii imediate pentru companie, indiferent de numarul de angajati. Mai jos veti gasi zece dintre acestea.
Pus la dispozitie de SAP, 2017-09-28
Organizatiile care se bucura de succes in economia digitala sunt adesea acelea care au strategii inovatoare de HR. Pentru a deveni un lider, o companie trebuie sa isi regandeasca abordarile de gestionare si dezvoltare a talentelor, structura, cultura si leadershipul create in organizatie. Studiul publicat de Oxford Economics si sustinut de SAP are la baza rezultatele unui sondaj la care au participat 4100 de manageri si angajati din 21 de tari.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2017-09-28
Beneficiile oferite angajatilor reprezinta un topic important la primul interviu pentru fiecare potential angajat. Abordarea in ceea ce priveste beneficiile acordate de catre angajator ocupa un loc important in felul in care o companie este perceputa.
Pus la dispozitie de Leonard RIZOIU, Managing Partner leoHR, 2017-09-28
Retentia angajatilor este cea mai mare provocare cu care se confrunta companiile din Romania in acest moment. Este greu sa investesti resurse in recrutarea unui nou angajat, in pregatirea lui, pentru ca apoi sa plece. Din acest motiv, departamentele de resurse umane trebuie sa stie in permanenta care este starea de spirit a angajatilor si sa lucreze indeaproape pentru imbunatatirea mediului general de lucru din companie.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2017-09-28
Doar 30% dintre angajatii cu potential ar putea prelua imediat un rol de leadership, iar cei mai multi dintre acestia, la randul lor, ar avea dificultati (conform studiilor Hogan Assessments Systems din ultimii 30 de ani, derulate in mai mult de 40 de tari din toate continentele). Multi manageri noi esueaza pentru ca le lipseste experienta de gestionare a unei echipe. Atunci cand un expert este promovat tinde sa se concentreze pe ceea ce stie sa faca mai bine: sa rezolve cat mai multe sarcini. Este un punct forte care l-a ajutat sa fie promovat, dar care, in noul rol, il impiedica sa delege si, in consecinta, sa motiveze si dezvolte echipa.
Pus la dispozitie de Lucia Pop, Managing Partner ALP Edu Pro  , 2017-09-28
La mai toate trainingurile de comunicare, de leadership, scot in evidenta importanta unei bune relatii de comunicare in cuplu/familie.
De ce?
Stresul de-acasa poate influenta relatiile de la locul de munca.
Devenim nervosi, si daca avem functie manageriala, uneori, fara sa constientizam, ridicam tonul la colaboratorii nostri.
Dar... poate fi si invers.
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Nenumarate studii au subliniat importanta dezvoltarii beneficiilor la locul de munca. Dincolo de metodele traditionale de recompensare a angajatilor, se simte nevoia, in departamentul de HR, de integrare a noi strategii de obtinere a engagementului si retentiei. In egala masura, angajatii simt nevoia de diversificare a beneficiilor, de recunoastere a meritelor si de sustinere a echilibrului intre ceea ce sunt ca profesionisti, la birou dar si in viata personala, acel "work-life blending" de care vorbesc americanii. Pentru ca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala este pentru ei deja un termen invechit, avand in vedere ca cele doua nu se pot separa complet. Suntem aceeasi persoana in ambele conjuncturi, ne gandim la munca in timpul liber si invers.  
Pus la dispozitie de The KPI Institute, 2017-09-28
Power BI reprezinta solutia de Business Intelligence creata de Microsoft si utilizata in intreaga lume, de catre companii de toate dimensiunile, dintr-o varietate de industrii. Fie ca alegi versiunea gratuita Power BI, de altfel foarte capabila, sau versiunile platite, care vin cu anumite avantaje suplimentare, apeleaza la TKI Solutions.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-09-28
 
Cati dintre noi nu pun un accent deosebit asupra atmosferei de la locul de munca? Intalnim o multitudine de tipologii de oameni aici. Si, evident, cu totii am vrea sa avem numai acei colegi, sefi sau subalterni cu care suntem compatibili si al caror comportament nu ne creeaza niciodata batai de cap. Cu toate acestea, se stie. Idealul este departe de a fi "inventat" si tot ceea ce ne ramane noua este sa facem ce putem pentru a imbunatati sau macar a evita problemele. (...) Iti oferim un exercitiu in care poti sa aplici tactici si solutii.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Recrutare IT&C, Partener IBM Kenexa, Solutie de testare online, Talent Mapping
Adresa: Maria Rosetti, nr. 8A, et. 2, Sector 2, Bucuresti
E-mail: employ@brainspotting.ro
Telefon si/sau fax: +4.0371.370.603
Prezentarea companiei
 
Brainspotting este lider pe piata de consultanta in recrutare si selectie IT&C din Romania, lucrand pe tehnologii specializate pentru pozitii permanente si interim.

Suntem pasionati de tehnologie si ne propunem sa aducem pe piata instrumente si oportunitati pentru a oferi suport companiilor in imbunatatirea competentelor de recrutare si selectie. In Romania, suntem principalul partener Kenexa, o companie IBM si cea mai mare companie de consultanta HR din lume. 

Datorita concentrarii permanente pe industria IT&C, suntem singura sursa de incredere pentru studii si rapoarte referitoare la potentialul de talent din Romania din aceasta industrie. De asemenea, in portofoliul nostru se regasesc si servicii de studii salariale si studii asupra asteptarilor candidatilor de la angajatori.

Consideram ca responsabilitatea noastra merge dincolo de recrutare si selectie, constand si in sustinerea cresterii industriei IT&C in Romania aducand laolalta candidati excelenti si angajatori deosebiti.                                                        
Servicii / Produse
 
1. RECRUTARE IT&C

De la inceputurile noastre, in 2001, ca prima agentie specializata pe recrutare IT&C, am ajutat peste 400 de clienti, la nivel national, cat si global, sa recruteze talentul necesar lor. Suntem pasionati de tehnologie si de tendintele din aceasta piata si stim care sunt abilitatile de care este nevoie in aceasta industrie. Lucram cu clienti din IT, Telecom, Automotive, Banci si Asigurari, Constructii, Farmaceutica, BPO si Call center.

Tehnologii principale recrutate: Java, PHP, .NET, C, C++, SQL, Oracle, Android, iOS, Ruby, Python, Django, HTML5, CSS, JavaScript, Linux, Unix, Windows, Hadoop/Cassandra, NoSQL, 2G/3G, LTE, SAP, Magento, SharePoint.

2. SOLUTII ONLINE CARE EFICIENTIZEAZA PROCESELE DE RECRUTARE SI SELECTIE

Cu ajutorul tehnologiei, vrem sa facem recrutarea mai rapida si eficienta. Astfel, incepand cu 2014, am dezvoltat solutii inovative care usureaza procesul de recrutare si ajuta clientii nostri sa atraga cei mai buni candidati, in cel mai scurt timp: 
  • BRAINIER (http://www.brainier.ro/) este o platforma de testare online care ofera angajatorilor posibilitatea sa isi foloseasca testele proprii si sa pastreze dreptul de proprietate si confidentialitate asupra lor. Benefic atat ca timp, cat si din punct de vedere costuri, platforma este usor de folosit de catre candidati si clienti, 100% customizabila si asigura obtinerea unor rapoarte de evaluare complexe, realizabile la un click distanta. 

  • iMATCH este o platforma inovativa de management pentru procesele de recomandari, care creste ratele de inchidere a pozitiilor cu pana la 30%. 
3. SERVICII DE TRAINING IN RECRUTAREA IT:

BrainSchool este un program de training specializat prin care impartasim, din peste 15 ani de experienta in domeniu, tehnicile cele mai eficiente pentru a deveni un recruiter IT de succes. Ne-am folosit de intreaga noastra expertiza pentru a dezvolta un program de formare prin care sa-ti transferam cele mai eficiente tehnici si secrete pentru a fi un recruiter IT de succes. http://www.brainspotting.ro/brainschool/.
 
Recomandari
 
Vodafone Romania
"We have been working with Brainspotting with respect to several recruitment processes in the last two years, particularly in the area of technical volume recruitment. For us, every project run in partnership with Brainspotting proved to be the perfect occasion to acknowledge their professionalism, their excellent delivering speed and flexibility when it comes to obtaining best results to suit our demands. We’ve seen them striving to outdo themselves each and every time we worked together and this makes us now more than confident that no matter what challenge we may launch in the future – with very specialized IT & Engineering recruitment cases, for instance – they will successfully manage it and respond to out specific needs in the most professional way possible."

Metro Systems Romania
"Colaborarea METRO SYSTEMS ROMANIA cu Brainspotting este concentrata pe recrutare ?i selec?ie de personal pentru diverse pozitii din aria IT & C si se caracterizeaza prin promptitudine, flexibilitate si respect, acestia fiind de fiecare data receptivi la specificul activitatii si la nevoile companiei noastre pentru fiecare proiect in parte. Recrutorii Brainspotting sunt dinamici si perseverenti, relatia cu ei se bazeaza pe incredere si o buna comunicare."

Vlad Bog, Human Resources Director, Microsoft Romania
"Working with has provided data solidity to our decision making. But on top of that, I was permanently impressed by the willingness to go the extra mile, flexibility shown in every project we ran together. It is also always energizing to see the youth and passion in the team!"

Dana Meleghi, Human Resources Manager, Luxoft
"Always open to new and to clients ideas, they crafted their way in the market through seriosity and thoroughly work. Their studies offer a clear image of the market be it about talent mapping, industry trends, salary surveys, etc.  I liked the fact that we were able to receive information from all cities of interest, not only from Bucharest."
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate