Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Consultanta resurse umane la sediul clientului, recrutare si selectie, executive search, outplacement, consiliere vocationala
Adresa: Bulevardul Regina Maria, nr. 32, Queen Mary Business Center, sector 4, Bucuresti
E-mail: adina.vladau@hrtime.ro; office@hrtime.ro
Prezentarea companiei
 
HR TIME® este o companie tanara pe piata furnizorilor de servicii de resurse umane! 

Infiintarea companiei in anul 2014 a venit din dorinta de a impartasi pietei experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate in multinationale din domeniul bancar; de aceea ne caracterizeaza rigurozitatea, preocuparea pentru dezvoltare continua, implicarea, devotamentul si seriozitatea! 

Principalele linii de business sunt: consultanta specifica HR la sediul clientului, recrutare si selectie, executive search, consiliere vocationala si suntem nerabdatori sa intram in proiecte care sa ne dea posibilitatea sa punem in beneficiul clientilor nostri expertiza teoretica si mai ales practica a echipei HR TIME®!

Creem asteptari realiste clientilor nostri, promitem doar ceea ce stim ca putem face! 

Hire and Retain! On time!
Servicii / Produse
 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate