Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-11-23
Un studiu derulat in toamna acestui an de platforma de recrutare SmartDreamers in colaborare cu Bicicletele Pegas arata care sunt principalele asteptari de la angajator ale romanilor care folosesc bicicleta in transportul catre si de la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Smart Nutrition, 2017-11-21
Echipa Smart Nutrition sta alaturi de departamentele de resurse umane pentru stabilirea obiectivelor, bugetarea, construirea si implementarea programelor de sanatate pe teme de nutritie, deoarece petrecem la birou in medie 90.000 de ore din viata noastra. Cu toate acestea, rareori ne gandim cum putem sa imbunatatim calitatea acestui timp. Vorbim deseori despre diete si nutritie, dar nu realizam intotdeauna ca o alimentatie sanatoasa nu inseamna numai „meniul office” servit fugitiv in „pauza de masa”.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-11-23
Un angajator abil ar trebui sa trateze in mod diferit fiecare situatie care s-ar putea termina cu o concediere. Informatii complete  despre modurile in care se pot tine eficient sub control astfel de situatii, gasesti in materialul pe care ti l-am pregatit, in continuare.
Pus la dispozitie de Universum Events, 2017-11-28
It's beginning to look a lot like Christmas... de aceea, pe langa mirosul de scortisoara si portocale, aducem izul Craciunului si in activitatile de teambuilding pentru echipa ta.
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Engagementul angajatilor trebuie sa fie o prioritate indiferent daca faci parte dintr-o companie mare, mica sau mijlocie. De ce? Pentru ca piata muncii este in momentul de fata in dezechilibru. Cum te poate ajuta planificarea unui program de corporate wellness pe 1 an? In primul rand, pentru coerenta strategiei si pentru o mai buna organizare a resurselor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2017-11-28
Recrutarea nu mai inseamna doar postarea unui anunt pe net dupa care asteptam pasivi sa aplice candidatii. Recrutarea s-a transformat intr-o vanatoare activa de talente, iar daca in trecut termenul de headhunting era rezervat pozitiilor de top si managerilor de companii, astazi se recurge la mijloace similare inclusiv pentru pozitii de middle-management si de executie.
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-11-28
Pentru ca exista si pentru ca este foarte bun, nu creeaza dependenta si nu ingrasa! ;) 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Solutii de recrutare si employer branding, portalul de cariera www.hipo.ro, targul de cariera Angajatori de TOP, evenimentele: DevTalks, Think Leadership, Top Talents

Adresa: Bucuresti, Sector 2, Str. Maria Rosetti, nr 8A, Etajul 1. 
E-mail: contact@catalyst.ro
Telefon si/sau fax: 0741023827 / 0213185577

Prezentarea companiei
 

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Modelul de business Catalyst Solutions este unul hibrid: online-offline, axat pe dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare. Echipa Catalyst Solutions lucreaza anual cu peste 200 de companii multinationale si locale. 

Servicii / Produse
 

Avand o experienta de 9 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: 

  • www.hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv profesionistilor si juniorilor cu studii superioare. Hipo.ro este o platforma flexibila care gazduieste si lanseaza anual sute de programe de recrutare de talente, in plus fata de postarile obisnuite de joburi care tin de un portal clasic de recrutare. Portalul are peste 360.000 de utilizatori inregistrati.​​

  • Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din Romania. Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1.450 de companii participante definesc cel mai mare targ de cariera. Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata de recrutare din Romania, fiind organizat de doua ori pe an in Bucuresti si Timisoara. Alaturi de editiile fizice, organizam si o editie virtuala a targului Angajatori de TOP, la nivel national, care are peste 300.000 de vizitatori.  

  • DevTalks este una dintre cele mai mari conferinte dedicate specialistilor IT din Romania, fiind organizata anual in Bucuresti si Cluj-Napoca. Proiectul ofera multiple oportunitati de employer branding si recrutare companiilor din acest domeniu. DevTalks atrage profesionisti IT&C interesati de domeniile Web, Mobile, Cloud Computing, Internet of Things si Big Data. Ultima editie organizata in Bucuresti a reunit 416 profesionisti si manageri din domeniul IT&C, peste 20 de speakeri locali si internationali, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel.

  • Think Leadership – un eveniment de employer branding dedicat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in finante, marketing, vanzari, logistica sau IT, ce urmaresc sau detin o pozitie de leadership. Evenimentul atrage in fiecare an companii de top care recunosc importanta acestui grup tinta in strategia lor de recrutare si employer branding.

  • Studiul “Cei mai doriti angajatori” a ajuns in 2015 la cea de-a 10-a editie si este cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care le au tinerii. Este realizat pe un esantion de peste 7.000 de respondenti din toata tara in fiecare an. Acestia sunt atat studenti, cat si profesionisti cu studii universitare.

  • Ghidul Angajatorilor - publicatie adresata studentilor si masteranzilor care urmeaza cursurile unei facultati cu profil tehnic sau economic. Publicatia este distribuita gratuit in 20.000 de exemplare in format fizic, in cele mai importante centre universitare din Bucuresti, fiind un excelent canal de promovare pentru programele de recrutare adresate juniorilor.  

  • Top Talents Romania - identifica in fiecare an cei mai valorosi 250 de absolventi la nivel national. Proiectul atrage tineri cu rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau cu experienta internationala si companii care dezvolta programe de recrutare pentru high potentials.

  • Career Innovation Week – proiect adresat tinerilor cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie. Peste 2.000 de studenti, masteranzi si absolventi se inscriu anual la Career Innovation Week. In urma unui proces de selectie, finalistii participa la o serie de workshop-uri si studii de caz ce au loc in fiecare toamna.  

  • Consulting Days – eveniment ce atrage in fiecare an peste 150 de studenti si masteranzi pasionati de contabilitate, audit si taxe. Consulting Days vine in intampinarea participantilor cu o serie de conferinte si workshopuri, oportunitati de cariera si programe de internship, trainee sau management trainee. 

  • Targul Virtual pentru Absolventi – proiectul se adreseaza absolventilor de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara dornici sa se angajeze imediat dupa finalizarea studiilor. Proiectul virtual are loc pe www.hipo.ro in perioada iunie – august si reuneste sute de joburi oferite de companiile participante. 
Alaturi de aceste proiecte, Catalyst Solutions deruleaza anual zeci de campanii de recrutare si employer branding pentru companii mari din Romania dar si pentru clienti internationali.
Recomandari
 

-

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate