Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Marco Polo CEE, 2024-05-07
Ultimii ani gasesc organizatiile din ce in ce mai preocupate de construirea unui mediu de lucru motivant si plin de scop pentru membrii generatiei Z, urmati indeaproape de Millenials. Tinand cont de contextul global in care ne aflam, caracterizat de instabilitate, de o populatie care imbatraneste, de noi tendinte legate de ce anume ne dorim de la locul de munca, acest focus pe generatiile mai noi e lesne de inteles. 
Pus la dispozitie de BIA HCS, 2024-05-29
Legislatia din Romania devine tot mai flexibila, recent fiind adoptate noi legi si ordonante menite sa sustina atat angajatorii, cat si angajatii. Codul ocupatiilor din Romania cuprinde acum noi ocupatii pe care merita sa le consideri in noile angajari. Iar daca la inceputul anului au fost multe discutii despre introducerea platii CASS de 10% la concediile medicale, acum situatia s-a schimbat.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2024-06-26
Cum afecteaza comportamentele exagerate relatia cu oamenii din echipa, dezvoltarea talentelor si organizatia? Cum gestionam aceste parti intunecate, astfel incat sa nu ajungem sa ne distruga, in final?
Pus la dispozitie de Oana Niculae, 2024-06-26
Lucrez cu liderii care inteleg ca ei sunt (parte din) “problema”, cei care inteleg ca prezenta lor impacteaza, constructiv si distructiv, generarea de echipe smart si profitabilitabilitatea activitatilor conduse. Pana la aceasta constientizare, cu siguranta interventiile sunt solicitate “nu pentru mine, ci pentru echipa” sau “cum sa-i organizez mai bine”, si asta nu este suficient. 
Pus la dispozitie de CTeam, 2024-06-26
In afara de faptul ca transparenta salariala reprezinta un avantaj strategic major, care genereaza in mod implicit increderea si angajamentul angajatilor, imbunatatirea reputatiei companiei si atragerea unui fond divers de talente, mai este si obligatorie din 2026. 
Pus la dispozitie de EUCOM, 2024-06-26
Industria Big Tech, cu gigantii sai globali si inovatiile de pionierat in domenii precum computing-ul in cloud si inteligenta artificiala, modeleaza viitorul tehnologiei si al societatii. Romania, emergenta ca hub IT semnificativ, demonstreaza impactul combinat al educatiei, investitiilor strategice si avantajului costurilor competitive.
Pus la dispozitie de Schouten Romania, 2024-06-26
Pe masura ce ne folosim tot mai mult de tehnologii AI pentru a optimiza procesele operationale, liderii organizatiilor pot intampina obstacole in eforturile lor de a mentine niveluri ridicate de implicare a oamenilor, satisfactie la locul de munca si aliniere la obiectivele organizatiei. 
Pus la dispozitie de Smartree, 2024-06-26
Intr-o lume tot mai digitalizata, companiile se confrunta cu presiuni pentru a-si optimiza procesele interne si a ramane competitive. Astfel, apare nevoia stabilirii de parteneriate de incredere si pe termen lung. Unul din principalii piloni ai colaborarii dintre Smartree si SIG Romania a fost account managementul dedicat.
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-06-26
Construirea unei culturi a invatarii este un factor cheie in dezvoltarea talentelor si pregatirea lor pentru viitor, intr-o lume in continua transformare. Dar cum poate fi implementata o cultura a invatarii care sa mobilizeze intreaga organizatie? 
Pus la dispozitie de SHL Romania, 2024-06-26
Andrei Ion, manager regional SHL, vorbeste pe indelete despre colaborarea intre oameni si inteligenta artificiala, subliniind importanta si responsabilitatea acestui parteneriat in facilitarea tranzitiei, in acest interviu acordat pentru Ziarul Financiar.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-06-26
Un sistem eficient de management al performantei este esential pentru a evalua si masura acitivitatea angajatilor si pentru a-i ajuta sa se dezvolte profesional. Acest articol explica ce este managementul performantei, de ce este atat de important pentru succesul unui business si care sunt componentele sale cheie.
Pus la dispozitie de Mirro, 2024-06-26
Cercetarile au demonstrat ca transparenta la locul de munca este principalul factor in ceea ce priveste fericirea angajatilor. Problema este, inca, faptul ca doar 52% dintre oameni considera ca lucreaza intr-o companie care promoveaza transparenta.
Pus la dispozitie de BIA, 2024-06-26
In saptamana de dinainte de concediu, parca nu mai exista program normal de lucru. Agenda nu se mai termina de task–uri actuale si viitoare pe care tu si colegii trebuie sa le lasati in ordine. Pare ca plecati intr-un concediu de cateva luni, nu de 1-2 saptamani. Si ritmul acesta de lucru isi pune amprenta asupra dispozitiei oamenilor.
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-26
Aprecierea angajatilor are adesea puterea de a determina succesul sau esecul lor la locul de munca. Recunoașterea eforturilor si realizărilor le sporeste moralul, satisfactia si productivitatea, creaza un mediu de lucru pozitiv si creste loialitatea fata de organizatie. 
Pus la dispozitie de Co-Factor, 2024-06-26
Evaluarea 360 este un instrument dinamic, esential in managementul performantei, pentru ca ofera o imagine completa, complexa si actualizata asupra angajatilor, prin colectarea de feedback in timp real din mai multe surse, pe toate palierele, atat pe verticala, cat si pe orizontala.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2024-06-26
Cand angajatii spun „oportunitati de dezvoltare” s-ar putea sa se gandeasca la altceva decat angajatorii. Asteptarile nu se indeplinesc, iar dezamagirile apar. Ce-si doresc angajatii cand vor dezvoltare profesionala? Putem sa aliniem asteptarile acestea cu oportunitatile oferite?
Pus la dispozitie de Wizrom Software, 2024-06-26
Automatizarea in HR a devenit o componenta esentiala pentru imbunatatirea operatiunilor si cresterea productivitatii companiilor. Cu toate acestea, o serie de mituri si preconceptii au impiedicat unele afaceri sa adopte aceste solutii inovatoare.
Pus la dispozitie de Pharma Nord, 2026-06-27
Bronzare mai rapida. Bronzare sigura. Bronz de lunga durata. Putem obtine toate acestea cu Bio-Caroten+E de la Pharma Nord, care se prezinta sub forma unor mici capsule moi, fiecare capsula continand echivalentul a 1000 µg de vitamina A si 10 mg de Vitamina E.
Pus la dispozitie de B-APPS, 2024-06-27
Worktelligent aduce securitate in managementul datelor din departamentele de HR Ops prin implementarea criptarii datelor in repaus si in tranzit, cat si a permisiunilor pe baza de roluri. Worktelligent ofera conformitate prin protectia datelor sensibile, respectand normele GDPR, facand-o alegerea optima pentru departamentele HR Ops.
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-06-28
Vi s-a intamplat sa spuneti da, pentru a nu ii deranja pe ceilalti? Paradoxul Abilene apare atunci cand un grup de oameni decide de comun acord sa actioneze intr-un mod care contrazice preferintele fiecarui membru.
Pus la dispozitie de Corporate Dynamics, 2024-06-28
"Locurile" spre care ne indreptam atentia ne influenteaza activitatea si rezultatele. Felul in care presiunea si stimulii pe care ii primim permanent ne pot influenta sa mergem spre obiective care nu conteaza. 
​Cum sa alegi partenerul potrivit pentru leasing de personal
Pus la dispozitie de Valoris HR, 2024-01-30

Leasingul de personal este o solutie eficienta pe care cele mai multe companii o aleg atunci cand isi maresc echipele. Colaborarea cu o companie specializata in recrutare si leasing de personal atrage beneficii cum ar fi:
  • Accessul imediat la specialisti din industrii diverse
  • Flexibilitatea in gestionarea fortei de munca
  • Eficientizarea costurilor
  • Reducerea riscurilor ce pot sa apara atunci cand angajezi resurse

Selectarea partenerului de leasing potrivit este o decizie esentiala, care poate avea un impact semnificativ asupra dinamicii echipei tale. Iata la ce iti propunem sa te uiti atunci cand cauti o companie care ofera servicii de leasing de personal:

1. DOMENIILE DE EXPERTIZA
Este esential ca o companie ce ofera servicii de leasing sa aiba contacte si experienta in cat mai multe domenii, fie similare cu cel in care activeaza organizatia ta, fie chiar in acel domeniu. Recrutarea a devenit un proces din ce in ce mai specializat si este necesar ca furnizorii sa cunoasca specificul industriei, nuantele, provocarile, dar si reglementarile din fiecare zona de activitate. Expertiza in mai multe industrii ajuta la personalizarea serviciului pe care il primesti, astfel incat acesta sa fie adaptat atat industriei in care activezi.

2. OPTIUNILE DE PERSONALIZARE
Am mentionat adaptarea la industrie, insa, imediat ce ai confirmarea ca furnizorul are aceasta capacitate, te sfatuim sa te uiti si la flexiblitatea pe care acesta o poate oferi in raport cu organizatia ta. Fiecare companie este unica si iti vei dori un serviciu care sa ofere mai mult decat o abordare universala. Solutiile oferite ar trebui sa fie adaptate cerintelor tale unice, iar candidatii la care vei avea acces ar trebui sa fie aliniati cu obiectivele si cultura companiei tale, dar si cu si modelul operational al acesteia.

3. INFRASTRUCTURA TEHNOLOGICA
Atat din punct de vedere hardware, cat si software, iti vei dori sa lucrezi cu o companie care sa foloseasca tehnologii HR avansate. Printre acestea se afla: automatizarile, capacitatea de a prelucra date cu respectarea cerintelor GDPR si sistemele de administrare de personal performante. In plus, conteaza disponibilitatea de a pune la dispozitie echipamente de lucru angajatilor in sistem de leasing, acesta fiind un avantaj pe care o companie de top il ofera. Elementele mentionate mai sus contribuie la securitatea si eficienta procesului, dar si la un timp de livrare rapid, cu rezultate calitative.

4. STABILITATEA FINANCIARA
O companie stabila din punct de vedere financiar va fi capabila sa reziste fluctuatiilor economice si sa ramana un partener de incredere pe termen lung. In plus, astfel de companii investesc in profesionisiti si in tehnologie de ultima ora pentru a mentine un nivel ridicat de calitate a serviciilor.

5. RESPECTAREA REGLEMENTARILOR
Chiar daca aceasta este ultima recomandare din lista noastra, te sfatuim sa o iei in serios.

Tinand cont de natura dinamica a schimbarilor legislatiei din domeniul muncii, furnizorul pe care il alegi pentru serviciul de leasing de personal trebuie sa fie mereu la curent cu schimbarile legislative.

In concluzie, alegerea partenerului de leasing potrivit este o decizie strategica care necesita o analiza atenta.

Specialistii Valoris HR au experienta in industrii diverse, de la software si securitate cibernetica, la retail, domeniul financiar si bancar, cel medical si multe altele.

Serviciile de recrutare si leasing de personal pe care le punem la dispozitie clientilor sunt personalizate, deoarece ne adaptam la specificul organizatiilor cu care colaboram si la obiectivele pe care acestea le au. Folosim sisteme IT performante si punem la dispozitie echipamente angajatilor recrutati in sistem de leasing de personal.

Suntem o companie stabila, ce foloseste expertiza acumulata in ultimii 18 ani de Valoris Center, un furnizor de incredere de servicii BPO, cu expertiza locala si internationala.

Partenerii carorara le oferim servicii de recrutare si leasing de personal apeleaza mereu la noi atunci cand au nevoie de astfel de servicii, iar acest lucru garanteaza calitatea cu care i-am obisnuit.

In concluzie, alegerea furnizorului pentru leasing de personal nu se rezuma doar la externalizarea functiilor de resurse umane; etse vorba despre un parteneriat cu impact asupra organizatiei tale.

Vezi toate articolele scrise de Valoris HR

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011-2023 HR Club. Toate Drepturile Rezervate