Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Consultancy, Training & Coaching
Adresa: Str. Dimitrie Salmen, nr. 20, et. 3, Bucuresti
E-mail: raymond.marin@marcopolocee.comlucian.marin@marcopolocee.com;
rowena.marin@marcopolocee.com
Tel/Fax: +40 733 995 997
Prezentarea companiei
 
Marco Polo CEE este fondat in România, ca parte din Marco Polo Group Training & Consulting Company, cu originile in Lyon- Franta, care ofera servicii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Suntem o companie alcatuita din Top Business Executives cu experienta de business in diverse domenii, de la FMCG, servicii sau educatie.  Fiecare dintre consultantii nostri au o experienta de peste 20 de ani in roluri Strategice sau Senior Executives. Acestia au fost direct implicati in Business Transformations, Turnarounds si Start-ups. Marco Polo CEE reprezinta un mix intre educatie, training, experienta in consultanta la nivel mondial, a grupului si o intelegere aprofundata a pietei locale.
Servicii / Produse
 
Avand competente in Sales, Design Strategy, Commercial Capability Development si Management Development, dar si rezultate demonstrabile in proiecte importante, consultantii nostri au atat cunostintele cat si modalitatile necesare pentru a realiza un assesment real: de procese, sisteme si echipe, dar si pentru a livra solutiile adevcate cresterii. Marco Polo CEE este dedicat adresarii oricarei probleme specifice legate de partea comerciala (de la Vanzari, la Customer Relationship, Marketing Research, Long Term Strategy, Oameni si Echipe pana la programe de Employee Engagement) pentru organizatii locale sau multinationale din orice industrie. 
Recomandari
 
Pentru recomandari, va rugam sa vizitati: http://marcopolocee.com/our-references/
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate