Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
 
HR Partner  >  Furnizor  >  Stiri Furnizori
 
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-06-27
Pe 23 mai am gazduit si co-livrat un program de devoltare executiva in Bucuresti, primul dintr-o serie de programe pe care intentionam sa le facem impreuna cu specialisti de la scoli de business renumite menite sa adreseze misiunea noastra: "Sprijinim companiile sa isi traiasca valorile". Cateva dintre lectiile cheie discutate in cadrul programului pot fi parcurse in articolul nostru.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2018-06-27
Exista putine lucruri mai deranjante decat atunci cand realizam ca un angajat in care am investit timp si resurse se dovedeste a fi nepotrivit. Odata cu necesitatea de a incepe din nou procesul de recrutare si de a gasi un inlocuitor, poate fi un cost dificil de recuperat. Desi aceasta suma variaza in functie de rol si industrie, studiile de-a lungul anilor estimeaza ca angajarea unei persoane gresite poate costa o afacere de 3 ori salariul anual al acelui angajat.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-06-27
Salarizarea este un proces foarte complicat, care da batai de cap specialistilor de HR din majoritatea companiilor, indiferent de dimensiunea lor. Schimbarile legislative, neconcordantele de pontaj sau orele suplimentare sunt doar cateva dintre problemele care ii determina pe profesionistii de la resurse umane sa consume mult timp si nervi luna de luna, pentru a rezolva aceasta activitate complexa.
Pus la dispozitie de Aron Emil TATARU, 2018-06-27
Un studiu publicat in noiembrie 2016, realizat de Accenture si BI Norwegian Business School, pe un esantion de 1770 de manageri din 14 tari, releva faptul ca managerii, de toate nivelurile, petrec 54% din timpul lor efectuand sarcini administrative cu valoare redusa: coordonarea programului subordonatilor, scrierea sau citirea de rapoarte de rutina.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-06-27
Se spune despre managerul direct ca este una dintre cele mai importante cauze ale fluctuatiei de personal, si pe buna dreptate acest motiv apare sistematic in topul motivelor in studiile de specialitate: oamenii parasesc manageri. De ce?
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-06-27
Fiecare anotimp are propriile provocari in ceea ce priveste mentinerea unei stari de sanatate optime, iar starea de bine venita odata cu vremea calda si perioada de concediu contribuie la luarea deciziilor optime in favoarea sanatatii.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-06-28
Traim intr-o dinamica accentuata de provocarile economice si de viteza de propagare a informatiei prin intermediul tehnologiei, motiv pentru care adaptarea nu mai este de ceva vreme o conditie de supravietuire.
Pus la dispozitie de Ioan Dumitrascu & Andreea Cazacu, 2018-06-29
Posibilitatea compensarii zilelor de concediu neefectuate a aparut in dreptul intern in urma transpunerii Directivei 2003/88/CE privind anumite aspecte ale organizarii timpului de lucru ("Directiva") care stipuleaza la art. 7 alin. (2) faptul ca perioada minima de concediu anual platit poate fi înlocuita cu o indemnizatie financiara doar in cazul in care relatia de munca inceteaza.
Prezentarea companiei | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente

octombrie 2017

Aveti sansa sa fiti recunoscuti pentru eforturile si rezultatele de exceptie in domeniul performantei in cadrul Premiilor WorldSkills Romania in Strategie si Performanta 2017! Aceste premii reprezinta recunoasterea profesionistilor si organizatiilor care prin expertiza si activitatea lor pot fi luati ca model al modului de aplicare in practica a cunostintelor in domeniul strategiei si imbunatatirii performantei organizationale.
 
Care sunt categoriile acestor premii si cum va puteti inscrie aflati accesand aceasta pagina.
 


septembrie 2017


KPI Institute: Parte din Conferinta Managementul Performantei in Romania 2017, Premiile Worldskills in Managementul Performantei 2017 reprezinta recunoasterea acordata profesionisitilor din diferite industrii pentru contributia lor remarcabila in atingerea excelentei in business.
Interesat? Afla detalii despre jurizare si aplica pentru una dintre categorii aici
Nominalizarile sunt deschise organizatiilor prezente atat in Bucuresti, cat si la nivel national, din sectorul public si privat.


august 2017

Cost de angajare - high, rata de esec - low, rata angajarilor - hmmm...Vrei sa stii cat de bine folosesti indicatorii de performanta? The KPI Institute Romania a deschis inscrierile la cursul de Certificare profesionala: Indicatori de Performanta, Bucuresti si Cluj Napoca pentru toamna anului 2017. Profita de reducerile Early Bird si scrie-ne la romania@kpiinstitute.org. Obtine o imagine completa despre KPIs si impactul acestora asupra organizatiei din care faci parte direct de la trainerul cursului Raluca Vintila. Afla detalii aici.

Vrei sa obtii experienta integrala in managementul performantei? Compania ta e pregatita sa treaca la nivelul urmator? The KPI Institute Romania a deschis inscrierile la singurul program integrat de managementul performanÈ›ei din România acreditat ANC pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale. Obtii, in doar 4 luni, experienta completa: cunosti in profunzime conexiunile dintre strategia organizationala si mediul de afaceri, intelegi selectia si folosirea KPIs la nivel de organizatie, departament si angajati si exersezi utilizarea KPIs in studii de caz si exercitii aplicate.  Profita de reducerile Early Bird si cere detalii la romania@kpiinstitute.org. Afla detalii aici.
 


 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate