Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: On-Site Chair Massage pentru companii mari sau in cadrul evenimentelor corporate.
Adresa: Bdul. Al. Ioan Cuza, Nr. 9, Sector 1, Bucuresti
E-mail: office@maxrelax.ro
Prezentarea companiei
 
Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din Romania. Misiunea noastra este sa oferim clientilor o solutie simpla si accesibila de reducere a stresului si de prevenire a bolilor profesionale. Activam in 5 sedii principale - Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi - si acoperim un numar de 18 orase. In prezent, echipa noastra numara peste 60 de terapeuti in sediile din Bucuresti si din tara. Integram constant in colectiv persoane cu deficiente de vedere, care demonstreaza abilitati deosebite in toate tipurile de masaj. In 2011, Max Relax a dobandit titlul de UNITATE PROTEJATA, avand peste 30% dintre angajati persoane cu dizabilitati. 

Acest statut ofera clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de serviciile Max Relax gratuit, costurile cu implementarea acestui program fiind deduse din taxele achitate obligatoriu catre stat.  

Orice companie cu cel putin 50 de salariati datoreaza bugetului public o anumita suma, daca nu angajeaza persoane cu handicap. Totusi, aceasta suma poate fi folosita pentru achizitia de bunuri si servicii de la unitatile protejate, printre acestea si sedintele de masaj realizate de Max Relax.     

Astfel, clientii nostri se bucura de toate beneficiile On-Site Chair Massage cu zero costuri si ajuta, in acelasi timp, la integrarea persoanelor cu dizabilitati. 
Servicii / Produse
 
Serviciul de On-Site Chair Massage a fost introdus in premiera in Romania de Max Relax si are cea mai mare rata de succes din randul programelor de wellness dezvoltate pana acum de companie. 

In ce consta? Este o sedinta de masaj profesionist care se realizeaza peste haine si dureaza 15 minute. Masajul este executat  pe un scaun special de masaj de catre un kinetoterapeut.

Un studiu publicat in Jurnalul International de Siguranta in Munca si Ergonomie in 2014 arata ca cel putin o treime dintre angajatii care lucreaza mai multe ore pe zi la calculator se plang de dureri de cap, gat si spate. Pozitia defectuoasa a corpului si sedentarismul transforma serviciul de on-site chair massage intr-o necesitate.  

Serviciul de On-Site Chair Massage include si:
  • Suport logistic 
  • Pliante, afise si brosuri cu miscari si exercitii recomandate de terapeutii Max Relax, care pot fi efectuate la birou, in fata calculatorului
  • Muzica ambientala si aromoterapie
  • Informatii oferite de angajatii Max Relax cu privire la postura si ergonomie

Punem, de asemenea, la dispozitia companiilor partenere o platforma online care gestioneaza in mod eficient inscrierile si orarul, oferim suportul necesar comunicarii interne si centralizam feedbackurile clientilor pentru o imbunatatire constanta a calitatii serviciului.
 
Recomandari
 
"Apreciez in mod deosebit serviciile personalului Max-Relax, care da dovada atat de profesionalism, cat si de respect si amabilitate. Toti angajarii Max-Relax sunt mereu calmi si zambitori, reusind de fiecare data sa iti creeze in 15 minute exact starea de confort si relaxare de care ai nevoie pentru a trece peste o zi imposibila de munca. Va multumesc." Andreea Ivan - HR Assistant, SANOFI AVENTIS ROMANIA

"Astept in fiecare saptamana cu mult interes pauza pentru masajul de relaxare, care ma ajuta extraordinar, avand in vedere ca am o munca statica la calculator. Dupa masajul de relaxare am observat un tonus mai bun si o crestere a atitudinii pozitive. Terapeutii sunt foarte buni, flexibili si raspund eficient la nevoile fiecaruia dintre noi." Maria Felicia Ghetea - Manager, Departament International OTP BANK ROMANIA

“I would like to THANK YOU again for your very professional business corporation. Our customers enjoyed your therapists’ services very much. Many of them even did it twice to extend the satisfaction of the flow of the pure energy going through their body via the hands of your therapists. All of them were very satisfied and thankful for the creative idea to have “energizing massage” at the site. Your therapists were very friendly and kind to our customers, so incorporating all of the above the final result turned out to be a GREAT SUCCESS! Thank you again for your hard work! You played an important part in our victory. It totally turned out to be a win-win situation for everybody. YOU ARE a great team! Thank you for being so professional! It was a pleasure working with you!” Edina Rozsahegyi – Marketing Manager, INVITEL INTERNATIONAL    
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate