Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Consultancy, Training & Coaching
Adresa: Str. Dimitrie Salmen, nr. 20, et. 3, Bucuresti
E-mail: raymond.marin@marcopolocee.comlucian.marin@marcopolocee.com;
rowena.marin@marcopolocee.com
Tel/Fax: +40 733 995 997
Prezentarea companiei
 
Marco Polo CEE este fondat in România, ca parte din Marco Polo Group Training & Consulting Company, cu originile in Lyon- Franta, care ofera servicii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Suntem o companie alcatuita din Top Business Executives cu experienta de business in diverse domenii, de la FMCG, servicii sau educatie.  Fiecare dintre consultantii nostri au o experienta de peste 20 de ani in roluri Strategice sau Senior Executives. Acestia au fost direct implicati in Business Transformations, Turnarounds si Start-ups. Marco Polo CEE reprezinta un mix intre educatie, training, experienta in consultanta la nivel mondial, a grupului si o intelegere aprofundata a pietei locale.
Servicii / Produse
 
Avand competente in Sales, Design Strategy, Commercial Capability Development si Management Development, dar si rezultate demonstrabile in proiecte importante, consultantii nostri au atat cunostintele cat si modalitatile necesare pentru a realiza un assesment real: de procese, sisteme si echipe, dar si pentru a livra solutiile adevcate cresterii. Marco Polo CEE este dedicat adresarii oricarei probleme specifice legate de partea comerciala (de la Vanzari, la Customer Relationship, Marketing Research, Long Term Strategy, Oameni si Echipe pana la programe de Employee Engagement) pentru organizatii locale sau multinationale din orice industrie. 
Recomandari
 
Pentru recomandari, va rugam sa vizitati: http://marcopolocee.com/our-references/
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate