Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Despre Leadership si Tehnologii Digitale pentru Recrutare si Onboarding

Joi, 18 mai, a avut loc o noua Intalnire HR Partner in cadrul careia am aflat  cum ne pot ajuta tehnologiile digitale in unul din cele mai importante procese de HR - recrutare si onboarding si am discutat despre importanta valorilor si a autenticitatii in leadership.

In prima parte a sesiunii, Luminita Scarlat (SAP Romania), ne-a explicat cum ne poate ajuta SAP SuccessFactors sa gasim si sa interactionam mai usor cu candidatii si, de asemenea, cum sa integram mai usor noi angajati in organizatie.

In cea de-a doua sesiune, Monica Ioana Botocan si Mihaela Ginju (Erudio) ne-au spus de ce sunt importante Autenticitatea si Valorile in Leadership si care sunt efectele acestei combinatii asupra liderului, a oamenilor din subordine si a organizatiei.
 
 
Agenda evenimentului


Conditii de participare

Participarea la intalnirile HR Partner este gratuita pentru practicienii de resurse umane (specialisti, manageri si directori de resurse umane), in limita locurilor disponibile. Locurile pentru consultanti sau reprezentanti ai companiilor ce furnizeaza servicii de resurse umane sunt limitate la 5 si sunt rezervate exclusiv membrilor HR Club.

Pentru a va inscrie la acest eveniment, va rugam sa ne scrieti la adresa roxana.mares@hr-club.ro pana miercuri, 17 mai 2017, mentionand prenumele, numele, functia, compania si adresa de e-mail.

Cand si unde
Evenimentul va avea loc joi, 18 mai 2017, intre orele 9.00 - 12.00, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti.

Eveniment organizat impreuna cu
 
 
Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate