Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Vienna University of Economics and Business, 2017-06-07
Competitivitatea ridicata si provocarile din mediul modern de business determina tot mai multi manageri sa se perfectioneze in cadrul unui program de MBA. Cu toate ca decizia de a urma un astfel de curs nu este una usoara, avand in vedere costurile si programul solicitant, avantajele sunt pe masura efortului depus.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2017-05-26
In aceasta luna, Complex Melodia 4* promoveaza oferte foarte atractive, atat pentru sejururi, dar si pentru segmentul business si corporate, cu tarife incepand de la 270 lei/pers, 2 zile, pensiune completa si acces la centrul de conferinte.
Pus la dispozitie de Tiffin University, 2017-05-22
Programul de Executive MBA oferit de Tiffin University,US  in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti aniverseaza 15 ani de activitate pe piata din Romania.

Peste 350 de studenti si absolventi ai scolii de afaceri americane au beneficiat de pregatirea exceptionala a corpului academic, structura practica a cursurilor, dezvoltarea abilitatilor de lider, de munca in echipa si de eficientizare in luarea deciziilor, avand la baza analiza studiilor de caz.
Pus la dispozitie de The Wisery, 2017-05-31
Ai auzit vreodata indemnul ”motiveaza-ti oamenii”? Mda, si eu…si multa vreme m-a scos din sarite rau de tot ideea “managerului-vrajitor” care-si petrece o buna parte din viata chinuindu-si creierul sa gaseasca noi si noi ambalaje pentru ”zaharelul” motivational. Cam ca Sisif, impingand piatra la deal, stiind ca o sa o ia in scurt timp de la capat….Sa exploram deci o alternativa care are o mare calitate.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Aplicatii software pentru recrutare, on-boarding, masurare performante, dezvoltare cariera, planificare si analiza resurselor umane, payroll si talent management.
Adresa: Tipografilor, 11-15, Spark, Bucuresti
E-mail: Telefon si/sau fax: 031 225 28 12
Prezentarea companiei
 
SAP este lider global pe piaţa de soluţii software de business, având o istorie de peste 44 de ani de inovații tehnologice, în care a contribuit decisiv la transformarea industriei IT. În prezent, SAP are circa 345.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală.

Compania oferă un portofoliu complet de soluții bazate pe tehnologia in-memory SAP HANA, ce asigură accelerarea și optimizarea proceselor de business, managementul inteligent al datelor și simplificarea infrastructurii IT. Clienții, angajații, furnizorii, partenerii de business, dar și dispozitivele IoT, pot fi integrate și agregate inteligent, într-un Digital Core care oferă posibilitatea regândirii proceselor de business, conectând oamenii, device-urile și rețelele de business în timp real.

SAP pune la dispoziția companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip end-to-end care acoperă toate procesele de business, din 25 de industrii. Cu ajutorul tehnologiilor proprietare inovative, SAP creează pentru clienții săi noi oportunități.
Servicii / Produse
 
Suita SAP SuccessFactors HCM (Human Capital Management) include soluții integrate, dedicate managementului telentelor, analizei și planificării resurselor umane, alături de soluțiile de bază pentru acest domeniu. Toate aceste soluții îmbunătățesc calitatea insight-urilor obținute din toate datele disponibile în cadrul companiei, accelerând astfel procesul de luare a deciziilor legate de atragerea, fidelizarea și gestionarea eficientă a angajaților potriviți.

Cu peste 4.800 de clienți și 40 de milioane de utilizatori în 177 de țări,  suita dedicata managementului capitalului uman, este cel mai des utilizat soft de business SaaS (software as a service) din lume.

SAP SuccessFactors transformă strategiile în rezultate de business, simplificând procesele de HR și maximizând nivelul de implicare al angajaților. Totul prin intermediul tehnologiei moderne Cloud, care reprezintă viitorul, indiferent de domeniul de activitate al organizațiilor. Acest model SaaS permite livrarea soluției printr-o arhitectură sigură, fiabilă și scalabilă, pentru o utilizare rapidă, cu rezultate imediate. De asemenea, permite inovația continuă și oferă un cost total mult scăzut față  de alte softuri.

Suita include soluțiile dedicate activităților HR de bază, dar și recrutării, procesului de onboarding,  evaluării performanțelor, stabilirii și urmăririi obiectivelor, compesațiilor, dezvoltării și succesiunii, învățării, planificării forței de muncă, analizelor și raportărilor, precum și comunicării în cadrul organizației.

Toate soluțiile SuccessFactors sunt scalabile, răspunzând nevoilor tuturor organizațiilor, indiferent de dimensiune și putând fi recalibrate odată cu evoluția business-ului.

Ca parte din portofoliul de soluții de business SAP, suita SAP Success Factors oferă acces la toată expertiza companiei în ceea ce privește gestionarea și analiza unor cantități mari de date într-un timp scurt. 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate