Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Amrop Romania, 2018-01-29
Oana  Ciornei, Managing Partner Amrop Romania, a acordat un interviu in cadrul revistei Unica, in care a prezentat cititorilor informatii cu privire la modul in care se lucreaza in executive search si cum ar putea acestia sa isi construiasca in avans relatia cu un headhunter.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-30
Intarzie destul de des la serviciu. Nu se implica decat de suprafata. Sta in pauza de masa cel putin o ora si jumatate, nu termina aproape niciodata un proiect la timp, ceea ce nu il impiedica sa plece mai devreme. Sa nu mai vorbim si de zilele in care se invoieste, pentru ca apare cate o problema personala.
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-30
Piata a inteles ca un teambuilding inseamna ceva mai mult decat un team-drinking night. Dar cum facem sa indeplinim obiectivele echipei dar sa mentinem si componenta de FUN?
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-30
Intr-o economie mereu in deficit de talente, lista motivelor pentru care oamenii decid sa plece s-a amplificat exponential, iar intelegerea cauzelor care determina fluctuatie intr-o companie, desi nu usoara, este primul pas ce trebuie intreprins pentru corectarea eventualelor probleme de acest tip. Tratamentul nu poate incepe in lipsa unui diagnostic corect.   
Pus la dispozitie de Trend, 2018-01-31
Un an Nou, un nou TU cu Trend Consult.
In 2018 am lansat programul "Trend Leadership Journey" bazat pe sase principii care stau la baza oricarei organizatii in care oamenii se simt liberi si actioneaza independent, interconectat, pentru a o duce in directia potrivita: meaning, autonomy, care, integrity, courage & aspiration to excellence.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni
 
Noi tendinte in HR: de la influentare si marketing, la beneficii si tehnologie
 
Miercuri, 25 octombrie, a avut loc o noua intalnire HR Partner pe tema Noi tendinte in HR - de la influentare si marketing pana la beneficii si tehnologie.

Despre ce am discutat?

POSITIVE POWER AND INFLUENCE® - Csaba Gergely ne-a prezentat programul POSITIVE POWER AND INFLUENCE®. Pentru a avea realizari in organizatiile de astazi, trebuie sa ii influentam pozitiv pe ceilalti - subordonati directi, colegi, manageri, clienti, furnizori - atat in interiorul cat si in afara organizatiei. Obiectivele tipice de influentare includ obtinerea angajamentului altora pentru ideile propuse, asigurarea cooperarii, aranjarea agendelor si sustinerea actiunilor. Influentatorii puternici isi indeplinesc obiectivele personale, mentinand si dezvoltand in acelasi timp relatii de lucru importante. Suna simplu, dar in practica poate fi extrem de provocator. Multi oameni isi ating obiectivele numai in detrimentul unor relatii importante sau prin evitarea situatiilor de influentare provocatoare, in detrimentul indeplinirii obiectivelor lor de lucru.

Beneficiile medicale pentru angajati - de la intentie la rezultate - Florentina Tomoiu (Signal Iduna) ne-a prezentat un studiu de caz care descrie etapele achizitionarii beneficiilor medicale, rolul si implicarea managerului de resurse umane, precum si beneficiile si modalitatea de evaluare a acestora la anumite perioade de timp.
 
Aurelian Chitez si Mihai Hanganu (Romanian Software) ne-au povestit despre Trenduri in HR: mariajul între recrutare, tehnologie și marketing si Piramida inversata in managementul de HR 10% inovatie - 90% inspiratie.
 
Agenda evenimentului


Eveniment organizat impreuna cu

 
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate