Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Pro Management, 2018-02-26
Acest articol prezinta 12 pasi de urmat, asa incat organizatiile din care facem parte sa se poata alinia cu cerintele noului Regulament de Protectie a Datelor Personale (GDPR), care intra in vigoare la 25 mai 2018. Vedeti care sunt cei 12 pasi aici.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2018-02-26
In vremuri in care oamenii foarte buni sunt suficient de rari, in care "VUCA" solicita un mindset foarte diferit pentru fiecare dintre noi, cred cu tarie ca unul dintre factorii principali ce ne vor ajuta la adaptare si dezvoltare e reprezentat de identificarea oamenilor potriviti, cu valorile morale potrivite, carora sa le oferim o experienta cat mai individualizata
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-02-28
Vremurile in care departamentul de HR se ocupa doar de publicarea anunturilor de angajare si de recrutarea noilor angajati au inceput sa treaca. In marile companii, departamentul de resurse umane indeplineste astazi o multitudine de alte functii, acesta fiind si motivul pentru care devine din ce in ce mai mare si mai important. Citeste restul articolului aici.
Pus la dispozitie de Amrop, 2018-02-28
Conform majoritatii ipotezelor din domeniu, un traseu profesional de succes ar trebui sa urmeze o traiectorie ascendenta neintrerupta. Un numar ridicat dintre companiile de recrutare sau executive search si chiar dintre candidatii de top prezinta acest tip de gandire "up or out" ("avansare sau retrogradare"). Totusi, din ce in ce mai multi directori de succes incep sa se intrebe ce va urma ("What`s Next") in cariera pentru ei?
Pus la dispozitie de Exploratist - HR Architects, 2018-02-28
Strategiile de employer branding sunt o solutie complexa, pe termen lung, la care companiile apeleaza, tot mai des in ultima vreme, pentru a atrage si pastra talentele, dar si pentru a se diferentia pe piata fortelor de munca.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-02-28
Desi in esenta managementul carierei este un proces pe care il asociem aspiratiilor individuale ale unei persoane, in contextul competitiei si globalizarii, el tinde sa devina un proces transversal functiunilor din activitatea de Resurse Umane a organizatiei. Rolul esential al acestui proces este sa identifice nevoile si aspiratiile de cariera ale angajatilor, bazandu-se pe abilitatile lor transferabile si specifice, astfel incat sa sustina evolutia dezvoltarii competentelor pe termen mediu si lung alaturi de organizatie.
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Solutii inovative de recrutare si loializare a angajatilor
 
Joi, 4 iunie 2015, a avut loc o noua Intalnire HR Partner, in cadrul am discutat, alaturi de invitatii nostri, despre solutii inovative de recrutare si loializare a angajatilor.  

In prima parte a intalnirii, Dragos Gheban (Managing Partner, Catalyst Solutions) ne-a vorbit despre cum folosim canalele online pentru atingerea obiectivelor de recrutare si employer branding. Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Sinziana Ionita Ciurez (Coordonator Resurse Umane, Program SAMAS) ne-a prezentat cum pot integra angajatorii programul SAMAS (educatie si suport pentru perioada pre- si postnatala) ca beneficiu pentru angajati in strategia lor de CSR, deducand costurile din impozitul anual pe profit. In a treia parte a Intalnirii HR Partner, Ciprian Todoca (Partener, Trend Consult Group) ne-a prezentat, intr-o sesiune interactiva, cifre extrase din diverse programe de evaluare a managerilor si a discutat despre modul in care managerii pot accelera sau frana perfomanta angajatilor si motivatia acestora de a-si atinge obiectivele.

Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Digital Recruitment sau "Cum poti atinge 8.800.000 de candidati"
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Echilibrul intre maternitate si cariera: Misiune posibila cu ajutorul serviciilor de educatie si suport SAMAS

11:30 - 12:00 Pauza de cafea

12:00 - 13:00 Sesiunea 3: Feedback pentru performanta - instrument de motivare sau demotivare a angajatilor
 

Cand si unde 

Evenimentul a avut loc joi, 4 iunie 2015, intre orele 8.30-13.00, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.Eveniment organizat impreuna cu

 

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate