Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente

mai 2018

SHL Romania vine in intampinarea specialistilor HR cu o umbrela completa de servicii, care asigura transformarea rezultatelor evaluarii in strategii de crestere a oamenilor cheie si a businessului. Noua divizie SHL Development aduce impreuna viziunea a trei domenii diferite dar complementare - HR, Business si Psihologie. Pentru o perspectiva multi-disciplinara care genereaza insight-uri de business convertibile in procese si rezultate concrete, am reunit specialisti unul si unul din toate aceste trei segmente. Impreuna ei isi propun sa fie cei mai buni parteneri de business pentru HR din piata, sprijinind HR-ul sa raspunda strategic nevoilor de business. Afla mai multe pe http://development.shl.ro

octombrie 2015

SHL a lansat Global Assessment Trends Report! Singurul raport de talie mondiala care analizeaza trendurile in assessment si masurarea talentului de-a lungul ciclului de viata al angajatului. Mult asteptatul studiu este publicat anual iar aceasta editie combina informatii de  la peste 1.400 de profesionisti HR din toata lumea. O lectura obligatorie pentru cei care vor sa fie cu un pas inaintea celorlalti. Detalii aici.

septembrie 2015

SHL Romania isi consolideaza divizia Training Academy. 42 Organizational Assessment, reprezentatul unic al CEB / SHL  in Romania, Serbia si Bulgaria are o expertiza recunoscuta in ceea ce priveste serviciile de Training in aria de Talent Management. Portofoliu de training si cursuri aplicate acopera o larga gama de nevoi ale organizatiilor prin module dedicate atat practicienilor in resurse umane, cat si managerilor. Detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate