Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente

martie 2018


Companiile au cheltuit peste 46 mil. lei pentru beneficiile angajatilor. Tichetele de masa, cadourile, decontarea transportului, vacantele in Romania si pensiile private sunt principalele beneficii extrasalariale pe care angajatii si le-au ales anul trecut, potrivit unui studiu BenefitOnline.ro, platforma online cu cele mai multe beneficii extrasalariale din Romania. Citeste restul stirii aici.  


februarie 2018


In 2017, corporatistii romani au investit de circa 5 ori mai mult in beneficii de sanatate. Din multitudinea de beneficii flexibile deductibile fiscal din care au ales cei peste 52.000 de angajati care au folosit platforma BenefitOnline.ro in 2017, cele din zona de sanatate (abonamente, pachete individuale sau asigurari) au avut o evolutie pozitiva fata de anul precedent, de la circa 160.000 lei in 2016 la peste 750.000 lei in 2017. Citeste restul stirii aici.  


ianuarie 2017

Companiile au investit anul acesta aproximativ 30 mil. lei pentru beneficiile angajatilor. Stelian Bogza, cofondator al Benefit Online, platforma care le permite angajatilor sa isi aleaga beneficiile in limita unui buget stabilit de angajator, spune ca firmele din portofoliul sau au cheltuit anul acesta aproximativ 30 de milioane de lei (circa 6,5 mil. de euro) pentru beneficiile angajatilor. Bugetele au fost cheltuite in principal pe vacante, abonamente la sala sau electronice. Vezi mai multe pe siteul Benefit. 

martie 2016

Angajatii uita cresterea de salariu in doua luni, dar pot fi mai motivati cu beneficii pe care sa si le aleaga singuri. Angajatorii cauta solutii sa nu mai dea cash ca beneficiu salarial, pentru ca la 100 de lei in plus platesc alti 75 de lei la stat, iar angajatii uita intr-o luna sau doua de majorare si asteapta altceva. Compania poate decide ca in locul acelei sute de lei cash la salariu sa acorde beneficii deductibile, poate chiar toti cei 175 lei. Detalii aici.


februarie 2016

Moise Guran explica cum ar trebui oferite beneficiile angajatilor. Angajaţii nu mai acceptă uşor beneficiile extrasalariale fixe. Șefii trebuie să ofere mai mult decât tichete de masă sau asigurare medicală standard dacă vor să își păstreze angajații, cu atât mai mult când vine vorba de tineri. În acest sens, a fost creată şi în România o platformă online cu beneficii flexibile pentru angajaţi. Citeste mai mult aici.


ianuarie 2016

Aproximativ 50% dintre angajati isi aleg beneficiile in fiecare luna iar circa 30% isi economisesc bugetul pentru a-l folosi tot odata. Tichetele de masa si abonamentele medicale nu mai sunt vazute ca beneficii, ci sunt considerate deja firesti de catre angajati, iar tot mai multe companii incearca sa-si largeasca paleta de beneficii si mai nou le dau libertatea angajatilor sa le aleaga singuri. Detalii aici.

15.000 de angajati din Romania primesc, lunar, ce beneficii isi doresc. Circa 40 de companii folosesc, in prezent, serviciile puse la dispozitie de BenefitOnline.ro. Ca valoare, beneficiile oferite de clientii platformei online variază intre 130 si 1.100 lei lunar. „Media lunara ar fi undeva la 300-350 de lei”, precizeaza cofondatorul Benefit Online. Angajatii isi pot alege singuri beneficiile pe care sa le primeasca lunar, in functie de nevoile individuale si de bugetul pe care il pune la dispozitie compania pentru care lucreaza. Optiunile angajatilor variaza de la tichete de masa si pensii private, pana la tichete de vacanta, traininguri sau transport public”. Detalii aici.
 


noiembrie 2015

Rolul beneficiilor in planul strategic al Resurselor Umane in dezvoltarea organizatiei. "Beneficiile flexibile si cele voluntare completeaza beneficiile fixe. Pachetele de beneficii sunt importante pentru angajati iar pentru angajatori au avantaje fiscale, cresc productivitatea si motivatia, contribuie la atragerea si retentia talentelor." Citeste continuarea aici.

iulie 2015

Tichete de vacanta sau pensie privata? Compania din Romania unde angajatii isi pot alege beneficiile extra salariale. Incepand cu luna mai 2015, cei aproximativ 400 de angajati ai companiei multinationale de origine americana Federal-Mogul isi pot alege singuri tipurile de beneficii extra salariale propuse de companie in urma semnarii unui acord cu Benefit Online, serviciu online dedicat beneficiilor flexibile din Romania. Detalii aici.

martie 2015

Companiile prezente in Romania au inceput sa reduca salariile fixe si sa majoreze bonusurile si beneficiile suplimentare, urmand astfel modelul din Occident. In Germania, spre exemplu, salariul reprezinta 75% din totalul pachetului salarial, in timp ce in Romania ponderea este de 86%. BenefitOnline.ro: Este important sa ne asiguram ca beneficiile sunt relevante pentru angajat, ofera un sentiment de control, sunt transparente, eficiente din punct de vede fiscal si ca nu exista duplicare in familiile cu cariera dubla. Detalii aici.

ianuarie 2015

Angajati mai fericiti cu aceleasi cheltuieli din partea angajatorului. De multe ori, din perspectiva angajatului, lista de beneficii primite din partea companiei la semnarea contractului nu ii spune multe, neinfluentandu-i semnificativ nivelul de satisfactie. Poate in locul unui pachet de sanatate accesat deja la o alta companie privata, va dori sa aleaga un abonament la o sala de sport. Categoriile de beneficii pot fi personalizate impreuna cu angajatorul si pot diferi in functie de angajat, atat ca valoare, cat si ca tip. Sistemul permite astfel recompensarea angajatilor valorosi prin accesul la noi tipuri de beneficii si prin alocarea unui buget superior. Detalii aici.

Incepand din ianuarie 2015, lista beneficiilor pe care angajatii le pot alege de pe platforma BenefitOnline.ro se completeaza prin cardurile de asistenta rutiera 9695. Incepand din luna ianuarie 2015, BenefitOnline.ro in parteneriat cu serviciul de asistenta rutiera 9695 ofera in pachetele de beneficii voluntare ce se acorda angajatilor de catre angajator si cardurile de asistenta rutiera pentru vacanta sau anuale. Cardurile vor putea fi achizionate pentru siguranta in timpul deplasarii in interes personal sau de serviciu, indiferent daca masina este personala sau de munca. Mai multe, aici.

noiembrie 2014

Start&Grow 2014, programul lansat de startups.ro pentru a sustine dezvoltarea unor afaceri promitatoare, ajutandu-i pe antreprenori sa intre in legatura cu investitori si sa obtina finantare de pana la 500.000 de euro, si-a desemnat finalistii. Alin Giurea, principalul investitor din Start&Grow 2014, a finantat deja doua start-up-uri inscrise in program si este in discutii avansate cu alte trei echipe de antreprenori. Una din companiile in care Alin Giurea a devenit actionar este Benefit, un business ce functioneaza ca un magazin online, prin care angajatii au acces la o gama variata de beneficii flexibile, in limita bugetului setat de angajator. Afla mai multe detalii aici.

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate