Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de SmartDreamers, 2017-11-23
Un studiu derulat in toamna acestui an de platforma de recrutare SmartDreamers in colaborare cu Bicicletele Pegas arata care sunt principalele asteptari de la angajator ale romanilor care folosesc bicicleta in transportul catre si de la locul de munca.
Pus la dispozitie de Clinica Smart Nutrition, 2017-11-21
Echipa Smart Nutrition sta alaturi de departamentele de resurse umane pentru stabilirea obiectivelor, bugetarea, construirea si implementarea programelor de sanatate pe teme de nutritie, deoarece petrecem la birou in medie 90.000 de ore din viata noastra. Cu toate acestea, rareori ne gandim cum putem sa imbunatatim calitatea acestui timp. Vorbim deseori despre diete si nutritie, dar nu realizam intotdeauna ca o alimentatie sanatoasa nu inseamna numai „meniul office” servit fugitiv in „pauza de masa”.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2017-11-23
Un angajator abil ar trebui sa trateze in mod diferit fiecare situatie care s-ar putea termina cu o concediere. Informatii complete  despre modurile in care se pot tine eficient sub control astfel de situatii, gasesti in materialul pe care ti l-am pregatit, in continuare.
Pus la dispozitie de Universum Events, 2017-11-28
It's beginning to look a lot like Christmas... de aceea, pe langa mirosul de scortisoara si portocale, aducem izul Craciunului si in activitatile de teambuilding pentru echipa ta.
Pus la dispozitie de Wellington, 2017-09-28
Engagementul angajatilor trebuie sa fie o prioritate indiferent daca faci parte dintr-o companie mare, mica sau mijlocie. De ce? Pentru ca piata muncii este in momentul de fata in dezechilibru. Cum te poate ajuta planificarea unui program de corporate wellness pe 1 an? In primul rand, pentru coerenta strategiei si pentru o mai buna organizare a resurselor.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2017-11-28
Recrutarea nu mai inseamna doar postarea unui anunt pe net dupa care asteptam pasivi sa aplice candidatii. Recrutarea s-a transformat intr-o vanatoare activa de talente, iar daca in trecut termenul de headhunting era rezervat pozitiilor de top si managerilor de companii, astazi se recurge la mijloace similare inclusiv pentru pozitii de middle-management si de executie.
Pus la dispozitie de Coaching Partners, 2017-11-28
Pentru ca exista si pentru ca este foarte bun, nu creeaza dependenta si nu ingrasa! ;) 
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Vorbitori 


Mihai Gavan
HCM Sales Director - Total Soft 
Mihai Gavan, HCM Sales Director la TotalSoft, are un background important in resursele umane, dobandit in cei 12 ani de activitate in domeniul vanzarilor de solutii software pentru HR. Licentiat al Universitatii Bucuresti, Mihai are un master in marketing si management strategic la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti si este pasionat de tehnologie, strategie si bune practici in HR.
 
Plecand de la nevoia oricarui angajat de planificare a carierei, Mihai crede in importanta adoptiei principiilor de management al talentelor si includerea lor in cultura organizationala a oricarei companii. Mihai s-a alaturat echipei TotalSoft in anul 2016, preluand responsabilitatea vanzarii celui mai popular software dedicat managementului capitalului uman, Charisma HCM.Anca Covaciu
Consultant, Coach & Trainer - MMM Consulting
Anca Covaciu este consultant, coach si trainer in HR, Dezvoltare Manageriala si Organizationala precum si Eficientizarea Strategica a Afacerii pentru stabilizare si crestere. Cu o experienta de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR, Trainer, Facilitator si Coach, Anca a asistat pentru dezvoltare echipe si manageri din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale de inalta reputatie precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. De asemenea a lucrat in companii locale ca Prospectiuni SA (exploatarea resurselor naturale) si FIMAN (Fundatia Internationala de Management - ONG administrator al fondurile Phare-UE).
 
Anca a implementat si condus functiunea de HR si a contribuit la cresterea afacerii companiilor prin programe de Eficientizare Organizationala in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.
 
Ca si Director de HR a obtinut importante recunoasteri locale si internationale pentru programe de Motivare si Retinere a angajatilor (3M Corp) si Optimizare Organizationala pentru Cresterea Afacerii (Alcon-Novartis). Anca are si experienta de consultanta pentru dezvoltarea afacerii pentru companii locale de tip SME in domeniul Energie, Constructii, Design si Publicitate.
 
Este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si a programului MBA al Washington University US si ASEBUSS Romania. Detine formari la Universitatile Bradford si Durham din UK pentru Dezvoltare Manageriala si Antreprenoriat. Detine certificari pentru Coaching, Consultanta Organizationala si Evaluare Psihometrica (SHL).
 
Anca desfasoara activitati de voluntariat, asistand mici intreprinzatori pentru dezvoltarea afacerii precum si tineri si adulti pentru re/integrarea in campul muncii. Principalele industrii de competenta pentru Anca sunt: Engineering, Health Care, Oil and Gas, pentru activitati Comerciale si de Productie.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate