Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Recrutare, executive search, training, sales training, coaching, munca temporara, formare, resurse umane, consultanta
Adresa: Global City Business Park, Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O21, etaj 4, Voluntari, Ilfov
E-mail: pschilizzi@icap.ro
Telefon si/sau fax: 021 206 24 60 / 0760 670 949
Prezentarea companiei
 
Departamentul Executive Search ICAP este specializat in evaluarea si recrutarea candidatilor pentru pozitii de middle si top management, precum si a profesionistilor cu competente rare. Obiectivul departamentului este de a identifica acei angajati care pot crea un avantaj competitiv sustenabil si care pot adauga valoare clientilor ICAP.

Ca parte a grupului ICAP – cea mai importanta companie de servicii pentru afaceri din Sud-Estul Europei, istoricul nostru se intrepatrunde cu dezvoltarea afacerilor din regiune. Mare parte din succesul nostru provine din contributia pe care am avut-o la atingerea scopurilor de catre companiile de top din zona. Serviciile noastre se concentreaza pe cresterea valorii adaugate si a sigurantei deciziilor legate de angajati.

ICAP angajeaza profesionisti locali pentru fiecare piata unde activeaza, deoarece avem incredere ca imbinarea dintre perspectiva regionala si informatiile locale serveste cel mai bine intereselor clientilor nostri, indiferent unde s-ar afla. Reteaua ICAP se intinde de la Atena si Salonic, in Grecia, pana la Sofia, Belgrad si Bucuresti.

Echipa ICAP Romania Executive Search
Echipa ICAP Romania are peste zece ani de experienta in selectia personalului pe piata din Romania. Departamentul este format dintr-o echipa experimentata de consultanti care s-au alaturat grupului ICAP.

Pentru ICAP Romania, angajatii sunt o resursa cheie, iar in contextul actual al pietei de recrutare unde gasirea candidatului potrivit pentru un post a devenit o reala provocare, calitatea echipei de consultanti a devenit un factor important de success. Cu o experienta solida in gasirea personalului managerial si specializat, echipa noastra este capabila sa identifice, in termene limita stranse, candidatii potriviti pentru pozitiile deschise de compania-angajator.

Valoarea noastra principala : clientul este pe primul loc. In structura noastra, consultantii nostri sunt organizati intr-un singur centru simplu de profit, indiferent de industria sau tara in care opereaza. Acest mod de organizare a fost creat pentru a elimina competitia interna si pentru a ne concentra pe servirea clientilor, fie ca este vorba despre un start-up ambitios, despre o afacere de familie ajunsa la un nivel superior de dezvoltare, sau de biroul local al unei companii multinationale.

ICAP Training Solutions este Partener exclusiv al Huthwaite International pentru regiunea de Sud Est a Europei, oferind o serie de programe de training destinate sa creasca eficacitatea echipei de vanzari si implicit a intregii organizatii. De peste 30 de ani, Huthwaite International este lider global pentru educatia vocationala cu specializarea in vanzari.

Cele mai importante Programe de Training oferite de ICAP, includ:
 • SPIN® Selling Skills
 • SPIN® Coaching
 • Negotiation Skills
 • Persuasive Sales Presentations
 • Communication & Influencing Skills
 • Debt Collection
Angajamentul nostru
ICAP Training Solutions se angajeaza sa ofere solutii de dezvoltare reale, masurabile in toate etapele procesului: inainte,in timpul si dupa terminarea seminariilor. Cunostintele si experienta de analiza in profunzime provenind din mii de studii de caz acumulate au puterea de a transforma efectiv vanzatorii in garanti de rezultate pozitive ai companiei dumneavoastra.
Servicii / Produse
 
Servicii
 • Recrutare
 • Proiecte de Selectie si Executive Search
 • Programe de Formare
 • Solutii de munca tenporara
 • Servicii de plasare de personal
 • Servicii de consultanta in domeniul resurselor umane
Recomandari
 
„Unul dintre cele mai interesante programe de formare la care am participat in ultimii ani. Focusat pe conditii actuale, clienti reali si cu o metoda si structura specifica aplicabila in orice situatie. Formatorii ICAP au fost experimentati, bine pregatiti, plini de energie si cu multa rabdare pentru toate intrebarile noastre. Dupa finalizarea training-ului, intreaga echipa a fost de acord ca activitatea de vanzari poate fi invatata si ca acest proiect a contribuit la cresterea calitatii muncii noastre in zona de vanzari”.

Antonis Pothitos, Sales Manager, Schneider Electric
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate