Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-11-23
Un studiu derulat in toamna acestui an de platforma de recrutare SmartDreamers in colaborare cu Bicicletele Pegas arata care sunt principalele asteptari de la angajator ale romanilor care folosesc bicicleta in transportul catre si de la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Smart Nutrition, 2017-11-21
Echipa Smart Nutrition sta alaturi de departamentele de resurse umane pentru stabilirea obiectivelor, bugetarea, construirea si implementarea programelor de sanatate pe teme de nutritie, deoarece petrecem la birou in medie 90.000 de ore din viata noastra. Cu toate acestea, rareori ne gandim cum putem sa imbunatatim calitatea acestui timp. Vorbim deseori despre diete si nutritie, dar nu realizam intotdeauna ca o alimentatie sanatoasa nu inseamna numai „meniul office” servit fugitiv in „pauza de masa”.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-11-23
Un angajator abil ar trebui sa trateze in mod diferit fiecare situatie care s-ar putea termina cu o concediere. Informatii complete  despre modurile in care se pot tine eficient sub control astfel de situatii, gasesti in materialul pe care ti l-am pregatit, in continuare.
Pus la dispozitie de Universum Events, 2017-11-28
It's beginning to look a lot like Christmas... de aceea, pe langa mirosul de scortisoara si portocale, aducem izul Craciunului si in activitatile de teambuilding pentru echipa ta.
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Engagementul angajatilor trebuie sa fie o prioritate indiferent daca faci parte dintr-o companie mare, mica sau mijlocie. De ce? Pentru ca piata muncii este in momentul de fata in dezechilibru. Cum te poate ajuta planificarea unui program de corporate wellness pe 1 an? In primul rand, pentru coerenta strategiei si pentru o mai buna organizare a resurselor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2017-11-28
Recrutarea nu mai inseamna doar postarea unui anunt pe net dupa care asteptam pasivi sa aplice candidatii. Recrutarea s-a transformat intr-o vanatoare activa de talente, iar daca in trecut termenul de headhunting era rezervat pozitiilor de top si managerilor de companii, astazi se recurge la mijloace similare inclusiv pentru pozitii de middle-management si de executie.
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-11-28
Pentru ca exista si pentru ca este foarte bun, nu creeaza dependenta si nu ingrasa! ;) 
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente
Servicii: Solutii de tip Business-to-Business; Solutii Business-to-Public (solutii de tip eGovernment); Enterprise Application Suite; eLearning; eHealth; Customized Applications; eAgriculture; Enterprise Application Suite; eCustoms; Customized Applications; eNuclea
Adresa: Victoria Park, Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 73-81, Cladirea C4,Sector 1, 013685 Bucuresti, Romania
E-mail: AeL.Cloud@siveco.romarketing@siveco.ro
Telefon: + 40 (21) 302 33 00 
Fax: + 40 (21) 302 33 91 
Prezentarea companiei
 
Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. 

SIVECO Romania este specializata in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice.

De-a lungul celor peste 23 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.
Servicii / Produse
 
Platforma eLearning AeL

AeL
realizeaza atat managementul cursurilor online, cat si al cursurilor desfasurate la sala.

In prezent, majoritatea organizatiilor folosesc mai multe instrumente pentru a putea gestiona procesul de instruire a angajatilor: platforme eLearning pentru instruirile interne sau online, aplicatii terte, fisiere de tip Excel, instrumente de raportare si generare grafice, aplicatii specifice pentru crearea de continut de instruire de la cele mai simple (de exemplu, MS PowerPoint), pana la cele mai avansate (cum ar fi Adobe Flash).

AeL rezolva aceste probleme:
  • Gestioneaza atat instruirile online cat si pe cele de la sala, indiferent daca sunt interne sau prin furnizori externi
  • Contine un motor puternic de raportare cu rapoarte predefinite 
  • Genereaza grafice sugestive si atragatoare
  • Include instrumente dedicate pentru crearea de continut de instruire: editor de lectii cu sabloane de activitati predefinite, editor de teste cu peste 10 tipuri de intrebari, editor de sondaje, editor HTML
Utilizarea AeL se poate realiza si in regim de Software as a Service (utilizarea sistemului fara sa fie nevoie de achizitionare de licente sau echipamente de tip server). Astfel, la finalul lunii se plateste a suma aferenta utilizarii sistemului, in functie de numarul de utilizatori care au accesat sistemul.

In acest mod se reduc semnificativ a costurile alocate instruirii angajatilor si costurile de capital se transforma in costuri operationale.

Cursuri digitale interactive

SIVECO Romania dezvolta cursuri digitale interactive care acopera necesarul de instruire al organizatiei intr-un mod eficient si care ofera rezultate masurabile. Cursurile sunt dezvoltate de expertii nostri in design instructional in armonie cu materialele existente, integrand asteptarile organizatiei si necesarul de instruire.

Cursurile digitale pot lua mai multe forme, de la prezentarea de informatii, pana la tutoriale video pentru utilizarea unor sisteme informatice sau aplicatii interactive pentru construirea de competente specifice la nivelul organizatiei. Astfel, cursurile pot integra animatii, obiecte 3D interactive, simulari ale unor medii de lucru, jocuri cu rol instructional, rezolvari de probleme si multe altele.

Cursurile sunt standardizate folosind cele mai noi specificatii, precum SCORM sau TinCan, oferind astfel un set complet de rapoarte care ofera organizatiei o masura a progresului cursantilor: timp petrecut, progres, scor si rezultate la activitati de testare.

Cursurile digitale ofera o serie de avantaje fata de predarea traditionala, cu cursant, prin natura adaptiva a materialelor, prin accesul facil la aceste resurse si prin costurile reduse semnificativ in timp pentru certificari li recertificari.
Recomandari
 
Recomandare Mega Image

Dorim sa recomandam compania SIVECO Romania SA pentru implementarea cu succes a activitatilor aferente proiectului Implementarea platformei eLearning AeL la Mega Image.

SIVECO Romania a furnizat catre Mega Image urmatoarele produse si servicii:
•    Furnizarea licentei de utilizare pentru platforma AeL
•    Analiza in vederea dezvoltarii si particularizarii platformei eLearning AeL
•    Parametrizarea platformei AeL
•    Instalarea si configurarea platformei eLearning AeL 
•    Dezvoltarea a 4 cursuri interactive
•    Instruirea utilizatorilor cheie
•    Asistenta tehnica la pornire
•    Suport tehnic si mentenanta pentru platforma AeL

Apreciem activitatea desfasurata de SIVECO Romania SA ca fiind de inalt nivel profesional si ii recomandam fara rezerve potentialilor clienti.

Detalii suplimentare pot fi obtinute de la Raluca Istrate, Project Manager – ristrate@mega-image.ro.

 
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate