Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: On-Site Chair Massage pentru companii mari sau in cadrul evenimentelor corporate.
Adresa: Bdul. Al. Ioan Cuza, Nr. 9, Sector 1, Bucuresti
E-mail: office@maxrelax.ro
Prezentarea companiei
 
Max Relax este primul si cel mai mare furnizor de servicii de On-Site Chair Massage din Romania. Misiunea noastra este sa oferim clientilor o solutie simpla si accesibila de reducere a stresului si de prevenire a bolilor profesionale. Activam in 5 sedii principale - Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi - si acoperim un numar de 18 orase. In prezent, echipa noastra numara peste 60 de terapeuti in sediile din Bucuresti si din tara. Integram constant in colectiv persoane cu deficiente de vedere, care demonstreaza abilitati deosebite in toate tipurile de masaj. In 2011, Max Relax a dobandit titlul de UNITATE PROTEJATA, avand peste 30% dintre angajati persoane cu dizabilitati. 

Acest statut ofera clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de serviciile Max Relax gratuit, costurile cu implementarea acestui program fiind deduse din taxele achitate obligatoriu catre stat.  

Orice companie cu cel putin 50 de salariati datoreaza bugetului public o anumita suma, daca nu angajeaza persoane cu handicap. Totusi, aceasta suma poate fi folosita pentru achizitia de bunuri si servicii de la unitatile protejate, printre acestea si sedintele de masaj realizate de Max Relax.     

Astfel, clientii nostri se bucura de toate beneficiile On-Site Chair Massage cu zero costuri si ajuta, in acelasi timp, la integrarea persoanelor cu dizabilitati. 
Servicii / Produse
 
Serviciul de On-Site Chair Massage a fost introdus in premiera in Romania de Max Relax si are cea mai mare rata de succes din randul programelor de wellness dezvoltate pana acum de companie. 

In ce consta? Este o sedinta de masaj profesionist care se realizeaza peste haine si dureaza 15 minute. Masajul este executat  pe un scaun special de masaj de catre un kinetoterapeut.

Un studiu publicat in Jurnalul International de Siguranta in Munca si Ergonomie in 2014 arata ca cel putin o treime dintre angajatii care lucreaza mai multe ore pe zi la calculator se plang de dureri de cap, gat si spate. Pozitia defectuoasa a corpului si sedentarismul transforma serviciul de on-site chair massage intr-o necesitate.  

Serviciul de On-Site Chair Massage include si:
  • Suport logistic 
  • Pliante, afise si brosuri cu miscari si exercitii recomandate de terapeutii Max Relax, care pot fi efectuate la birou, in fata calculatorului
  • Muzica ambientala si aromoterapie
  • Informatii oferite de angajatii Max Relax cu privire la postura si ergonomie

Punem, de asemenea, la dispozitia companiilor partenere o platforma online care gestioneaza in mod eficient inscrierile si orarul, oferim suportul necesar comunicarii interne si centralizam feedbackurile clientilor pentru o imbunatatire constanta a calitatii serviciului.
 
Recomandari
 
"Apreciez in mod deosebit serviciile personalului Max-Relax, care da dovada atat de profesionalism, cat si de respect si amabilitate. Toti angajarii Max-Relax sunt mereu calmi si zambitori, reusind de fiecare data sa iti creeze in 15 minute exact starea de confort si relaxare de care ai nevoie pentru a trece peste o zi imposibila de munca. Va multumesc." Andreea Ivan - HR Assistant, SANOFI AVENTIS ROMANIA

"Astept in fiecare saptamana cu mult interes pauza pentru masajul de relaxare, care ma ajuta extraordinar, avand in vedere ca am o munca statica la calculator. Dupa masajul de relaxare am observat un tonus mai bun si o crestere a atitudinii pozitive. Terapeutii sunt foarte buni, flexibili si raspund eficient la nevoile fiecaruia dintre noi." Maria Felicia Ghetea - Manager, Departament International OTP BANK ROMANIA

“I would like to THANK YOU again for your very professional business corporation. Our customers enjoyed your therapists’ services very much. Many of them even did it twice to extend the satisfaction of the flow of the pure energy going through their body via the hands of your therapists. All of them were very satisfied and thankful for the creative idea to have “energizing massage” at the site. Your therapists were very friendly and kind to our customers, so incorporating all of the above the final result turned out to be a GREAT SUCCESS! Thank you again for your hard work! You played an important part in our victory. It totally turned out to be a win-win situation for everybody. YOU ARE a great team! Thank you for being so professional! It was a pleasure working with you!” Edina Rozsahegyi – Marketing Manager, INVITEL INTERNATIONAL    
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate