Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Esti pregatit pentru gen Y?
Ai instrumentele de invatare potrivite pentru fiecare angajat?

 
 
Marti, 11 octombrie 2016, a avut loc prima Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre lucrul cu generatia Y si noile metode de invatare in organizatii.

In prima parte a sesiunii, Diana Voicu si Viviana Andone, Arhitecti ai Invantarii (MMM Consulting INT'L) au sustinut o sesiune interactiva in cadrul careia am impartasit idei si practici de lucru cu generatia Y.

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Romana Baia (Trend Consult) a sustinut un workshop despre cultura organizationala si cresterea impactului interventiilor de invatare asupra performantei.

Agenda evenimentului

9.00 - 9.30  Welcom coffee break

9.30 - 10.30  Sesiunea 1: Sesiunea 1: Gen Y - intre mituri si potential real
10.30 - 11.00 Coffee break & Networking

11.00 - 12.00  Sesiunea 2: Learning to grow - Un workshop despre invatare in organizatie si organizatii care invata

  • Romana Baia - Partner, Head of Research & Development, Trend Consult

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 11 octombrie 2016, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti. Vezi harta aici.


Eveniment organizat impreuna cu

 
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate