Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Cursuri de engleza, engleza pentru companii, cursuri limbi straine, dezvoltare profesionala, Business English
Adresa: Strada Dr. Staicovici nr 4, sector 5, Bucuresti
E-mail: office@easyenglish.ro, alexandra.temelie@easyenglish.ro
Telefon si/sau fax: 0720 059 875, 021 312 90 36
Prezentarea companiei
 
Road Language Centre este un centru educational care organizeaza de peste 11 ani cursuri interactive de limba engleza pentru adulti. In acesti ani, am ajutat peste 40 de companii sa ofere cursuri personalizate de limba engleza.

Portofoliul nostru contine o varietate de programe pentru invatarea limbii engleze, pentru orice nivel si varsta, cursurile de engleza generala si cele de engleza conversationala fiind cele mai apreciate programe pentru adulti. In cadrul acestei divizii, organizam si cursuri de engleza pentru afaceri, cursuri de pregatire pentru examene internationale si lectii individuale one to one.

Road Language Centre este acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice prin Autoritatea Nationala pentru Calificari din 2007, iar din 2010 a devenit centru oficial de pregatire a examenelor Cambridge si IELTS, recunoscut de University of Cambridge ESOL Examinations. De asemenea, Road Language Centre este centru oficial de testare TOEFL si TOEIC.    
Servicii / Produse
 
1. Cursuri de engleza generala pentru adulti

Cursurile de limba engleza organizate de Road Language Centre in companii folosesc metoda Active Learning, prin care angajatii isi imbunatatesc abilitatile de comunicare intr-un mod interactiv si sunt incurajati sa se exprime liber pentru a-si insusi cat mai eficient limba engleza.

Principiile metodei Active Learning:

a. Interactivitate si comunicare

Stim ca ceea ce un cursant isi doreste cel mai mult este sa vorbeasca fluent si corect limba engleza, astfel incat sa poata comunica eficient si profesionist. Noi punem accent pe activitati comunicative care duc la acumularea si fixarea de cunostinte si utilizarea acestora in vorbire. In plus, stim ca adultii au nevoie de multa incredere pentru comunica in limba engleza, asa ca inca de la inceput cursantul este incurajat sa se exprime liber cu ajutorul exercitiilor specifice.

b. Continut vizual

Stim ca invatarea se realizeaza cel mai bine prin metode vizuale si auditive urmate imediat de folosirea activa in conversatii. Astfel, metoda se bazeaza pe continut vizual interactiv furnizat de softuri speciale, cu ajutorul proiectiilor. Se utilizeaza fragmente video produse de BBC, precum si fragmente audio insotite de exercitii menite sa ajute cursantul sa invete intr-un mod natural si placut. Aceste materiale ii ajuta pe cursanti sa isi formeze o pronuntie corecta si un vocabular bogat.

c. Eficienta

Prin accentul pus pe interactiv si vizual, procesul de invatare nu mai este artificial si rigid, ci devine natural, placut si eficient. In plus, cursantul beneficiaza de softul de invatare Active Learning, pentru a putea lucra la birou sau acasa, pe computerul personal. Softul il ajuta pe cursant sa acumuleze cunostinte si sa invete limba engleza mai repede si mai usor.

2. Cursuri de engleza conversationala pentru adulti

Cursul de engleza conversationala TED Talks este unul din programele cele mai apreciate, fiind sustinut de profesori nativi. In fiecare saptamana, cursantii vor participa la doua sau trei ore de conversatie intensa pe subiecte interesante, care le vor trezi apetitul pentru comunicare si ii vor ajuta sa capete mai multa incredere in ei.

Cum se desfasoara cursul?

Trainerii nostri nativi in limba engleza aleg clipuri video de pe portalul TED.com si pregatesc o serie de activitati interactive pentru ca participantii sa discute ideile prezentate si sa exerseze expresii, vocabular si structuri de gramatica utile in conversatie.

Conferintele TED folosesc un limbaj autentic, oferind modele de constructii si expresii care, fiind introduse in context, sunt usor de invatat si folosit. Expunerea este o parte importanta din achizitia unei limbi straine, iar prin utilizarea activa a structurilor de limba imediat dupa expunere se obtine efectul de consolidare a structurilor si folosirea lor naturala in conversatii. Pentru a participa la curs, nivelul de cunostinte de limba engleza al cursantilor trebuie sa fie minim intermediar                                                                
Recomandari
 
Road Language Centre este, in viziunea mea, unul dintre cele mai profesioniste centre de limbi straine din Bucuresti si nu numai: profesori nativi, bine pregatiti, cursuri interactive, adaptate la nevoile clientilor si o excelenta implementare a recomandarilor primite (de la cursanti) prin chestionarele de feedback. Felicitari pentru profesionalism! (Iulia Elena Rotarescu)

Un curs foarte bun si interactiv cu profesori deschisi si metode de predare foarte eficiente. Ma bucur mult ca am ales Road Language Centre pentru a obtine rezultatele dorite. Recomand cu toata increderea! (Alexandru Gliga)

Apreciez faptul ca acest curs interactiv si placut. Profesorii stiu ce fac si manualele sunt extrem de bune si au explicatii clare si concise! Sunt extrem de multumita! (Loredana Duca)

Interctivitatea cursului te captiveaza din prima si iti da posibilitatea sa intelegi mult mai usor si repede, deloc usoara gramatica engleza. Recomand cu multa caldura sa urmati cursuri de engleza cu acesti profesionisti. Succes pe mai departe! (Madalina Mihaela Iordache)

Sunt deja la a doua serie de cursuri TED Talks si consider ca am facut cea mai buna alegere. Sunt foarte multumita de structura cursului, temele abordate, modul interactiv si performanta lui Mark (Nicoleta Ciocîrlie)

Strategiile de predare si invatare utilizate de echipa de la Road Language Centre s-au dovedit eficiente si in cazul meu. Recomand cu incredere tuturor celor care doresc sa invete, sa-si imbunatateasca sau sa obtina un atestat de limba engleza, sa urmeze oricare dintre programele oferite de Road Language Centre. (Madalina Radu)                                                                    
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate