Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Recrutare IT&C, Partener IBM Kenexa, Solutie de testare online, Talent Mapping
Adresa: Maria Rosetti, nr. 8A, et. 2, Sector 2, Bucuresti
E-mail: employ@brainspotting.ro
Telefon si/sau fax: +4.0371.370.603
Prezentarea companiei
 
Brainspotting este lider pe piata de consultanta in recrutare si selectie IT&C din Romania, lucrand pe tehnologii specializate pentru pozitii permanente si interim.

Suntem pasionati de tehnologie si ne propunem sa aducem pe piata instrumente si oportunitati pentru a oferi suport companiilor in imbunatatirea competentelor de recrutare si selectie. In Romania, suntem principalul partener Kenexa, o companie IBM si cea mai mare companie de consultanta HR din lume. 

Datorita concentrarii permanente pe industria IT&C, suntem singura sursa de incredere pentru studii si rapoarte referitoare la potentialul de talent din Romania din aceasta industrie. De asemenea, in portofoliul nostru se regasesc si servicii de studii salariale si studii asupra asteptarilor candidatilor de la angajatori.

Consideram ca responsabilitatea noastra merge dincolo de recrutare si selectie, constand si in sustinerea cresterii industriei IT&C in Romania aducand laolalta candidati excelenti si angajatori deosebiti.                                                        
Servicii / Produse
 
1. RECRUTARE IT&C

De la inceputurile noastre, in 2001, ca prima agentie specializata pe recrutare IT&C, am ajutat peste 400 de clienti, la nivel national, cat si global, sa recruteze talentul necesar lor. Suntem pasionati de tehnologie si de tendintele din aceasta piata si stim care sunt abilitatile de care este nevoie in aceasta industrie. Lucram cu clienti din IT, Telecom, Automotive, Banci si Asigurari, Constructii, Farmaceutica, BPO si Call center.

Tehnologii principale recrutate: Java, PHP, .NET, C, C++, SQL, Oracle, Android, iOS, Ruby, Python, Django, HTML5, CSS, JavaScript, Linux, Unix, Windows, Hadoop/Cassandra, NoSQL, 2G/3G, LTE, SAP, Magento, SharePoint.

2. SOLUTII ONLINE CARE EFICIENTIZEAZA PROCESELE DE RECRUTARE SI SELECTIE

Cu ajutorul tehnologiei, vrem sa facem recrutarea mai rapida si eficienta. Astfel, incepand cu 2014, am dezvoltat solutii inovative care usureaza procesul de recrutare si ajuta clientii nostri sa atraga cei mai buni candidati, in cel mai scurt timp: 
  • BRAINIER (http://www.brainier.ro/) este o platforma de testare online care ofera angajatorilor posibilitatea sa isi foloseasca testele proprii si sa pastreze dreptul de proprietate si confidentialitate asupra lor. Benefic atat ca timp, cat si din punct de vedere costuri, platforma este usor de folosit de catre candidati si clienti, 100% customizabila si asigura obtinerea unor rapoarte de evaluare complexe, realizabile la un click distanta. 

  • iMATCH este o platforma inovativa de management pentru procesele de recomandari, care creste ratele de inchidere a pozitiilor cu pana la 30%. 
3. SERVICII DE TRAINING IN RECRUTAREA IT:

BrainSchool este un program de training specializat prin care impartasim, din peste 15 ani de experienta in domeniu, tehnicile cele mai eficiente pentru a deveni un recruiter IT de succes. Ne-am folosit de intreaga noastra expertiza pentru a dezvolta un program de formare prin care sa-ti transferam cele mai eficiente tehnici si secrete pentru a fi un recruiter IT de succes. http://www.brainspotting.ro/brainschool/.
 
Recomandari
 
Vodafone Romania
"We have been working with Brainspotting with respect to several recruitment processes in the last two years, particularly in the area of technical volume recruitment. For us, every project run in partnership with Brainspotting proved to be the perfect occasion to acknowledge their professionalism, their excellent delivering speed and flexibility when it comes to obtaining best results to suit our demands. We’ve seen them striving to outdo themselves each and every time we worked together and this makes us now more than confident that no matter what challenge we may launch in the future – with very specialized IT & Engineering recruitment cases, for instance – they will successfully manage it and respond to out specific needs in the most professional way possible."

Metro Systems Romania
"Colaborarea METRO SYSTEMS ROMANIA cu Brainspotting este concentrata pe recrutare ?i selec?ie de personal pentru diverse pozitii din aria IT & C si se caracterizeaza prin promptitudine, flexibilitate si respect, acestia fiind de fiecare data receptivi la specificul activitatii si la nevoile companiei noastre pentru fiecare proiect in parte. Recrutorii Brainspotting sunt dinamici si perseverenti, relatia cu ei se bazeaza pe incredere si o buna comunicare."

Vlad Bog, Human Resources Director, Microsoft Romania
"Working with has provided data solidity to our decision making. But on top of that, I was permanently impressed by the willingness to go the extra mile, flexibility shown in every project we ran together. It is also always energizing to see the youth and passion in the team!"

Dana Meleghi, Human Resources Manager, Luxoft
"Always open to new and to clients ideas, they crafted their way in the market through seriosity and thoroughly work. Their studies offer a clear image of the market be it about talent mapping, industry trends, salary surveys, etc.  I liked the fact that we were able to receive information from all cities of interest, not only from Bucharest."
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate