Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Gabriela Badina – formator in programul AUTHENTIC LEADERSHIP, 2018-03-28
Intelegerea si adoptarea comportamentului potrivit rolului de manager este un demers de durata, iar printul cartii de vizita cu denumirea “manager” nu ofera si abilitatile necesare.

In formarea unui manager este nevoie de un proces de minim 9 luni, sustinut de obiective clare, de implicarea executivului care il coordoneaza in stabilirea rezultatelor asteptate. Managerul are nevoie sa dobandeasca intelesuri din sfera stilurilor de personalitate si sursa conflictelor interpersonale, implicatiei comportamentelor in productivitate, jocurilor manipularii, apararilor sociale, provocarilor conducerii la distanta, coaching-ului in management.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-03-23
Din ce in ce mai multe companii recurg, in ultima vreme, la Metodologia LEGO® SERIOUS PLAY®. Piesele LEGO® sunt o interfata ludica pentru un workshop care aduce la suprafata idei, propuneri si solutii pentru unele dintre cele mai complexe provocari ale organizatiei.
Pus la dispozitie de  Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania, 2018-03-27
Cresterea accelerata a productivitatii din secolul XX s-a datorat, in cea mai mare masura, progresului tehnologic, optimizarii si automatizarii proceselor de munca ale muncitorilor direct productivi. Ca rezultat direct al acestor evolutii, ponderea angajatilor din categoria white collars a devenit dominanta, in majoritatea organizatiilor.

 
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-03-27
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2018-03-28
Progresul tehnologic, schimbarile demografice, economice si sociale au dus la cresterea importantei unor competente care nu demult erau vazute doar ca "nice-to-have".  Incepand cu modul in care educam copiii in sistemul de invatamant, pana la competentele pe care le dezvoltam la angajatii nostri, pregatirea indivizilor pentru noua era a muncii este unul din subiectele care ar trebui să fie pe agenda tuturor guvernelor si organizatiilor, HR-ul avand un rol de architect in acest proces.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-03-29
Identificarea angajatilor HIPO este una dintre masurile cu un imens impact pozitiv in organizatii: pe de o parte este o problema de productivitate - utilizarea eficienta a resurselor existente, pe de alta parte este o problema de HR ce tine de motivarea si engagementul celor in cauza.
Pus la dispozitie de Oana Radu, 2018-04-16
Fie ca ne place sau nu, tehnologia transforma lumea, schimband complet modul in care ne desfasuram business-ul, modul in care comunicam si interactionam. O noua realitate se contureaza in mod rapid chiar sub ochii nostri si este alimentata de ultimele tehnologii, care vine nu doar cu amenintari, ci si cu oportunitati. Vorbim despre o schimbare tehnologica majora, iar daca lucrezi intr-un domeniu focusat pe oameni, cum este HR-ul, prima reactie poate fi una de neintelegere, teama sau chiar respingere.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Solutii de recrutare si employer branding, portalul de cariera www.hipo.ro, targul de cariera Angajatori de TOP, evenimentele: DevTalks, Think Leadership, Top Talents

Adresa: Bucuresti, Sector 2, Str. Maria Rosetti, nr 8A, Etajul 1. 
E-mail: contact@catalyst.ro
Telefon si/sau fax: 0741023827 / 0213185577

Prezentarea companiei
 

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Modelul de business Catalyst Solutions este unul hibrid: online-offline, axat pe dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare. Echipa Catalyst Solutions lucreaza anual cu peste 200 de companii multinationale si locale. 

Servicii / Produse
 

Avand o experienta de 9 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: 

  • www.hipo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv profesionistilor si juniorilor cu studii superioare. Hipo.ro este o platforma flexibila care gazduieste si lanseaza anual sute de programe de recrutare de talente, in plus fata de postarile obisnuite de joburi care tin de un portal clasic de recrutare. Portalul are peste 360.000 de utilizatori inregistrati.​​

  • Angajatori de TOP este cel mai mare eveniment de cariera din Romania. Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1.450 de companii participante definesc cel mai mare targ de cariera. Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata de recrutare din Romania, fiind organizat de doua ori pe an in Bucuresti si Timisoara. Alaturi de editiile fizice, organizam si o editie virtuala a targului Angajatori de TOP, la nivel national, care are peste 300.000 de vizitatori.  

  • DevTalks este una dintre cele mai mari conferinte dedicate specialistilor IT din Romania, fiind organizata anual in Bucuresti si Cluj-Napoca. Proiectul ofera multiple oportunitati de employer branding si recrutare companiilor din acest domeniu. DevTalks atrage profesionisti IT&C interesati de domeniile Web, Mobile, Cloud Computing, Internet of Things si Big Data. Ultima editie organizata in Bucuresti a reunit 416 profesionisti si manageri din domeniul IT&C, peste 20 de speakeri locali si internationali, 7 ore de continut tehnic si discutii de tip panel.

  • Think Leadership – un eveniment de employer branding dedicat profesionistilor cu 4-7 ani experienta in finante, marketing, vanzari, logistica sau IT, ce urmaresc sau detin o pozitie de leadership. Evenimentul atrage in fiecare an companii de top care recunosc importanta acestui grup tinta in strategia lor de recrutare si employer branding.

  • Studiul “Cei mai doriti angajatori” a ajuns in 2015 la cea de-a 10-a editie si este cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care le au tinerii. Este realizat pe un esantion de peste 7.000 de respondenti din toata tara in fiecare an. Acestia sunt atat studenti, cat si profesionisti cu studii universitare.

  • Ghidul Angajatorilor - publicatie adresata studentilor si masteranzilor care urmeaza cursurile unei facultati cu profil tehnic sau economic. Publicatia este distribuita gratuit in 20.000 de exemplare in format fizic, in cele mai importante centre universitare din Bucuresti, fiind un excelent canal de promovare pentru programele de recrutare adresate juniorilor.  

  • Top Talents Romania - identifica in fiecare an cei mai valorosi 250 de absolventi la nivel national. Proiectul atrage tineri cu rezultate academice remarcabile, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti sau cu experienta internationala si companii care dezvolta programe de recrutare pentru high potentials.

  • Career Innovation Week – proiect adresat tinerilor cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie. Peste 2.000 de studenti, masteranzi si absolventi se inscriu anual la Career Innovation Week. In urma unui proces de selectie, finalistii participa la o serie de workshop-uri si studii de caz ce au loc in fiecare toamna.  

  • Consulting Days – eveniment ce atrage in fiecare an peste 150 de studenti si masteranzi pasionati de contabilitate, audit si taxe. Consulting Days vine in intampinarea participantilor cu o serie de conferinte si workshopuri, oportunitati de cariera si programe de internship, trainee sau management trainee. 

  • Targul Virtual pentru Absolventi – proiectul se adreseaza absolventilor de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara dornici sa se angajeze imediat dupa finalizarea studiilor. Proiectul virtual are loc pe www.hipo.ro in perioada iunie – august si reuneste sute de joburi oferite de companiile participante. 
Alaturi de aceste proiecte, Catalyst Solutions deruleaza anual zeci de campanii de recrutare si employer branding pentru companii mari din Romania dar si pentru clienti internationali.
Recomandari
 

-

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate