Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-09-28
Pentru ca recrutarea candidatilor buni este si asa dificila, poti evita cateva greseli care iti afecteaza munca si abordarea unei angajari. Echipa SmartDreamers iti prezinta cele mai frecvente 10 greseli din industria recrutarii. Tu de cate te poti feri?
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-09-28
Inca de cand Carl Jung a definit oamenii dupa personalitatea fiecaruia, a existat o diviziune intre introvertiti si extrovertiti. Firi total opuse, am putea spune ca cele doua tipuri de oameni nu se pot tolera mai mult de jumatate de ora in aceeasi camera. Ce se intampla insa cand se intalnesc in acelasi birou si sunt nevoiti sa interactioneze mai bine de 8 ore pe zi? Cum ii integrezi in echipa si ii faci sa se inteleaga unul cu celalalt, ba mai mult, sa obtina si rezultate pozitive lucrand impreuna?
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-09-28
Daca esti recrutor, YouTube nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul de canale pe care sa le folosesti in recrutare si employer branding. Hai sa ne uitam peste cifre: la nivel international, Youtube are peste un miliard de useri, iar in tara noastra cifra depaseste binisor pragul de 7 milioane.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-09-28
De luna trecuta, pontajul zilnic, care sa includa ora de incepere si ora de plecare a fiecarui angajat, este obligatoriu pentru fiecare angajator din Romania. In acest scop, un soft de pontaj este o solutie ideala pentru angajatori. In plus, implementarea unui program de pontaj vine cu o serie de beneficii imediate pentru companie, indiferent de numarul de angajati. Mai jos veti gasi zece dintre acestea.
Pus la dispozitie de SAP, 2017-09-28
Organizatiile care se bucura de succes in economia digitala sunt adesea acelea care au strategii inovatoare de HR. Pentru a deveni un lider, o companie trebuie sa isi regandeasca abordarile de gestionare si dezvoltare a talentelor, structura, cultura si leadershipul create in organizatie. Studiul publicat de Oxford Economics si sustinut de SAP are la baza rezultatele unui sondaj la care au participat 4100 de manageri si angajati din 21 de tari.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2017-09-28
Beneficiile oferite angajatilor reprezinta un topic important la primul interviu pentru fiecare potential angajat. Abordarea in ceea ce priveste beneficiile acordate de catre angajator ocupa un loc important in felul in care o companie este perceputa.
Pus la dispozitie de Leonard RIZOIU, Managing Partner leoHR, 2017-09-28
Retentia angajatilor este cea mai mare provocare cu care se confrunta companiile din Romania in acest moment. Este greu sa investesti resurse in recrutarea unui nou angajat, in pregatirea lui, pentru ca apoi sa plece. Din acest motiv, departamentele de resurse umane trebuie sa stie in permanenta care este starea de spirit a angajatilor si sa lucreze indeaproape pentru imbunatatirea mediului general de lucru din companie.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2017-09-28
Doar 30% dintre angajatii cu potential ar putea prelua imediat un rol de leadership, iar cei mai multi dintre acestia, la randul lor, ar avea dificultati (conform studiilor Hogan Assessments Systems din ultimii 30 de ani, derulate in mai mult de 40 de tari din toate continentele). Multi manageri noi esueaza pentru ca le lipseste experienta de gestionare a unei echipe. Atunci cand un expert este promovat tinde sa se concentreze pe ceea ce stie sa faca mai bine: sa rezolve cat mai multe sarcini. Este un punct forte care l-a ajutat sa fie promovat, dar care, in noul rol, il impiedica sa delege si, in consecinta, sa motiveze si dezvolte echipa.
Pus la dispozitie de Lucia Pop, Managing Partner ALP Edu Pro  , 2017-09-28
La mai toate trainingurile de comunicare, de leadership, scot in evidenta importanta unei bune relatii de comunicare in cuplu/familie.
De ce?
Stresul de-acasa poate influenta relatiile de la locul de munca.
Devenim nervosi, si daca avem functie manageriala, uneori, fara sa constientizam, ridicam tonul la colaboratorii nostri.
Dar... poate fi si invers.
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Nenumarate studii au subliniat importanta dezvoltarii beneficiilor la locul de munca. Dincolo de metodele traditionale de recompensare a angajatilor, se simte nevoia, in departamentul de HR, de integrare a noi strategii de obtinere a engagementului si retentiei. In egala masura, angajatii simt nevoia de diversificare a beneficiilor, de recunoastere a meritelor si de sustinere a echilibrului intre ceea ce sunt ca profesionisti, la birou dar si in viata personala, acel "work-life blending" de care vorbesc americanii. Pentru ca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala este pentru ei deja un termen invechit, avand in vedere ca cele doua nu se pot separa complet. Suntem aceeasi persoana in ambele conjuncturi, ne gandim la munca in timpul liber si invers.  
Pus la dispozitie de The KPI Institute, 2017-09-28
Power BI reprezinta solutia de Business Intelligence creata de Microsoft si utilizata in intreaga lume, de catre companii de toate dimensiunile, dintr-o varietate de industrii. Fie ca alegi versiunea gratuita Power BI, de altfel foarte capabila, sau versiunile platite, care vin cu anumite avantaje suplimentare, apeleaza la TKI Solutions.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-09-28
 
Cati dintre noi nu pun un accent deosebit asupra atmosferei de la locul de munca? Intalnim o multitudine de tipologii de oameni aici. Si, evident, cu totii am vrea sa avem numai acei colegi, sefi sau subalterni cu care suntem compatibili si al caror comportament nu ne creeaza niciodata batai de cap. Cu toate acestea, se stie. Idealul este departe de a fi "inventat" si tot ceea ce ne ramane noua este sa facem ce putem pentru a imbunatati sau macar a evita problemele. (...) Iti oferim un exercitiu in care poti sa aplici tactici si solutii.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Solutii de recrutare si employer branding, portalul de cariera www.hipo.ro, targul de cariera Angajatori de TOP, evenimentele: DevTalks, Think Leadership, Top Talents

Adresa: Bucuresti, Sector 2, Str. Maria Rosetti, nr 8A, Etajul 1. 
E-mail: contact@catalyst.ro
Telefon si/sau fax: 0741023827 / 0213185577

Prezentarea companiei
 

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Modelul de business Catalyst Solutions este unul hibrid: online-offline, axat pe dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare. Echipa Catalyst Solutions lucreaza anual cu peste 200 de companii multinationale si locale. 

Servicii / Produse
 

Avand o experienta de 9 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: 

  • www.hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv profesionistilor si juniorilor cu studii superioare. Hipo.ro este o platforma flexibila care gazduieste si lanseaza anual sute de programe de recrutare de talente, in plus fata de postarile obisnuite de joburi care tin de un portal clasic de recrutare. Portalul are peste 360.000 de utilizatori inregistrati.​​

  • Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din Romania. Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1.450 de companii participante definesc cel mai mare targ de cariera. Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata de recrutare din Romania, fiind organizat de doua ori pe an in Bucuresti si Timisoara. Alaturi de editiile fizice, organizam si o editie virtuala a targului Angajatori de TOP, la nivel national, care are peste 300.000 de vizitatori.  

  • DevTalks este una dintre cele mai mari conferinte dedicate specialistilor IT din Romania, fiind organizata anual in Bucuresti si Cluj-Napoca. Proiectul ofera multiple oportunitati de employer branding si recrutare companiilor din acest domeniu. DevTalks atrage profesionisti IT&C interesati de domeniile Web, Mobile, Cloud Computing, Internet of Things si Big Data. Ultima editie organizata in Bucuresti a reunit 416 profesionisti si manageri din domeniul IT&C, peste 20 de speakeri locali si internationali, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel.

  • Think Leadership – un eveniment de employer branding dedicat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in finante, marketing, vanzari, logistica sau IT, ce urmaresc sau detin o pozitie de leadership. Evenimentul atrage in fiecare an companii de top care recunosc importanta acestui grup tinta in strategia lor de recrutare si employer branding.

  • Studiul “Cei mai doriti angajatori” a ajuns in 2015 la cea de-a 10-a editie si este cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care le au tinerii. Este realizat pe un esantion de peste 7.000 de respondenti din toata tara in fiecare an. Acestia sunt atat studenti, cat si profesionisti cu studii universitare.

  • Ghidul Angajatorilor - publicatie adresata studentilor si masteranzilor care urmeaza cursurile unei facultati cu profil tehnic sau economic. Publicatia este distribuita gratuit in 20.000 de exemplare in format fizic, in cele mai importante centre universitare din Bucuresti, fiind un excelent canal de promovare pentru programele de recrutare adresate juniorilor.  

  • Top Talents Romania - identifica in fiecare an cei mai valorosi 250 de absolventi la nivel national. Proiectul atrage tineri cu rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau cu experienta internationala si companii care dezvolta programe de recrutare pentru high potentials.

  • Career Innovation Week – proiect adresat tinerilor cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie. Peste 2.000 de studenti, masteranzi si absolventi se inscriu anual la Career Innovation Week. In urma unui proces de selectie, finalistii participa la o serie de workshop-uri si studii de caz ce au loc in fiecare toamna.  

  • Consulting Days – eveniment ce atrage in fiecare an peste 150 de studenti si masteranzi pasionati de contabilitate, audit si taxe. Consulting Days vine in intampinarea participantilor cu o serie de conferinte si workshopuri, oportunitati de cariera si programe de internship, trainee sau management trainee. 

  • Targul Virtual pentru Absolventi – proiectul se adreseaza absolventilor de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara dornici sa se angajeze imediat dupa finalizarea studiilor. Proiectul virtual are loc pe www.hipo.ro in perioada iunie – august si reuneste sute de joburi oferite de companiile participante. 
Alaturi de aceste proiecte, Catalyst Solutions deruleaza anual zeci de campanii de recrutare si employer branding pentru companii mari din Romania dar si pentru clienti internationali.
Recomandari
 

-

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate