Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii inovative pentru managementul performantei
 
Joi, 24 septembrie 2015, a avut loc a treia Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre solutii inovative pentru managementul performantei.

In prima parte a intalnirii, am descoperit, alaturi de Alexandru Aninosanu (Learning Architect, Business Development Manager – PerformanSe, MMM Consulting), care sunt cele mai importante aspecte pentru functionarea optima a echipei si ce pot face profesionistii in resurse umane pentru a-i ajuta pe colegii lor sa isi coordoneze mai bine echipele.

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Mihai Gavan (Sales Manager, Romanian Software) ne-a prezentat solutii software specializate pentru eficientizarea administrarii angajatilor si nu numai.


Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Echipa, intre conflict si performanta
  • Alexandru Aninosanu - Learning Architect, Business Development Manager – PerformanSe, MMM Consulting
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Cum folosesti eficient o solutie software pentru managementul performantei in asa fel incat sa castigi timp si sa salvezi si banii companiei​

 


Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 24 septembrie 2015, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.Eveniment organizat impreuna cu

 
 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate