Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii:
Adresa: Bucuresti, Bulevardul Dacia, nr. 99, et. 3, 020062
E-mail: info@msmromania.org
Telefon si/sau fax: +4 0755 104 575
Prezentarea companiei
 
Maastricht School of Management este o scoala olandeza, fondata in anul 1952, care livreaza un program de Executive Master in Business Administration in Romania, inca din 2010. MsM, care in 2012 a implinit 60 de ani de la data infiintarii, isi are originile in Institutul pentru Stiinta Administratiei in cadrul Universitatii Tehnice din Delft, care dateaza din anul 1952. In 1989 scoala s-a relocat in Maastricht si in 1993 si-a schimbat numele in Maastricht School of Management.

Fiind un jucator cheie in invatamintul global, MsM este una dintre putinele scoli de management care combina in mod sistematic educatia, asistenta tehnica si cercetarea in serviciile sale profesionale. Avsnd peste 2,000 de absolventi anual, in peste 20 de tari, MsM este cea mai mare scoala de afaceri din Olanda, cu un numar inegalat de centre universitare internationale. MsM livreaza programe de Outreach MBA in parteneriat cu institutii de invatamsnt respectate pe piata locala a peste 20 de tari. Maastricht School of Management Romania a fost infiintata de unii dintre cei mai respectati lideri educationali ai ultimei decade: Dora Surugiu, Adrian Stanciu si Oliver Olson.                                                                                                                
Servicii / Produse
 
Programul Executive Master of Business Administration este oferit de Maastricht School of Management in parteneriat cu Asociatia Maastricht School of Management Bucharest.  EMBA-ul cuprinde doi ani de studiu, cursurile fiind sustinute in timpul zilelor de week-end. Programul este facilitat de lectori din mai multe tari, de pe patru continente, care au predat cu succes in scoli de afaceri de renume, din intreaga lume, pe parcusul ultimilor zece ani. Diploma olandeza se acorda absolventilor, exclusiv de catre Maastricht School of Management.

Fast Track Management Program este un produs adresat managerilor la inceput de drum, care isi doresc sa primeasca intr-un format comprimat si eficient cunostintele esentiale carierei unui manager. Predau in acest program profesori de la MBA, dar si alti lectori, pe subiecte specifice, mai potrivite unei abordari pragmatice si aplicate. Acestia imbina rigoarea academica cu practica, sunt oameni care au facut personal lucrurile pe care le predau in clasa, manageri, consultanti, practicieni. Esentele tari se distileaza si la flacara experientei lor. FTMP se desfasoara pe parcursul a trei luni si este un program care va va duce repede la urmatorul nivel.

Programul de Executive Education al Maastricht School of Management ofera o gama ampla de programe customizate care au fost create pentru a va upgrada abilitatile administrative, a va adauga noi competente si a va inarma cu o intelegere a temelor, cu informatii si tehnici care vor influenta pozitiv organizatia dumneavoastra.  Pentru a mentine pasul cu acest mediu economic aflat in continua crestere si schimbare, management-ul la toate nivelele trebuie sa fie implicat pe deplin intr-un proces de invatare continua si sa dedice timp pentru extinderea aptitudinilor si cunostintelor de baza.
Recomandari
 
"Intr-un mediu de afaceri global aflat in proces de schimbare rapida, indiferent de etapa in care va aflati in cariera, programul de MBA al MsM Romania va poate oferi instrumentele necesare pentru a va pregati pentru aceasta schimbare.

Executive MBA-ul dezvoltat de MsM in Romania,  m-a ajutat sa avansez in cariera, sa devin un lider mai bun, sa efectuez si sa inteleg analize financiare, precum si sa planuiesc initiative strategice. Programul a fost dificil si solicitant, dar mi-a adus si multe satisfactii. Mi-a permis sa interactionez cu profesori de top si lideri in industrie, precum si sa creez oportunitati de networking si sa leg prietenii care vor dura o viata intreaga.

Dupa absolvire am decis sa imi incep cariera mea internationala, lucrsnd in Londra si Paris pentru companii internationale, lideri in industria lor. Executive MBA-ul incheiat la MsM a fost cu adevarat o experienta transformationala." Veronica Brejan – Chief People Officer Europe Pizza Hut, Yum Brands!


"E greu de pus in csteva cuvinte experienta intensa a 2 ani de munca din cadrul programului de MBA - MSM. Pot spune insa repede ca cel mai mare csstig a fost mentalitatea antreprenoriala pe care am dezvoltat-o in cadrul programului, cu precadere in anul 2, csnd toate fundamentele au fost reunite in cadrul cursurilor complexe de tip strategie, antreprenoriat, simulari de afaceri culminsnd cu momentul (pe care nu il voi uita toata viata) de sustinere la Praga a pitch-urilor pentru business-urile exercitiu create de noi. 
Separat de asta, gasesc extrem de valoros reteaua de oameni frumosi, destepti si ALTFEL la care astazi am acces instant - alti studenti, absolventi, profesori. Nu e networking! -  e ceva mult mai prodund - prietenie directa si afiliere la o identitate comuna - programul de MBA la Maastricht School of Management din Romania." Stefan Palarie – Presedinte Scoala de Valori
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate