Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-08-23
Angajatii companiei sunt orientati spre schimbare si isi asuma riscuri? Sunt permanent in cautare de idei noi? Sunt creativi, dinamici? Daca raspunsul la aceste intrebari este “nu”, atunci solutia poate fi un program de management al stresului. Managementul stresului reprezinta abilitatea individului de a face fata presiunilor de zi cu zi. 
Pus la dispozitie de KPMG Romania, 2017-08-28
Industria de outsourcing se confrunta, si ea, cu o serie de provocari in ceea ce priveste managementul HR, provocari generate atat de modelul de business, dar si de caracteristicile demografice ale fortei de munca. Cateva dintre solutiile folosite de organizatiile din aceasta industrie pot fi interesante si pentru alte sectoare de activitate.
Pus la dispozitie de MMM Consulting, 2017-08-30
In cazul in care HR-ul nu avea deja suficiente roluri (de la administrare la a fi vocea angajatilor, sustinatorul culturii organizationale, promotorul schimbarii si al performantei etc.), acum, pare ca si marketingul i s-a adaugat la fisa postului.” Un articol despre noi abilitati pentru oamenii din HR.
Pus la dispozitie de The Wisery , 2017-08-25
Mituri se nasc si mituri dispar. Este treaba noastra de a separa faptele de povesti.
Luna de luna, luam miturile la control pentru a vedea daca isi merita numele. 
De data aceasta, patrundem in misterioasa lume a creierului uman sa vedem pana unde se intind adevarurile stiintifice si de unde incep...miturile.
Pus la dispozitie de Romana Baia - Partner, Head of Research&Development, Trend, 2017-08-28
Suntem 28 de oameni din Trend înscriși la maratonul din 15 octombrie! Pentru o companie cu mii de angajați, nu e un număr mare. Pentru noi însă, 28 înseamnă 62% din firmă, iar înscrierile nu s-au încheiat încă...
Facem adesea lucruri împreună în timpul liber – ieșim la o terasă, facem un grătar, dansăm, un weekend la mare sau la munte etc. Ne distrăm, ne relaxăm, în general în grupuri mai mici: 2-3 dintre noi, plus familiile și prietenii. Înscrierea aceasta la maraton este, însă, ceva aparte: în primul rând grupul nu mai este deloc mic (28 participăm, iar ceilalți au promis că vin să ne susțină), iar în al doilea rând nu mai este despre distracție, ci despre efort susținut.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Consultancy, Training & Coaching
Adresa: Str. Dimitrie Salmen, nr. 20, et. 3, Bucuresti
E-mail: raymond.marin@marcopolocee.comlucian.marin@marcopolocee.com;
rowena.marin@marcopolocee.com
Tel/Fax: +40 733 995 997
Prezentarea companiei
 
Marco Polo CEE este fondat in România, ca parte din Marco Polo Group Training & Consulting Company, cu originile in Lyon- Franta, care ofera servicii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Suntem o companie alcatuita din Top Business Executives cu experienta de business in diverse domenii, de la FMCG, servicii sau educatie.  Fiecare dintre consultantii nostri au o experienta de peste 20 de ani in roluri Strategice sau Senior Executives. Acestia au fost direct implicati in Business Transformations, Turnarounds si Start-ups. Marco Polo CEE reprezinta un mix intre educatie, training, experienta in consultanta la nivel mondial, a grupului si o intelegere aprofundata a pietei locale.
Servicii / Produse
 
Avand competente in Sales, Design Strategy, Commercial Capability Development si Management Development, dar si rezultate demonstrabile in proiecte importante, consultantii nostri au atat cunostintele cat si modalitatile necesare pentru a realiza un assesment real: de procese, sisteme si echipe, dar si pentru a livra solutiile adevcate cresterii. Marco Polo CEE este dedicat adresarii oricarei probleme specifice legate de partea comerciala (de la Vanzari, la Customer Relationship, Marketing Research, Long Term Strategy, Oameni si Echipe pana la programe de Employee Engagement) pentru organizatii locale sau multinationale din orice industrie. 
Recomandari
 
Pentru recomandari, va rugam sa vizitati: http://marcopolocee.com/our-references/
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate