Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania, 2018-04-24
Tranzitia de la statulul de expert intr-un anumit domeniu de activitate la cel de manager aduce cu sine, pe langa beneficiile evidente, si o serie de provocari majore pentru persoana in cauza. Rolul acesteia in organizatie se schimba, necesitand utilizarea de noi competente legate de coordonare, managementul oamenilor, dar si de delegare. Utilizata corect, delegarea poate sa constituie un excelent instrument de management al sarcinilor, stimulare a creativitatii si motivare a angajatilor.
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-04-24
In mediile de lucru din zilele noastre, companiile creeaza din ce in ce mai mult medii de invatare netraditionale in care angajatii invata cu mai multa placere si eficienta. Unul dintre principiile invatarii la adulti este acela conform caruia invatarea prin experimentare este cea mai potrivita acestei categorii de "invatacei".
Pus la dispozitie de Anca Bratu, Managing Partner Benefiq, 2018-04-23
Un set nou de cerinte de conformitate nu ar reprezenta neaparat un element de noutate pentru mediul de business romanesc, caracterizat de schimbari legislative frecvente, unele extrem de abrupte (vezi "revolutia fiscala" care a marcat inceputul de an 2018). Ce este diferit insa in cazul GDPR-ului este amploarea scopului vizat ce impune o analiza sistemica, fara precedent pentru multe companii.
Pus la dispozitie de BenefitOnline.ro, 2018-04-24
In cautarea fortei de munca, companiile trebuie sa se lupte pentru a angaja oameni si pentru a-i pastra. De aceea, firmele sunt dispuse sa ofere, pe langa salariu, mai multe beneficii. Pentru ca acest proces sa fie mai fluid, multe companii apeleaza la platforme precum BenefitOnline.ro, prin intermediul carora angajatii isi pot alege ce beneficii vor.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, K.M.Trust & Partners  , 2018-04-24
Ce pot face companiile pentru a-si pastra cei mai buni angajati si a deveni mai atractive? O abordare individualizata a proceselor de retentie si dezvoltare a oamenilor cheie din organizatie este unul dintre pasii de baza in orice efort de a creste angajamentul acestora.
Pus la dispozitie de Seatbelt Consulting, 2018-04-25
"Cei ce nu invata din greselile trecutului sunt condamnati sa le repete!" - Robert McKee. Seatbelt Consulting are grija cu adevarat ca tu si angajatii tai sa lucrati in conditii de siguranta.
Pus la dispozitie de Adrian Florea, Partner / Business Advisory Trend Consult, 2018-04-26
Rezultatele vin din ceea ce faci, adica din comportamente.
Rezultatele pe termen lung vin din ceea ce faci in mod regulat, repetat, obisnuit, adica din obiceiuri.
Rezultatele unei organizatii vin din comportamentele membrilor organizatiei.
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-04-26
Cand stai zilnic mai multe ore pe scaun, in fata unui calculator, exista destul de multe sanse sa apara dureri de spate mai mult sau mai putin suparatoare, in functie de cat de rapid iei masuri pentru reducerea efectelor.
Pus la dispozitie de Enco Management Grup, 2018-04-26
Programul live online dedicat managerilor este facilitat in direct prin platforma virtuala. Oriunde se afla managerii, in Romania sau strainatate, timp de 10 sesiuni consecutive participa direct in dezbateri, colaboreaza, isi prezinta ideile implementate, relationeaza in echipa.
Pus la dispozitie de Robert Hogan, PhD, profesor I/O psychology, 2018-04-26
Leadershipul este un subiect care ma obsedeaza. Organizatiile au nevoie de lideri pentru a lua decizii cheie, a anticipa si a gestiona schimbarea tendintelor pietei si a stabili o viziune strategica. Cand predomina leadershipul competent, oamenii si companiile prospera. Leadershipul necorespunzator genereaza aproape intotdeauna angajati neimplicati, eventual, esecul in afaceri.
Pus la dispozitie de AFI Europe Romania, 2018-04-26
In momentul in care companiile aleg sa isi relocheze activitatea intr-o cladire de birouri, noile zone in curs de dezvoltare, mai aproape de centrul orasului, devin relevante. Potrivit unui raport calitativ de evaluare a dezvoltarii imobiliare, elaborat de compania de cercetare de piata Unlock Research Market pentru AFI Europe Romania, se remarca o noua tendinta prin care companiile isi indreapta atentia, din nou, catre oras.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, Head of HR Architects, 2018-04-27
Inspirati fiind de provocarile clientilor nostri, am dezvoltat si implementat o platforma interactiva de programe de teambuilding pe care, specialistii de Resurse Umane si/sau managerii de echipa o acceseaza atunci cand doresc sa organizeze si sa personalizeze un astfel de eveniment.
 
Pus la dispozitie de Consulteam Romania, 2018-04-27
Rolul de Professional Coach se regaseste in zilele noastre in multe arii de business, fie ca ne referim la coaching-ul corporativ, cel personal, sau la coaching-ul de cariera, pentru a numi doar cateva. Dintre ele, exista doua discipline ale coaching-ului care la prima vedere par similare: Executive si Business Coaching. Ce ne propunem mai departe, este sa detaliem ce le aseamana, dar mai ales care este diferenta concreta dintre cele doua abordari.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Cursuri management & leadership, executive search, coaching, evaluare personal
Adresa: Bucuresti, str Visarion 13, ap.7 sector 1
E-mail: Gabriela.badina@peopleinvestment.ro
Telefon si/sau fax: 0740308501
Prezentarea companiei
 
Fondata in 2006, Enco MANAGEMENT Grup reunește specialiști în schimbarea de comportament durabilă, cu abilitati si experienta in livrarea de rezulte măsurabile pentru companii. Susținem companiile în procesul de creștere al echipelor, personalităților și culturii din spatele strategiilor de afaceri.
 
Cu peste 15 ani de experienta manageriala, cu studii aprofundate in psihologie si peste 8 ani de lucru in coaching cu manageri, antreprenori, studenti, profesori, echipa ENCO a lucrat cu peste 2000 de manageri la nivel national in training si coaching. 
 
OMUL este in centrul atentiei noastre, cu personalitatea, abilitățile și talentele sale, cu propriile motivații. Respectul pentru om este elementul principal pe care construim. 
 
In procesele de dezvoltare si formare oferite acordam atentie valorilor si provocarilor culturii romanesti si impactul lor in performanta, lucram cu realitatile zilnice din viata participantilor, fara clisee sau teorii sterile, si masuram impreuna cu clientii rezultatele.
 
Cei mai multi participanti provin din domeniul tehnic: inginerie, IT, urmati de antreprenori si freelanceri, turism, domeniul farmaceutic.
Servicii / Produse
 
In special punem accent pe programele de lunga durata in care putem masura alaturi de companii rezultatele obtinute.

Procesele de dezvoltare personala si de echipa sunt programe de lunga durata si au ca obiectiv schimbarea de atitudine si comportament :
 • AUTHENTIC LEADERSHIP – Program deschis de management & leadership-derulat pe o perioada de 10 luni cu 5 ore/luna dedicat celor care conduc oameni, cu accent pe 3 componente: tehnici de management, intelegerea proceselor psihologice ale personalitatilor si abilitati de coaching in cresterea oamenilor 
 • LEADERSHIP IN HR – proces de 6 sesiuni derulat pe o perioada de 3 luni dedicate managerilor HR, specialistilor care contribuie la dezvolatrea strategiilor si succesului companiei, celor care isi doresc sa avanseze in pozitie manageriala in HR.
 • ENGAGE&GROW – in special dedicat echipelor unde lipsa de implicare se reflecta in perfomanta companiei, procesul se lucreaza cu intreaga echipa, timp de 3 luni in 12 sesiuni, cu obiective bine clarificate si masurate in timpul derularii. 

Coaching:
 • pentru executivi – un proces de 6-9 luni – “Marshall Goldsmith Stakeholder Coaching” 
 • de cariera  - adresat celor care isi doresc sa schimbe pozitia in cadrul companiei, domeniul de lucru,  job-ul
 • pentru antreprenori – clarificarea directiilor de dezvoltare, identificarea reala a aproblemelor, noi solutii in business, etc
 • pentru echipe – cresterea performantei echipei

Programe de scurta durata proiectate pentru implinirea unor nevoi specifice:
 • IMAGINEA DE SINE A ANGAJATULUI – implicatii in productivitate
 • RECRUTEAZA CU ATITUDINE
 • IN CAUTAREA RESPONSABILITATII in companie
 • CUM FUNCTIONAM IN ECHIPA- Dinamici disfunctionale, joc individual si pe echipa
 • CUI II ESTE FRICA DE FEEDBACK ?
 • COMUNICARE CU SENS
Evaluari:
 • Management & leadership
 • Gradului de implicare in companie
Recomandari
 
„ Parcurgerea programului cu intreaga echipa a dus la coeziunea echipei, o mare deschidrere in rezolvarea problemelor dintre noi, lucru care nu a existat inainte, la gasirea unor solutii comune si schimbarea dialogului cu top managementul. A condus la cresterea profesionala si realizarea unei adevarate echipe. Personal am realizat diferenta de gandire dintre manageri si patronat, iar in viata privata am schimbat din discursul cu fiul meu expresii care nu erau potrivite. Schimbarile in interactiunea cu el sunt vizibile.” Bogdan I.Brasov – manager IT- feb 2017

„ Am intrat in program cu marea provocare „lipsa timpului” , lucram 12 ore/zi. Azi am agenda, imi programez si prioritizez, deleg și, surpriză,  „ am timp”. Am lucrat mult pe ascultare si descoperirea capacitatilor oamenilor mei. Unde performeaza fiecare mai bine. Timpul castigat l-am dat familiei mele si, pot spune cu mana pe inima ca m-am linistit in plan personal. A crescut si calitatea timpului petrecut in familie si constientizez ca sunt un model pentru baietii mei, ceea ce ma face sa fiu atent la micile detalii.Comunicarea este mai buna si este vizibil acum. Multumesc.”
Liviu M. – inginer manager echipa-  Sep 2016 

 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate