Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de PwC Romania, 2022-06-28
Cu cat cresc salariile companiile din Romania? Ce beneficii sunt la moda? Care sunt cele mai noi trenduri in piata de HR? Sunt intrebarile la care cauti raspuns atunci cand trebuie sa sustii cu analize si cifre propunerea de buget salarial sau alte decizii ce au legatura cu recompensarea angajatilor.
Pus la dispozitie de Thrive, 2022-06-29
Marea Demisie a dus la Marea Reevaluare a rolului pe care munca il joaca in viata noastra. Oamenii nu doar ca renunta la un anumit job, ci regandesc cu totul si ceea ce-si doresc de la viata. De fapt, demisioneaza de la o cultura a "workism-ului": ideea ca suntem definiti, in primul rand, de munca noastra si ca orice altceva – adică viata – trebuie sa se incadreze in spatiul din ce in ce mai ingust care ramane in afara muncii. 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
In ultimul timp, tot mai multe companii organizeaza programe inovatoare de recunoastere non-financiara, precum sistemele de puncte sau panoul social, si recompenseaza chiar si nominalizarile, pentru a include cat mai multi angajati in cercul aprecierii. Descopera ce impact are recunoasterea angajatilor in cadrul organizatiilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2022-06-29
Co-Factor admira profund si sprijina activ companiile care sunt dornice sa-si imbunatateasca procesele organizationale si care sunt suficient de curajoase pentru a lua in serios jocul la locul de munca. De aceea, am pregatit pentru tine informatii utile despre cum si unde poate fi folosita gamificarea.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-06-29
Pana acum doi ani, ritmul de lucru, viteza schimbarilor si mediul economic in continua schimbare erau generatori importanti de stres. Insa pandemia, dinamicile ultra rapide din tehnologie si economie, conflictul din Ucraina prezentat permanent si amplificat in media au dus pe foarte multi la limita si continua sa o faca, conform specialistilor K.M.Trust & Partners.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
Majoritatea angajatorilor se confrunta cu deficitul fortei de munca. Acest neajuns se simte atat pentru categoria de angajati calificati si necalificati, cat si pentru specialistii cu studii superioare. Gasirea talentelor necesita atentie la detalii, iar echipele de recrutare interne pot ajunge rapid sa fie coplesite de numarul de pozitii vacante ce trebuie inchise cat mai repede. Ti-am pregatit un infografic pentru a afla ce solutii te pot ajuta sa depasesti provocarile.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-06-29
O preferinta care transcende varsta este dorinta de recunoastere la locul de munca. Multe echipe multigenerationale au obtinut un succes semnificativ folosind programe de recunoastere a angajatilor pentru a eleva cultura companiei intr-un mod care sa rezoneze cu angajatii de toate varstele. Atunci cand oferim apreciere intr-un mod potrivit, adaptat dorintelor fiecarei generatii, mentinem angajatii motivati pe termen lung.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2022-06-29
Doar 10% din CEO declara ca programele de dezvoltare a liderilor au un impact vizibil asupra afacerii si peste 50% din CEO spun ca dezvoltarea liderilor de ultima generatie este cea mai mare provocare cu care se confrunta in prezent. Si angajatii considera ca aceast aspect reprezinta o problema. Implicarea angajatilor este doar 32%, in scadere de la 36% in 2020, iar dezinteresul activ este in crestere, cu un procent fata de 2021, iar relatia lor cu liderii reprezinta un factor determinant. 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Un studiu realizat de Institute for Corporate Productivity arata ca echipele care lucreaza bine impreuna au performante de 5 ori mai mari, deoarece se simt motivate de un obiectiv comun. Cu toate acestea, un studiu recent, realizat de Salesforce, a aratat ca din cei 1.400 de directori si angajati chestionati, 86% au observat ca lipsa de colaborare este responsabila pentru esecurile la locul de munca. Cum poti pune bazele unei colaborari eficiente intre colegi? 
Pus la dispozitie de BIA, 2022-06-29
Acum 5 ani spera sa devina un judecator desavarsit, insa spre finalul ciclului de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti a realizat ca trebuie sa aleaga calea ce i se potriveste, nu ce ii satisface pe cei din jur. Si s-a inscris la programul de masterat Dreptul Muncii. Este povestea Luciei Prisecariu, consilier juridic. 
Pus la dispozitie de Creative & Bright, 2022-06-30
Un concept marca Creative & Bright, programul de teambuilding Treasure Hunt ii conduce pe participanti printr-o poveste incitanta, cu probe care solicita experienta si aportul fiecarui membru al echipei pentru a ajunge victoriosi la finalul calatoriei.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
Background check-ul aduce un grad ridicat de transparenta si onestitate atat in procesul de angjare, cat si in vietile companiilor. Cu toate acestea, exista cateva mituri construite in jurul procesului. Afla care sunt cele mai intalnite 5 mituri despre background check si motivul pentru care nu sunt adevarate.
Pus la dispozitie de Mindit Consulting, 2022-06-30
​Fiecare nou angajat aduce intr-o echipa skill-uri, calitati si valori dobandite pe intreg parcursul profesional. Toate pot duce catre dezvoltarea echipei, a proiectelor si a companiei. Exista o lista lunga de beneficii legate de aducerea noilor talente intr-o echipa. Dar, ce se intampla cu acele angajari care nu sunt tocmai benefice pentru companie?
Pus la dispozitie de htss, 2022-07-01
Procesul de planificare resurse umane, gestionarea turelor de lucru, dar si inregistrarea rapoartelor sunt vizibil simplificate de sistemele de management al angajatilor. In functie de nevoile specifice, aceste solutii software integreaza diverse caracteristici si sunt adaptate la nevoile companiei, pentru a indeplini toate cerintele beneficiarului.  
Pus la dispozitie de Wizrom, 2022-07-01
E perioada vacantelor si poti folosi aceasta perioada de respiro pentru a revizui situatia pregatirii angajatilor, fie ca este vorba despre formare la locul de munca, sau de cursuri oferite de institutii de training profesional. Astfel, poti creste nu numai nivelul de profesionalizare a angajaților, dar si profitul companiei si randamentul pe care il au echipele din compania ta. 
Pus la dispozitie de NN Romania, 2022-06-30
Conceptul de wellbeing al angajatilor a devenit o prioritate tot mai importanta pe agenda companiilor in ultimii ani, amplificata de noile provocari din societate, din economie si din piata muncii. Transformarea wellbeing-ului si mindset-ul de schimbare al organizatiilor pentru o abordare holistica a wellbeing-ului echipei au fost principalele teme de discutie ale celui de-al doilea eveniment din seria HR Connect: Future is NOW organizat de NN Romania si HR Club, cu obiectivul de a identifica solutiile pe care le pot aborda departamentele de HR pentru wellbeing integrat.
Globalizarea Mediului de Afaceri Romanesc - tema Conferintei A_BEST "Ascensiunea in Mediul de Business prin Limbile Straine", editia a VII-a
Pus la dispozitie de Centrul de Limbi Straine A_BEST, 2022-04-14
A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, organizeaza in data de 05 mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse, din Bucuresti, Conferinta „Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, ed. a VII-a, in colaborare cu nume valoroase din mediul de afaceri. Acest eveniment se adreseaza profesionistilor de resurse umane din companiile multinationale, managerilor din companii, precum si antreprenorilor.
Apartenenta la o lume globala de business prin limbile straine, remote work & digitalizare, misiunea marca A BEST pentru Romania, de peste 13 ani, in cifre:

Cu un portofoliu de peste 15 limbi straine, trei acreditari internationale si una nationala, Centrul de Limbi Straine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piata de profil, aproximativ 400 de clienti persoane juridice (companii multinationale sau nationale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistica, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurari, turism etc, institutii, ambasade etc).

In ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi straine, cu preponderenta de limba engleza, franceza si germana, dintre care aproximativ 18.000 de ore in perioada de pandemie, integral online.

De ce sa investesti in cursuri de limbi straine pentru angajatii tai?
Studiul PIMLICO (Promoting, Implementing, Mapping Language and Intercultural Communication Strategies in Organisations and Companies) efectuat in 20 de state membre ale UE subliniaza cresterea cu 10-25% a vanzarilor in cazul companiilor care au o strategie coerenta privind limbile straine.

Continuam misiunea noastra de globalizare a mediului de afaceri romanesc
 
Onoram eforturile companiilor ce au investit in cursuri de limbi straine alaturi de A_BEST si, de asemenea, continuam misiunea noastra de globalizare a mediului de afaceri romanesc. Anul acesta, ii premiem pe cei mai buni dintre cei buni, oferindu-le Trofeul A_BEST – Business Without Borders. Scopul acestui premiu este acela de a incuraja companiile sa investeasca in cursuri de limbi straine pentru angajatii lor, investitie care se traduce prin cresterea afacerii, dezvoltarea competentelor fortei de munca din Romania, internationalizarea mediului de afaceri romanesc, atragerea de investitii straine in Romania.”, declara Aura Icodin, Founder & CEO - Centrul de Limbi Straine A_BEST,  organizatorul Conferintei. 
 
Din panelul moderat de Madalina Samoila, Jurnalist, Public Speaker & Media Trainer, vor face parte, in calitatea de 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐤𝐞𝐫𝐢 (in ordine alfabetica):
  • Adela Jansen - Board Director
  • Ileana Botez -  Head of Listing & Coordinator of Fluent in Finance educational program, Bursa de Valori Bucuresti
  • Loreda Dragomir - Director Permanent Placement, Professional Recruitment Executive Search Division, Adecco Romania
  • Laura Draghici - Employee Experience Manager, Teleperformance.
Gazda evenimentului va fi Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Straine A_BEST.
 
Invitatii se vor bucura si de un recital de voce special, oferit de solista Meena Cristiana, in stilurile jazz si  bossa nova.
 
Accesul la conferinta se face exclusiv pe baza invitatiei, in limita locurilor disponibile, si nu presupune nicio taxa de participare.
 
Limba in care se va derula evenimentul: limba romana.
 
Evenimentul este de tip hibrid, se va transmite si online.
 
Organizator:
Centrul de Limbi Straine A_BEST
 
PARTENERI EVENIMENT (in ordine alfabetica):
DPH
Dynamic Business Connections
EBW
InspirAction
Nexus HRP
Open4Business
StarPerformining
TBS - Total Business Solutions
UndeLucram.ro
 
PARTENERI MEDIA (in ordine alfabetica)
Comunicatedepresa.ro
Revista Patronatului Roman
 
Fiti alaturi de noi ca sa aflati catre cine va merge Trofeul A_BEST – Business Without Borders in 2022, la Conferinta “Ascensiunea in mediul de business prin limbile straine”, editia cu numarul VII, in format inedit!
 
RSVP: [email protected]
 
Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST
A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi straine, trei acreditari internationale si una nationala, Centrul de Limbi Straine A_BEST a avut, de-a lungul celor peste 13 ani de activitate pe piata de profil, aproximativ 400 de clienti persoane juridice (companii multinationale sau nationale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistica, banking, PHARMA, transport, banking, IT&C, BPO, TELECOM, asigurari, turism etc, institutii, ambasade etc).
 
Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

Vezi toate articolele scrise de Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL)

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate