Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii si idei despre cum poti eficientiza procesele de HR
 
Miercuri, 23 noiembrie 2016, a avut loc o noua Intalnire HR Partner - participantii au asistat la 3 prezentari din care au aflat cum anume pot simplifica procedurile din cadrul departamentului de resurse umane. Cei trei invitati au vorbit despre beneficiile medicale extrasalariale, efecientizarea proceselor de HR si raspunderea, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca

In prima parte a sesiunii, Florentina Scarlat (Signal Iduna) ne-a explicat care sunt diferentele dintre cele doua categorii de beneficii medicale extra-salariale: asigurari de sanatate si abonamente la clinici private si diferente dintre tratamentul fiscal aplicat fiecarei categorii in parte. 

Dupa pauza, Aurelian Chitez (Romanian Software) ne-a povestit despre cum putem eficientiza procesele de resurse umane din departamentul de HR.

Ultima sesiune, sustinuta de Ecaterina Burlacu (PeliFilip), am participat la un studiu de caz interactiv despre raspundere, organizarea muncii, discriminare si procedura juridica aplicabila in relatii de munca.

Agenda evenimentului

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc, miercuri, 23 noiembrie 2016, intre orele 8.30 - 13.00, la sediul HR Club din Culmea Veche nr. 2, et. 1, sector 3, Bucuresti.


Eveniment organizat impreuna cu

 
     
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate