Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Vorbitori 


Mihai Gavan
HCM Sales Director - Total Soft 
Mihai Gavan, HCM Sales Director la TotalSoft, are un background important in resursele umane, dobandit in cei 12 ani de activitate in domeniul vanzarilor de solutii software pentru HR. Licentiat al Universitatii Bucuresti, Mihai are un master in marketing si management strategic la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti si este pasionat de tehnologie, strategie si bune practici in HR.
 
Plecand de la nevoia oricarui angajat de planificare a carierei, Mihai crede in importanta adoptiei principiilor de management al talentelor si includerea lor in cultura organizationala a oricarei companii. Mihai s-a alaturat echipei TotalSoft in anul 2016, preluand responsabilitatea vanzarii celui mai popular software dedicat managementului capitalului uman, Charisma HCM.Anca Covaciu
Consultant, Coach & Trainer - MMM Consulting
Anca Covaciu este consultant, coach si trainer in HR, Dezvoltare Manageriala si Organizationala precum si Eficientizarea Strategica a Afacerii pentru stabilizare si crestere. Cu o experienta de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR, Trainer, Facilitator si Coach, Anca a asistat pentru dezvoltare echipe si manageri din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale de inalta reputatie precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. De asemenea a lucrat in companii locale ca Prospectiuni SA (exploatarea resurselor naturale) si FIMAN (Fundatia Internationala de Management - ONG administrator al fondurile Phare-UE).
 
Anca a implementat si condus functiunea de HR si a contribuit la cresterea afacerii companiilor prin programe de Eficientizare Organizationala in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.
 
Ca si Director de HR a obtinut importante recunoasteri locale si internationale pentru programe de Motivare si Retinere a angajatilor (3M Corp) si Optimizare Organizationala pentru Cresterea Afacerii (Alcon-Novartis). Anca are si experienta de consultanta pentru dezvoltarea afacerii pentru companii locale de tip SME in domeniul Energie, Constructii, Design si Publicitate.
 
Este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si a programului MBA al Washington University US si ASEBUSS Romania. Detine formari la Universitatile Bradford si Durham din UK pentru Dezvoltare Manageriala si Antreprenoriat. Detine certificari pentru Coaching, Consultanta Organizationala si Evaluare Psihometrica (SHL).
 
Anca desfasoara activitati de voluntariat, asistand mici intreprinzatori pentru dezvoltarea afacerii precum si tineri si adulti pentru re/integrarea in campul muncii. Principalele industrii de competenta pentru Anca sunt: Engineering, Health Care, Oil and Gas, pentru activitati Comerciale si de Productie.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate