Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Anca Covaciu, MMM Consulting, 2018-05-30
Coaching-ul este o metoda moderna de dezvoltare pe care angajatii au inceput sa o prefere din ce in ce mai mult. Este perfect adaptata nevoilor  individuale, iar timpul dedicat de Coach este 100% pentru persoana care se afla in programul de Coaching.
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Zona de Oferte Speciale, reprezentata de reducerile si ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obtine negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajatii din platforma BenefitOnline.ro.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-05-30
Intr-un mediu de business unde oamenii sunt din ce in ce mai conectati iar clientii companiilor nu mai sunt pasivi, rolul de HR trebuie sa faca tranzitia de la "human resources" la "Engagement & Adaptability (E&A)".
Pus la dispozitie de , 2018-05-30
Reducerea fluctuatiei reprezinta o provocare dar si o prioritate pentru multe companii avand in vedere ca angajatii sunt cea mai importanta resursa a acestora! Daca luam in calcul si costurile uriase de astazi cu recrutarea si formarea angajatilor, atunci plecarea unui angajat valoros inseamna potential mii de euro pierdute in van.
Pus la dispozitie de , 2018-05-31
Spre deosebire de metodele clasice de învățare, business simulation games aduc un plus in cel putin cateva zone, cum ar fi:  abilitatea participantilor de a lega invatarea cu situatiile intalnite in lumea reala creste, motivatia si gradul de implicare sunt mult mai puternice, ai libertatea de a experimenta noi comportamente si decizii intr-un mediu lipsit de riscuri, feedback-ul e mai rapid, iti imbunatatesti abilitatea de a exersa leadership-ul si munca in echipa.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-05-31
Programele de onboarding atrag din ce in ce mai mult atentia organizatiilor in ultima vreme, pe masura ce s-a constatat ca cea mai mare rata a plecarilor noilor angajati se consuma in primele 3 luni de la angajare.
Pus la dispozitie de Aron Emil Tataru, 2018-05-31
Exista o multitudine de mituri referitoare la productivitate si eficienta personala. Majoritatea dintre noi probabil am auzit, intr-un context sau altul, despre multitasking. Imi vine in minte celebrul exemplu al lui Napoleon Bonaparte din cartile istorice citite in copilarie care il descriau pe imparat ca adunand in jurul sau 10-12 secretari, pentru a le dicta acestora, in paralel, diverse scrisori si acte oficiale.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Vorbitori 


Mihai Gavan
HCM Sales Director - Total Soft 
Mihai Gavan, HCM Sales Director la TotalSoft, are un background important in resursele umane, dobandit in cei 12 ani de activitate in domeniul vanzarilor de solutii software pentru HR. Licentiat al Universitatii Bucuresti, Mihai are un master in marketing si management strategic la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucuresti si este pasionat de tehnologie, strategie si bune practici in HR.
 
Plecand de la nevoia oricarui angajat de planificare a carierei, Mihai crede in importanta adoptiei principiilor de management al talentelor si includerea lor in cultura organizationala a oricarei companii. Mihai s-a alaturat echipei TotalSoft in anul 2016, preluand responsabilitatea vanzarii celui mai popular software dedicat managementului capitalului uman, Charisma HCM.Anca Covaciu
Consultant, Coach & Trainer - MMM Consulting
Anca Covaciu este consultant, coach si trainer in HR, Dezvoltare Manageriala si Organizationala precum si Eficientizarea Strategica a Afacerii pentru stabilizare si crestere. Cu o experienta de 20 ani in domeniul privat ca si Director de HR, Trainer, Facilitator si Coach, Anca a asistat pentru dezvoltare echipe si manageri din toate nivelurile organizationale, inclusiv Directori Generali in companii internationale de inalta reputatie precum: 3M Corp, Hoffmann La Roche, Zentiva/Sanofi, Enel, Novartis, Alcon. De asemenea a lucrat in companii locale ca Prospectiuni SA (exploatarea resurselor naturale) si FIMAN (Fundatia Internationala de Management - ONG administrator al fondurile Phare-UE).
 
Anca a implementat si condus functiunea de HR si a contribuit la cresterea afacerii companiilor prin programe de Eficientizare Organizationala in Romania, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Macedonia, Ucraina.
 
Ca si Director de HR a obtinut importante recunoasteri locale si internationale pentru programe de Motivare si Retinere a angajatilor (3M Corp) si Optimizare Organizationala pentru Cresterea Afacerii (Alcon-Novartis). Anca are si experienta de consultanta pentru dezvoltarea afacerii pentru companii locale de tip SME in domeniul Energie, Constructii, Design si Publicitate.
 
Este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti si a programului MBA al Washington University US si ASEBUSS Romania. Detine formari la Universitatile Bradford si Durham din UK pentru Dezvoltare Manageriala si Antreprenoriat. Detine certificari pentru Coaching, Consultanta Organizationala si Evaluare Psihometrica (SHL).
 
Anca desfasoara activitati de voluntariat, asistand mici intreprinzatori pentru dezvoltarea afacerii precum si tineri si adulti pentru re/integrarea in campul muncii. Principalele industrii de competenta pentru Anca sunt: Engineering, Health Care, Oil and Gas, pentru activitati Comerciale si de Productie.
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate