Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii:
Adresa: Bucuresti, Bulevardul Dacia, nr. 99, et. 3, 020062
E-mail: info@msmromania.org
Telefon si/sau fax: +4 0755 104 575
Prezentarea companiei
 
Maastricht School of Management este o scoala olandeza, fondata in anul 1952, care livreaza un program de Executive Master in Business Administration in Romania, inca din 2010. MsM, care in 2012 a implinit 60 de ani de la data infiintarii, isi are originile in Institutul pentru Stiinta Administratiei in cadrul Universitatii Tehnice din Delft, care dateaza din anul 1952. In 1989 scoala s-a relocat in Maastricht si in 1993 si-a schimbat numele in Maastricht School of Management.

Fiind un jucator cheie in invatamintul global, MsM este una dintre putinele scoli de management care combina in mod sistematic educatia, asistenta tehnica si cercetarea in serviciile sale profesionale. Avsnd peste 2,000 de absolventi anual, in peste 20 de tari, MsM este cea mai mare scoala de afaceri din Olanda, cu un numar inegalat de centre universitare internationale. MsM livreaza programe de Outreach MBA in parteneriat cu institutii de invatamsnt respectate pe piata locala a peste 20 de tari. Maastricht School of Management Romania a fost infiintata de unii dintre cei mai respectati lideri educationali ai ultimei decade: Dora Surugiu, Adrian Stanciu si Oliver Olson.                                                                                                                
Servicii / Produse
 
Programul Executive Master of Business Administration este oferit de Maastricht School of Management in parteneriat cu Asociatia Maastricht School of Management Bucharest.  EMBA-ul cuprinde doi ani de studiu, cursurile fiind sustinute in timpul zilelor de week-end. Programul este facilitat de lectori din mai multe tari, de pe patru continente, care au predat cu succes in scoli de afaceri de renume, din intreaga lume, pe parcusul ultimilor zece ani. Diploma olandeza se acorda absolventilor, exclusiv de catre Maastricht School of Management.

Fast Track Management Program este un produs adresat managerilor la inceput de drum, care isi doresc sa primeasca intr-un format comprimat si eficient cunostintele esentiale carierei unui manager. Predau in acest program profesori de la MBA, dar si alti lectori, pe subiecte specifice, mai potrivite unei abordari pragmatice si aplicate. Acestia imbina rigoarea academica cu practica, sunt oameni care au facut personal lucrurile pe care le predau in clasa, manageri, consultanti, practicieni. Esentele tari se distileaza si la flacara experientei lor. FTMP se desfasoara pe parcursul a trei luni si este un program care va va duce repede la urmatorul nivel.

Programul de Executive Education al Maastricht School of Management ofera o gama ampla de programe customizate care au fost create pentru a va upgrada abilitatile administrative, a va adauga noi competente si a va inarma cu o intelegere a temelor, cu informatii si tehnici care vor influenta pozitiv organizatia dumneavoastra.  Pentru a mentine pasul cu acest mediu economic aflat in continua crestere si schimbare, management-ul la toate nivelele trebuie sa fie implicat pe deplin intr-un proces de invatare continua si sa dedice timp pentru extinderea aptitudinilor si cunostintelor de baza.
Recomandari
 
"Intr-un mediu de afaceri global aflat in proces de schimbare rapida, indiferent de etapa in care va aflati in cariera, programul de MBA al MsM Romania va poate oferi instrumentele necesare pentru a va pregati pentru aceasta schimbare.

Executive MBA-ul dezvoltat de MsM in Romania,  m-a ajutat sa avansez in cariera, sa devin un lider mai bun, sa efectuez si sa inteleg analize financiare, precum si sa planuiesc initiative strategice. Programul a fost dificil si solicitant, dar mi-a adus si multe satisfactii. Mi-a permis sa interactionez cu profesori de top si lideri in industrie, precum si sa creez oportunitati de networking si sa leg prietenii care vor dura o viata intreaga.

Dupa absolvire am decis sa imi incep cariera mea internationala, lucrsnd in Londra si Paris pentru companii internationale, lideri in industria lor. Executive MBA-ul incheiat la MsM a fost cu adevarat o experienta transformationala." Veronica Brejan – Chief People Officer Europe Pizza Hut, Yum Brands!


"E greu de pus in csteva cuvinte experienta intensa a 2 ani de munca din cadrul programului de MBA - MSM. Pot spune insa repede ca cel mai mare csstig a fost mentalitatea antreprenoriala pe care am dezvoltat-o in cadrul programului, cu precadere in anul 2, csnd toate fundamentele au fost reunite in cadrul cursurilor complexe de tip strategie, antreprenoriat, simulari de afaceri culminsnd cu momentul (pe care nu il voi uita toata viata) de sustinere la Praga a pitch-urilor pentru business-urile exercitiu create de noi. 
Separat de asta, gasesc extrem de valoros reteaua de oameni frumosi, destepti si ALTFEL la care astazi am acces instant - alti studenti, absolventi, profesori. Nu e networking! -  e ceva mult mai prodund - prietenie directa si afiliere la o identitate comuna - programul de MBA la Maastricht School of Management din Romania." Stefan Palarie – Presedinte Scoala de Valori
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate