Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
 Instrumentul tau pentru construirea strategiei de employer branding
Pus la dispozitie de Catalyst, 2016-05-26
Studiul “Cei mai doriti angajatori” este un instrument complex de employer branding care evalueaza perceptia si asteptarile studentilor si absolventilor, precum si a profesionistilor cu experienta. El poate fi utilizat de companii atat in construirea strategiei de employer branding, precum si in procesul de evaluare al eforturilor de comunicare ale brandului de angajator.

Cateva din intrebarile la care vei gasi raspuns prin intermediul Studiului sunt: 
  • Care sunt fanii brandului meu de angajator? Sunt ei pe cei pe care vreau sa ii atrag?
  • Care sunt canalele folosite de catre studenti si proaspat absolventi pentru a se informa cu privire la joburi si angajatori? Dar de catre candidatii cu mai multa experienta?
  • Care este nivelul de atractivitate al brandului meu de angajator? Dar al principalilor competitori?
  • Care sunt motivele pentru care candidatii nu aplica la pozitiile deschise?
In functie de nivelul de profunzime la care ne uitam in piata, sunt disponible 4 tipuri de rapoarte. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa angajatori@catalyst.ro 

Vezi toate articolele scrise de Catalyst Solutions

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate