Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-11-23
Un studiu derulat in toamna acestui an de platforma de recrutare SmartDreamers in colaborare cu Bicicletele Pegas arata care sunt principalele asteptari de la angajator ale romanilor care folosesc bicicleta in transportul catre si de la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Smart Nutrition, 2017-11-21
Echipa Smart Nutrition sta alaturi de departamentele de resurse umane pentru stabilirea obiectivelor, bugetarea, construirea si implementarea programelor de sanatate pe teme de nutritie, deoarece petrecem la birou in medie 90.000 de ore din viata noastra. Cu toate acestea, rareori ne gandim cum putem sa imbunatatim calitatea acestui timp. Vorbim deseori despre diete si nutritie, dar nu realizam intotdeauna ca o alimentatie sanatoasa nu inseamna numai „meniul office” servit fugitiv in „pauza de masa”.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-11-23
Un angajator abil ar trebui sa trateze in mod diferit fiecare situatie care s-ar putea termina cu o concediere. Informatii complete  despre modurile in care se pot tine eficient sub control astfel de situatii, gasesti in materialul pe care ti l-am pregatit, in continuare.
Pus la dispozitie de Universum Events, 2017-11-28
It's beginning to look a lot like Christmas... de aceea, pe langa mirosul de scortisoara si portocale, aducem izul Craciunului si in activitatile de teambuilding pentru echipa ta.
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Engagementul angajatilor trebuie sa fie o prioritate indiferent daca faci parte dintr-o companie mare, mica sau mijlocie. De ce? Pentru ca piata muncii este in momentul de fata in dezechilibru. Cum te poate ajuta planificarea unui program de corporate wellness pe 1 an? In primul rand, pentru coerenta strategiei si pentru o mai buna organizare a resurselor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2017-11-28
Recrutarea nu mai inseamna doar postarea unui anunt pe net dupa care asteptam pasivi sa aplice candidatii. Recrutarea s-a transformat intr-o vanatoare activa de talente, iar daca in trecut termenul de headhunting era rezervat pozitiilor de top si managerilor de companii, astazi se recurge la mijloace similare inclusiv pentru pozitii de middle-management si de executie.
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-11-28
Pentru ca exista si pentru ca este foarte bun, nu creeaza dependenta si nu ingrasa! ;) 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Aplicatii software pentru recrutare, on-boarding, masurare performante, dezvoltare cariera, planificare si analiza resurselor umane, payroll si talent management.
Adresa: Tipografilor, 11-15, Spark, Bucuresti
E-mail: Telefon si/sau fax: 031 225 28 12
Prezentarea companiei
 
SAP este lider global pe piaţa de soluţii software de business, având o istorie de peste 44 de ani de inovații tehnologice, în care a contribuit decisiv la transformarea industriei IT. În prezent, SAP are circa 345.000 de clienți, din peste 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală.

Compania oferă un portofoliu complet de soluții bazate pe tehnologia in-memory SAP HANA, ce asigură accelerarea și optimizarea proceselor de business, managementul inteligent al datelor și simplificarea infrastructurii IT. Clienții, angajații, furnizorii, partenerii de business, dar și dispozitivele IoT, pot fi integrate și agregate inteligent, într-un Digital Core care oferă posibilitatea regândirii proceselor de business, conectând oamenii, device-urile și rețelele de business în timp real.

SAP pune la dispoziția companiilor expertiza necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale și o platformă de tip end-to-end care acoperă toate procesele de business, din 25 de industrii. Cu ajutorul tehnologiilor proprietare inovative, SAP creează pentru clienții săi noi oportunități.
Servicii / Produse
 
Suita SAP SuccessFactors HCM (Human Capital Management) include soluții integrate, dedicate managementului telentelor, analizei și planificării resurselor umane, alături de soluțiile de bază pentru acest domeniu. Toate aceste soluții îmbunătățesc calitatea insight-urilor obținute din toate datele disponibile în cadrul companiei, accelerând astfel procesul de luare a deciziilor legate de atragerea, fidelizarea și gestionarea eficientă a angajaților potriviți.

Cu peste 4.800 de clienți și 40 de milioane de utilizatori în 177 de țări,  suita dedicata managementului capitalului uman, este cel mai des utilizat soft de business SaaS (software as a service) din lume.

SAP SuccessFactors transformă strategiile în rezultate de business, simplificând procesele de HR și maximizând nivelul de implicare al angajaților. Totul prin intermediul tehnologiei moderne Cloud, care reprezintă viitorul, indiferent de domeniul de activitate al organizațiilor. Acest model SaaS permite livrarea soluției printr-o arhitectură sigură, fiabilă și scalabilă, pentru o utilizare rapidă, cu rezultate imediate. De asemenea, permite inovația continuă și oferă un cost total mult scăzut față  de alte softuri.

Suita include soluțiile dedicate activităților HR de bază, dar și recrutării, procesului de onboarding,  evaluării performanțelor, stabilirii și urmăririi obiectivelor, compesațiilor, dezvoltării și succesiunii, învățării, planificării forței de muncă, analizelor și raportărilor, precum și comunicării în cadrul organizației.

Toate soluțiile SuccessFactors sunt scalabile, răspunzând nevoilor tuturor organizațiilor, indiferent de dimensiune și putând fi recalibrate odată cu evoluția business-ului.

Ca parte din portofoliul de soluții de business SAP, suita SAP Success Factors oferă acces la toată expertiza companiei în ceea ce privește gestionarea și analiza unor cantități mari de date într-un timp scurt. 
Recomandari
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate