Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de iFlow, 2020-02-12
Solutia de pontaj & HR iFlow a fost lansata pentru companiile romanesti acum un an, de atunci si pana in prezent peste 3000 de companii si-au creat un cont in aplicatie. Dezvoltatorii softului povestesc ca primesc cel putin 5 cereri pe zi, de la companii romanesti, referitoare la o solutie de pontaj & HR.
Pus la dispozitie de Stefania Antone, 2020-02-26
Imaginati-va un pisc inalt si indepartat, inconjurat de valuri de ceata. Cam asa este inovatia in mediul de business: o aspiratie inalta inclusa pe lista de valori si in declaratiile de misiune ale multor companii, insa din pacate inconjurata de ceata unor mituri care o fac inaccesibila. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2020-02-26
Dupa ce ti-am aratat in practica modul in care instrumentele de recrutare pot avea o influenta majora asupra retentiei, sa intram acum in teoria engagement-ului si sa vedem ce poti face pentru ca noii tai angajati sa isi ia un angajament emotional inca din procesul de interviu. 
Pus la dispozitie de BIA, 2020-02-26
Cand angajezi, o alegere bine facuta inseamna timp si bani castigati. Doua perechi de ochi sunt intotdeauna mai bune decat una singura, mai ales cand una dintre ele apartine unui specialist in recrutare experimentat. 
Pus la dispozitie de Roxana Mitu, 2020-02-27
In aceasta perioada rulam o campanie de promovare pentru programele de invatare „Evolution Journey” dezvoltate si recomandate de Trend. In urma cu cateva saptamani am primit un mesaj in legatura cu pozele care promoveaza programul de leadership. Amica mea imi vorbea despre faptul ca posterul are pe el patru barbati. Nicio femeie. 
Pus la dispozitie de Dominique Bogdanas, 2020-02-27
Conceptul de spatiu de lucru digital include numeroase paradigme, cum ar fi instrumente de lucru inteligente sau instrumente de colaborare. Dar despre ce este vorba, mai exact, si care sunt avantajele?
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-02-28
Burnoutul este un proces gradual! Nu se intampla peste noapte, dar se poate declansa dintr-odata. Semnele si simptomele sunt subtile la inceput, dar se agraveaza odata cu trecerea timpului. Simptomele timpurii nu trebuie neglijate ci reprezinta o certitudine ca este nevoie de o interventie.
Pus la dispozitie de HCM Deck, 2020-02-28
Prima intalnire din seria HCM Deck European Roadshow va avea loc pe 31 martie la Radisson Bucharest Hotel & Residence. Expertii din domeniul HR si L&D vor discuta subiecte din domeniul inovatiei, al tendintelor L&D, al HR Tech si al afacerilor. 
10 Sfaturi practice pentru negocieri de succes - Episodul 2
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-07-01
CAZUL #2: SI CU PITA UNSA, SI CU SLANINA IN POD

Asa cum ti-am promis, continuam seria de sfaturi practice pentru negocieri de succes. Episodul 2 abordeaza o situatie cu care cu siguranta am avut de-a face cu totii. Noua ne place sa o numim „Si cu pita unsa, si cu slanina in pod”.

Ai auzit vreodata „bine, repede si ieftin”? Poti obtine „bine si repede”, dar te va costa. Poti obtine „bine si ieftin”, dar va trebui sa astepti. Sau poti obtine „repede si ieftin”, dar nu-ti va placea calitatea. Uneori, e evident ca oponentul tau in negociere nu e la curent cu aceasta zicala, pentru ca tot ce auzi de la el este:

„Vreau tot, il vreau acum si il vreau mai ieftin”.

Adesea, suntem constransi sa dam un Ferrari la pret de Fiat si sa-l livram ieri. Ne flexam in toate directiile pentru a-l indulci pe client. Facem tot ce ne sta in putinta sa ne reuseasca acest truc. Singurul rezultat posibil este ca ne ardem la profit. 
 
Scotwork spune...

In loc sa te chinui sa te dai peste cap, preia controlul prin reincadrarea solicitarii. Mentine o nota pozitiva spunand oponentului ca toate cerintele sunt posibile, dar in anumite conditii aplicate fiecareia.

Si ar putea suna cam asa: 
 
„Pot sa-ti ofer o calitate de Ferrari si pot s-o fac rapid, dar la un pret de Ferrari.” 
„Sau pot sa-ti livrez la pret de Fiat, dar asta ar insemna o calitate de Fiat, intr-un termen mai lung. Pe care o preferi?” 
 
Negociatorii descriu aceasta tehnica drept crearea unei legaturi. Creeaza optiuni constructive atasate de fiecare solicitare, dar arata-i oponentului ca nu poate avea si painea unsa si slanina-n pod.
 
Fii cu ochii pe noi, revenim in curand cu episodul 3!

Pentru a explora mai in detaliu principiile si tehnicile noastre de negociere, te invitam sa arunci o privire pe website-ul nostru www.scotwork.ro. Sau, daca preferi sa obtii parerea unui expert Scotwork asupra unei anumite provocari de negociere, te rugam sa ne contactezi.

Vezi toate articolele scrise de Leadder

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate