Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii:
Adresa: Bucuresti, Bulevardul Dacia, nr. 99, et. 3, 020062
E-mail: info@msmromania.org
Telefon si/sau fax: +4 0755 104 575
Prezentarea companiei
 
Maastricht School of Management este o scoala olandeza, fondata in anul 1952, care livreaza un program de Executive Master in Business Administration in Romania, inca din 2010. MsM, care in 2012 a implinit 60 de ani de la data infiintarii, isi are originile in Institutul pentru Stiinta Administratiei in cadrul Universitatii Tehnice din Delft, care dateaza din anul 1952. In 1989 scoala s-a relocat in Maastricht si in 1993 si-a schimbat numele in Maastricht School of Management.

Fiind un jucator cheie in invatamintul global, MsM este una dintre putinele scoli de management care combina in mod sistematic educatia, asistenta tehnica si cercetarea in serviciile sale profesionale. Avsnd peste 2,000 de absolventi anual, in peste 20 de tari, MsM este cea mai mare scoala de afaceri din Olanda, cu un numar inegalat de centre universitare internationale. MsM livreaza programe de Outreach MBA in parteneriat cu institutii de invatamsnt respectate pe piata locala a peste 20 de tari. Maastricht School of Management Romania a fost infiintata de unii dintre cei mai respectati lideri educationali ai ultimei decade: Dora Surugiu, Adrian Stanciu si Oliver Olson.                                                                                                                
Servicii / Produse
 
Programul Executive Master of Business Administration este oferit de Maastricht School of Management in parteneriat cu Asociatia Maastricht School of Management Bucharest.  EMBA-ul cuprinde doi ani de studiu, cursurile fiind sustinute in timpul zilelor de week-end. Programul este facilitat de lectori din mai multe tari, de pe patru continente, care au predat cu succes in scoli de afaceri de renume, din intreaga lume, pe parcusul ultimilor zece ani. Diploma olandeza se acorda absolventilor, exclusiv de catre Maastricht School of Management.

Fast Track Management Program este un produs adresat managerilor la inceput de drum, care isi doresc sa primeasca intr-un format comprimat si eficient cunostintele esentiale carierei unui manager. Predau in acest program profesori de la MBA, dar si alti lectori, pe subiecte specifice, mai potrivite unei abordari pragmatice si aplicate. Acestia imbina rigoarea academica cu practica, sunt oameni care au facut personal lucrurile pe care le predau in clasa, manageri, consultanti, practicieni. Esentele tari se distileaza si la flacara experientei lor. FTMP se desfasoara pe parcursul a trei luni si este un program care va va duce repede la urmatorul nivel.

Programul de Executive Education al Maastricht School of Management ofera o gama ampla de programe customizate care au fost create pentru a va upgrada abilitatile administrative, a va adauga noi competente si a va inarma cu o intelegere a temelor, cu informatii si tehnici care vor influenta pozitiv organizatia dumneavoastra.  Pentru a mentine pasul cu acest mediu economic aflat in continua crestere si schimbare, management-ul la toate nivelele trebuie sa fie implicat pe deplin intr-un proces de invatare continua si sa dedice timp pentru extinderea aptitudinilor si cunostintelor de baza.
Recomandari
 
"Intr-un mediu de afaceri global aflat in proces de schimbare rapida, indiferent de etapa in care va aflati in cariera, programul de MBA al MsM Romania va poate oferi instrumentele necesare pentru a va pregati pentru aceasta schimbare.

Executive MBA-ul dezvoltat de MsM in Romania,  m-a ajutat sa avansez in cariera, sa devin un lider mai bun, sa efectuez si sa inteleg analize financiare, precum si sa planuiesc initiative strategice. Programul a fost dificil si solicitant, dar mi-a adus si multe satisfactii. Mi-a permis sa interactionez cu profesori de top si lideri in industrie, precum si sa creez oportunitati de networking si sa leg prietenii care vor dura o viata intreaga.

Dupa absolvire am decis sa imi incep cariera mea internationala, lucrsnd in Londra si Paris pentru companii internationale, lideri in industria lor. Executive MBA-ul incheiat la MsM a fost cu adevarat o experienta transformationala." Veronica Brejan – Chief People Officer Europe Pizza Hut, Yum Brands!


"E greu de pus in csteva cuvinte experienta intensa a 2 ani de munca din cadrul programului de MBA - MSM. Pot spune insa repede ca cel mai mare csstig a fost mentalitatea antreprenoriala pe care am dezvoltat-o in cadrul programului, cu precadere in anul 2, csnd toate fundamentele au fost reunite in cadrul cursurilor complexe de tip strategie, antreprenoriat, simulari de afaceri culminsnd cu momentul (pe care nu il voi uita toata viata) de sustinere la Praga a pitch-urilor pentru business-urile exercitiu create de noi. 
Separat de asta, gasesc extrem de valoros reteaua de oameni frumosi, destepti si ALTFEL la care astazi am acces instant - alti studenti, absolventi, profesori. Nu e networking! -  e ceva mult mai prodund - prietenie directa si afiliere la o identitate comuna - programul de MBA la Maastricht School of Management din Romania." Stefan Palarie – Presedinte Scoala de Valori
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate