Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2018-06-27
Pe 23 mai am gazduit si co-livrat un program de devoltare executiva in Bucuresti, primul dintr-o serie de programe pe care intentionam sa le facem impreuna cu specialisti de la scoli de business renumite menite sa adreseze misiunea noastra: "Sprijinim companiile sa isi traiasca valorile". Cateva dintre lectiile cheie discutate in cadrul programului pot fi parcurse in articolul nostru.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2018-06-27
Exista putine lucruri mai deranjante decat atunci cand realizam ca un angajat in care am investit timp si resurse se dovedeste a fi nepotrivit. Odata cu necesitatea de a incepe din nou procesul de recrutare si de a gasi un inlocuitor, poate fi un cost dificil de recuperat. Desi aceasta suma variaza in functie de rol si industrie, studiile de-a lungul anilor estimeaza ca angajarea unei persoane gresite poate costa o afacere de 3 ori salariul anual al acelui angajat.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-06-27
Salarizarea este un proces foarte complicat, care da batai de cap specialistilor de HR din majoritatea companiilor, indiferent de dimensiunea lor. Schimbarile legislative, neconcordantele de pontaj sau orele suplimentare sunt doar cateva dintre problemele care ii determina pe profesionistii de la resurse umane sa consume mult timp si nervi luna de luna, pentru a rezolva aceasta activitate complexa.
Pus la dispozitie de Aron Emil TATARU, 2018-06-27
Un studiu publicat in noiembrie 2016, realizat de Accenture si BI Norwegian Business School, pe un esantion de 1770 de manageri din 14 tari, releva faptul ca managerii, de toate nivelurile, petrec 54% din timpul lor efectuand sarcini administrative cu valoare redusa: coordonarea programului subordonatilor, scrierea sau citirea de rapoarte de rutina.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-06-27
Se spune despre managerul direct ca este una dintre cele mai importante cauze ale fluctuatiei de personal, si pe buna dreptate acest motiv apare sistematic in topul motivelor in studiile de specialitate: oamenii parasesc manageri. De ce?
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2018-06-27
Fiecare anotimp are propriile provocari in ceea ce priveste mentinerea unei stari de sanatate optime, iar starea de bine venita odata cu vremea calda si perioada de concediu contribuie la luarea deciziilor optime in favoarea sanatatii.
Pus la dispozitie de Mirela Tanase, 2018-06-28
Traim intr-o dinamica accentuata de provocarile economice si de viteza de propagare a informatiei prin intermediul tehnologiei, motiv pentru care adaptarea nu mai este de ceva vreme o conditie de supravietuire.
Pus la dispozitie de Ioan Dumitrascu & Andreea Cazacu, 2018-06-29
Posibilitatea compensarii zilelor de concediu neefectuate a aparut in dreptul intern in urma transpunerii Directivei 2003/88/CE privind anumite aspecte ale organizarii timpului de lucru ("Directiva") care stipuleaza la art. 7 alin. (2) faptul ca perioada minima de concediu anual platit poate fi înlocuita cu o indemnizatie financiara doar in cazul in care relatia de munca inceteaza.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


VorbitoriFlorentina Scarlat
Regional Sales Manager, Signal Iduna

Florentina Scarlat conduce o echipa de 7 oameni care realizeaza promovarea si vanzarea asigurarilor medicale de grup pentru companii.
Absolventa a Facultatii de Marketing, Florentina are o experienta de peste 15 ani in domeniul vanzarilor, negocierii si managementului echipelor. A lucrat in industrii variate, de la cercetari de piata, telecomunicatii si pana la asigurari, construind si dezvoltand mereu echipe de oameni, portofolii de clienti si metode de abordare si mentinere a acestora.  Proiectele pe care le-a coordonat au prespupus atat abordari operationale si logistice, cat si interrelationarea continua cu oamenii din propria echipa sau de la furnizori ori clienti.  Ii sunt specifice identificarea cauzelor unei probleme sau situatii, concentrarea in a le solutiona eficient si talentul de a vedea oportunitatile acolo unde altii vad doar piedici. Perseverenta sa si modul de conducere a proiectelor a dus de cele mai multe ori la finalizarea cu succes a unora ce pareau pierdute sau fara solutii.  Aurelian Chitez

Senior Account Manager, Romanian Software

Aurelian Chitez este Senior Account Manager in cadrul companiei Romanian Software, avand o experienta de peste 5 ani in marketing si promovarea de solutii software dedicate practicii de resurse umane. 

Aurelian a absolvit un program de Master in Comunicare si Relatii Internationale si este alaturi de Romanian Software de 7 ani, timp in care a oferit solutii flexibile, adaptate nevoilor specifice ale companiilor partenere din toate sectoarele de activitate.Ecaterina Maria Burlacu

Avocat Senior, PeliFilip

Ecaterina Maria BURLACU este din 2013 avocat senior la PeliFilip. Ariile de expertiza ale ei includ in principal asistarea clientilor in probleme specifice dreptului muncii, fuziunilor & achizitiilor si tranzactiilor imobiliare, avand insa si componente de drept societar si aspecte de compliance & regulatory.

Cele mai importante proiecte includ asistarea unuia din principalii producatori internationali de automobile in restructurarea si reconfigurarea integrala a structurii organizationale si negocierea contractelor colective de munca la nivel de companie si ramura, dar si asistarea Bancii Transilvania in preluarea VolksBank Romania, cea mai mare tranzactie a anului 2014 in Romania.
 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate