Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de UNIVERSUM Events, 2018-01-09
Obiceiurile noastre au devenit techy, fie ca vorbim de utilizarea smartphone-urilor in activitatile de zi cu zi, automatizarea proceselor de business sau integrarea tehnologiei in fiecare proces al companiei.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-01-09
OUG 82/2017 a introdus obligativitatea initierii procedurii de negociere colectiva pentru toate persoanele juridice care au angajati, in vederea implementarii prevederilor OUG 79/2017, care stipuleaza transferul contributiilor sociale din sarcina angajatorului in sarcina angajatului.
Pus la dispozitie de AcademiadeHR.ro, 2018-01-09
Este inceput de an ne propunem in continuare sa identificam si sa analizam cateva dintre cele mai importante trenduri si tendinte in HR care se vor resimti in anul 2018. Cum se anunta acest an?
Pus la dispozitie de Evolutiv, 2018-01-10
In numarul 7 al revistei PIN - publicatia industriei de IT si outsourcing din regiunea Nord-Est, in sectiunea "Management si Dezvoltare", la pagina 64, este si textul pe care Letitia Lucescu l-a scris special pentru voi. Noi l-am citit pe nerasuflate, vi-l daruim si voua!
Home | Vorbitori | Detalii sesiuni


Provocari in HR: acordul cu legea si beneficiile extrasalariale
 

Marti, 8 decembrie 2015, s-a desfasurat ultima Intalnire HR Partner din acest an, in cadrul careia am discutat despre doua dintre provocarile cu care se confrunta profesionistii in resurse umane: acordul cu legea si beneficiile extrasalariale.  

In prima parte a intalnirii, Ioan Dumitrascu (Partener, Peli Filip) ne-a vorbit despre auditul din punct de vedere juridic pe regulamentele, procedurile si politicile folosite in HR.

Dupa o scurta pauza de cafea si networking, Florentina Scarlat (Regional Sales Manager, Signal Iduna) ne-a propus o prezentare pe tema sistemelor de compensatii si beneficii care sa raspunda, in acelasi timp, nevoilor angajatilor si companiei. 


Agenda evenimentului

8.30 - 9.00  Inregistrarea participantilor

9.00 - 10.00  Sesiunea 1: Audit din punct de vedere juridic pe regulamentele, procedurile si politicile folosite in HR
10.00 - 10.30 Pauza de cafea

10.30 - 11.30  Sesiunea 2: Beneficiile pentru angajati - o cursa pentru originalitate?


Cand si unde 

Evenimentul a avut loc marti, 8 decembrie 2015, intre orele 8.30-11.30, la sediul HR Club din Str. Popa Rusu, nr. 16A, et.1, Sector 2, Bucuresti. Vezi harta aici.
Eveniment organizat impreuna cu

 
   

Galerie foto
 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate