Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-01-06
Eficientizarea, atragerea si pastrarea oamenilor-cheie sunt marile prioritati ale acestei perioade si ale anului 2022 la varful marilor companii active in Romania. Afla principalele concluzii ale studiului “Insights from the Top” realizat de compania de de Executive Search si Dezvoltare Organizationala K.M.Trust & Partners la final de 2021.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-01-06
O echipa poate fi extrem de valoroasa, mai ales daca angajatorii aleg sa investeasca in evaluarea si dezvoltarea aptitudinilor. Evaluarea ajuta nu doar la monitorizarea evolutiei personalului, cat si la dezvoltarea unui plan de cariera personalizat, in functie de abilitatile si nevoile fiecarui angajat. Deoarece suntem in acea perioada a anului in care se efectueaza de obicei evaluarea personalului, va invitam sa cititi un articol despre solutiile software de management al performantei. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Deconturile de cheltuieli sunt considerate, in general, aspecte pur legate de contabilitate. Atunci insa cand fluxul de procesare a deconturilor in companie este dificil, implica formulare pe hartie cu multe reguli neclare sau produce adesea o mare bataie de cap angajatilor, acesta devine un subiect de resurse umane. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Fiecare manager al unei echipe de consultanta incearca sa imbunatateasca si sa mentina la valori inalte utilizarea facturabila. Fiecare consultant este, cel putin partial, evaluat si compensat pentru ore utilizate si facturate. Obtinerea vizibilitatii asupra utilizarii facturabile sau a modului de calcul in baza unei procesari manuale este o provocare. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Generarea de documente pe baza de sabloane reprezinta un ajutor de specialitate – atunci cand un angajat solicita un document, tu il ai la indemana. Asta iti permite sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important in activitatea ta. Functionalitatea oferita de platforma Oraroo vine in intampinarea nevoii de eficientizare pentru responsabilii de resurse umane.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
2022 va fi un an al candidatilor, tendinta deja stabilita in 2021. Si ai mult mai multe avantaje in business cand arati apreciere oamenilor alaturi de care lucrezi in loc sa recrutezi continuu si sa incepi mereu de la zero cu oameni noi. Cu toate acestea, ai si pozitii noi in companie, foarte specializate, pentru care nu poti recruta colegii din companie. Cum atragi talentele? Cum mentii echilibrul, astfel incat oamenii din echipa sa simta ca sunt apreciati in continuare?
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
Bianca Matei, HR Consultant in cadrul BIA HR, nu a tinut sa urmeze fidel drumul prescris de facultate, ci si-a dat voie sa experimenteze joburi in diferite domenii si sa deprinda din fiecare abilitatile care azi, in echipa BIA, ii permit sa aduca valoare in colaborarea cu partenerii business. Pe langa activitatea de consultanta in HR, gandeste si programele de wellbeing pentru BIA HR. 
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-01-06
Desi intalnirile virtuale au fost ca un colac de salvare atunci cand cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa lucram de acasa, astazi suntem pur si simplu coplesiti de ele: timpul petrecut in intalnirile saptamanale a crescut cu 150% si creste constant.
​Cum sa-ti setezi obiective realiste pentru retentia angajatilor
Pus la dispozitie de SanoPass, 2021-11-29
Ne bucuram de fiecare data cand aflam despre o initiativa care usureaza munca echipelor de HR si aduce valoare managementului si angajatilor. Un astfel de instrument este Calculatorul de Retentie, lansat de SanoPass, liderul pietei de medtech din Romania.
 
Realizat din dorinta de a ajuta angajatorii sa aiba o viziune de ansamblu asupra initiativelor de employer branding si retentie din zona lor de activitate, Calculatorul de Retentie analizeaza situatia actuala a angajatorului, luand in calcul industria in care activeaza si beneficiile pe care le ofera sau pe care ia in calcul sa le introduca in pachetul salarial. Rezultatul oferit reprezinta un reper pentru orice profesionist HR care vrea sa-si regandeasca strategiile de recrutare si retentie.
 
Calculatul de Retentie SanoPass este gratuit si extrem de simplu de utilizat. Este necesar doar sa completezi cateva date, necesare pentru a obtine un context clar pentru strategia viitoare de motivare si fidelizare a angajatilor. Analiza personalizata pe care o primesti de la SanoPass te ajuta sa afli: 
  • Ce economii face compania ta cand ofera beneficiile extrasalariale potrivite;
  • Cu cat se poate reduce fluctuatia personalului in functie de beneficiile adoptate;
  • Cum se raporteaza beneficiile pe care le oferi la media industriei si la cea nationala;
  • Care e diferenta de buget alocat pentru beneficii versus o crestere salariala normala;
  • Cum se pozitioneaza compania ta in peisajul angajatorilor din Romania.
Ia masuri pentru cresterea retentiei
In motivarea personalului poti opta pentru un pachet de beneficii extrasalariale personalizat, pentru ca fiecare angajat sa isi poata indeplini nevoile individuale. Cele mai de impact beneficii sunt desigur abonamentele medicale, insa si cele de fitness cresc in popularitate.
 
Prin abonamentele medicale personalizate SanoPass, angajatii tai pot avea acces la cel mai modern serviciu medical din Romania care include: peste 900 de clinici, gama completa de investigatii si specializari medicale, telemedicina si diagnosticare prin AI. In plus, incurajand angajatii sa-si prioritizeze sanatatea, le arati ca munca si implicarea lor este apreciata, iar un angajator care pretuieste bunastarea fizica si mentala a angajatilor va fi cu siguranta apreciat in piata muncii.
 
Principalul avantaj al calculatorului SanoPass consta tocmai in acest aspect: iti va permite sa intelegi cum te aliniezi la cerintele din piata, sa iti motivezi cu adevarat angajatii si sa construiesti o echipa solida.
 
Descopera calculatorul SanoPass.

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate