Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Edenred, 2019-09-30
​Ajuta-ti angajatii sa fie mai productivi, mai motivati si mai fericiti! Daca beneficiezi de Edenred Vacanta, iti propunem cateva escapade de toamna pentru tine si echipa ta. In orice colt al tarii te-ai afla, gasesti pensiuni care te indeamna la relaxare si stare de bine. 
Pus la dispozitie de MyTechJob, 2019-09-24
Avand in vedere cresterea continua a cererii de specialisti cu pregatire tehnica, Aleron Training Center S.R.L. a dezvoltat o platforma interactiva cu locuri de munca, prin care candidatii sa-si poata evalua competentele si sa dobandeasca cunostintele tehnice necesare locului de munca vizat.
Pus la dispozitie de CIEL Romania, 2019-09-25
A fi in pas cu tehnologia inseamna sa muncesti eficient, sa castigi timp si energie. Un soft de salarizare te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele – iata cum.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2019-09-25
Te invitam sa citesti un scurt interviu cu Adam Leonard, responsabil de People Development la Google Inc., si speaker in cadrul programului de dezvoltare executiva organizat de K.M.Trust & Partners in luna iunie a acestui an.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-09-25
Domnia candidatilor este o realitate din ce in ce mai presanta. Prima dificultate a angajatorilor astazi este sa isi gaseasca oamenii potriviti. A doua este sa ii pastreze. Afla solutiile cele mai moderne pentru retentie.
Pus la dispozitie de Talent Development Solutions, 2019-09-25
Cu totii am interactionat de-a lungul carierei cu doua tipuri de lideri: unii care ne-au facut sa ne simtim apreciati si talentati, ne-au stimulat gandirea si ne-au ajutat sa "inflorim", iar altii care (probabil fara intentie) ne-au facut sa "stam in banca noastra" sau poate chiar sa ne indoim de noi insine. 
Pus la dispozitie de IziDoc, 2019-09-25
Conform unui studiu de sanatate orala derulat in tarile Uniunii Europene, in Romania, precum si in majoritatea tarilor din Europa de Est, doar o medie de 30% din persoane au toti dintii naturali, fata de peste 50% in tarile nordice. Pe de alta parte, Romania se afla in fruntea topului cand vine vorba de frecventa aparitiei dificultatilor in timpul mancatului din cauza problemelor cu dintii.
Pus la dispozitie de Pleiada Boutique Hotel, 2019-09-30
Petrecerile de Craciun de tip corporatist exprima ceva aparte. Dincolo de toate prejudecatile vietii de angajat intr-o mare corporatie, daca intri in atmosfera unei petreceri, tinzi sa-ti doresti si tu sa faci parte din echipa. Iata cateva motive pentru care e musai sa pui pe lista o petrecere care să marcheze Craciunul in echipa ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-09-30
Creativitatea si colaborarea sunt elemente de o importanta majora pentru cultura unei companii. Prin urmare, este necesar ca organizatiile sa creeze spatii de lucru care incurajeaza miscarea, flexibilitatea, impulsionand astfel potentialul creativ al angajatilor.
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-09-30
Te-ai gandit vreodata ca introducerea unui instrument de recrutare inovator pentru un furnizor de servicii clienti ar putea contribui efectiv la cresterea veniturilor propriilor clienti? Te intereseaza cum este posibil? Citeste studiul nostru de caz.
Inscrie-te la cursul gratuit cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC?

Inscrie-te ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.

Vei avea sansa de a urma un program de formare aplicat, centrat pe nevoile curente din departamentele de resurse umane si echipat cu bune practici. De la imaginea de ansamblu prin definirea strategiei si obiectivelor de capital uman pana la detaliile operationale ale unei recrutari sau clauza de mobilitate din contractul individual de munca, toate vor fi analizate si practicate in cursul nostru din perspectiva managerului de resurse umane.
Poti aplica pentru cele 2 locatii:
  • Cluj: 21-22-23 Martie 2019 si 4-5-6 Aprilie 2019
  • Timisoara: 28-29-30 Martie 2019 si 18-19-20 Aprilie 2019
IMPORTANT! Este necesara participarea la toate zilele de curs, la sustinerea examenului in ultima zi de curs si  completarea documentelor specifice pentru formalizarea inscrierii.

Cine poate participa?
- Doar pentru CAEN-urile aferente directiilor de politica industriala mentionate in Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020.
- Programul se adreseaza angajatilor din departamentul de Resurse Umane din IMM-uri si companii mari, angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga), care au diploma de studii superioare
- Persoana trebuie sa aiba domiciliul si sa-si desfasoare activitatea conform contractului de munca intr- unul dintre judetele:
  • Regiunea Sud-Est: judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea
  • Regiunea Vest: judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis
  • Regiunea Nord-Vest: judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj
  • Regiunea Nord-Est: judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui
  • Regiunea Centru: judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu
  • Regiunea Sud-Muntenia: judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman

- DOAR acele persoane care nu au mai participat la un curs de competente antreprenoriale finantat prin fonduri Europene pot participa
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.
 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate