Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Evolutiv Consultants Network, 2017-01-27

Cu totii avem, langa noi, pe langa noi, pe langa cei de langa noi, oameni faini alaturi de care merita sa stam, sa invatam, sa crestem si sa ii modelam. Pentru inceput insa, trebuie sa avem puterea de a-i recunoaste. Cum "arata" ei? 

Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-02-27
Vin la munca pe bicicleta, se imbraca destul de colorat, poarta ochelari cu rame groase si bijuterii in exces, au in permanenta castile in urechi, sunt exuberanti si nu respecta reguli si ierarhii. Aceasta este noua generatie de angajati care intra in campul muncii si din care, inevitabil, se ridica noii directori executivi ai marilor corporatii.​
Pus la dispozitie de Road Language Centre, 2017-03-31
In cadrul unui astfel de workshop, participantii vor invata cum sa fie eficienti si sa economiseasca timp atunci cand comunica cu partenerii de afaceri, clientii sau colegii. Tototdata, vor afla cum sa redacteze eficient emailuri si sa detina o abordare structurata atunci cand scriu emailuri complexe, dar si de ce structura unui email influenteaza mesajul si efectele sale.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Consultancy, Training & Coaching
Adresa: Str. Dimitrie Salmen, nr. 20, et. 3, Bucuresti
E-mail: raymond.marin@marcopolocee.comlucian.marin@marcopolocee.com;
rowena.marin@marcopolocee.com
Tel/Fax: +40 733 995 997
Prezentarea companiei
 
Marco Polo CEE este fondat in România, ca parte din Marco Polo Group Training & Consulting Company, cu originile in Lyon- Franta, care ofera servicii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Suntem o companie alcatuita din Top Business Executives cu experienta de business in diverse domenii, de la FMCG, servicii sau educatie.  Fiecare dintre consultantii nostri au o experienta de peste 20 de ani in roluri Strategice sau Senior Executives. Acestia au fost direct implicati in Business Transformations, Turnarounds si Start-ups. Marco Polo CEE reprezinta un mix intre educatie, training, experienta in consultanta la nivel mondial, a grupului si o intelegere aprofundata a pietei locale.
Servicii / Produse
 
Avand competente in Sales, Design Strategy, Commercial Capability Development si Management Development, dar si rezultate demonstrabile in proiecte importante, consultantii nostri au atat cunostintele cat si modalitatile necesare pentru a realiza un assesment real: de procese, sisteme si echipe, dar si pentru a livra solutiile adevcate cresterii. Marco Polo CEE este dedicat adresarii oricarei probleme specifice legate de partea comerciala (de la Vanzari, la Customer Relationship, Marketing Research, Long Term Strategy, Oameni si Echipe pana la programe de Employee Engagement) pentru organizatii locale sau multinationale din orice industrie. 
Recomandari
 
Pentru recomandari, va rugam sa vizitati: http://marcopolocee.com/our-references/
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate