Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Nu pierde din vedere aceste 8 chei ale leadership-ului de succes
Pus la dispozitie de Korn Ferry Hay Group, 2017-08-21
Daca te-ai intrebat vreodata care sunt cheile succesului ca lider, Korn Ferry Hay Group are un raspuns. Sunt 8 la numar si definesc atitudini si comportamente direct observabile care atrag dupa sine succesul in roluri de leadership. Sunt atat lucruri vizibile celor din jur, dar si valori, personalitate si experienta. Mai mult, sunt si tehnici de gestionare a propriei schimbari si evolutii. Daca vrei sa afli mai multe despre fiecare, acceseaza raportul Korn Ferry Hay Group aici.

Pentru mai multe informatii din zona de Leadership&Talent contacteaza-ne la adresa de email maria-daniela.postelnicu@kornferry.com.

Vezi toate articolele scrise de Korn Ferry Hay Group

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate