Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Provocari in HR: Dezvoltarea oamenilor si gestiunea programului de lucru
 
Marti, 10 noiembrie 2015, s-a desfasurat o noua Intalnire HR Partner, in cadrul careia am discutat despre doua dintre provocarile cu care se confrunta profesionistii in resurse umane: dezvoltarea oamenilor si gestiunea programului de lucru.  

In prima parte a intalnirii, Florin Petean (Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala) ne-a prezentat cateva abordari productive in dezvoltarea oamenilor. 

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Gabriela Pletosu (Personnel Administration Manager, UCMS Group Romania) ne-a explicat diferentele dintre regimul orelor de repaus saptamanal si cel al orelor de sarbatori legale. 

In a treia sesiune a Intalnirii HR Partner, Madalin Vladu (Account Manager, Millward Brown) a prezentat rezultatele studiului realizat impreuna cu HR Club privind piata de servicii de resurse umane din Romania. 


Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Abordari productive in dezvoltarea capitalului uman​
  • Florin Petean - Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj 
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Regimul orelor de repaus saptamanal versus cel al orelor de sarbatori legale​

11:30 - 12:00 Pauza de cafea

12:00 - 13:00 Sesiunea 3: Rezultatele studiului privind piata de servicii de resurse umane din Romania


Cand si unde 

Evenimentul a avut loc marti, 10 noiembrie 2015, intre orele 8.30-13.00, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.



Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate