Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Avant Consulting, 2019-06-13
Avant Consulting lanseaza LiveHR, prima platforma de recrutare si formare profesionala care selecteaza automat candidatii potriviti nevoilor tale, calculand automat relevanta privind experienta prezentata in CV-urile colectate, in corelatie cu criteriile/ necesarul de recrutare.
Pus la dispozitie de Learning Architect, 2019-06-27
De cand ne tot ocupam cu diferentele intre generatii, ne-am hotarat sa testam stiinta pe propria piele. Am raspuns la intrebari legate de moduri si medii de invatare, despre coaching si mentoring, despre cum ne alegem un nou loc de munca. 
Pus la dispozitie de Signal Iduna, 2019-06-27
Sanatatea este cea mai importanta resursa pe care o avem. Daca suntem sanatoși, iar corpul nostru este in deplina stare de functionare, avem energie si timp sa ne indeplinim toate visurile și sa ne atingem obiectivele. 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-06-27
Esti specialist in resurse umane si vrei sa fii la curent cu schimbarile legislative privind salarizarea? Esti payroll specialist si vrei sa devii expert in salarizare? Ai ajuns in locul potrivit! Pe platformele noastre, Colorful.hr si CalculatorVenituri.ro, ai la dispozitie informatii esentiale despre modul de calcul al salariilor si primelor. 
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-06-27
Studii recente arata efectele pozitive ale RA asupra angajatilor, eficienta acestora fiind considerabil imbunatatita. De la exersarea anumitor abilitati, pana la distractie si entertainment, oamenii se simt parte dintr-un intreg care ii ajuta sa devina mai buni ca oameni si ca profesionisti. Inchipuie-ti cum ar fi sa augmentezi posterele din cadrul organizatiei tale cu filme care sa arate fie istoria companiei, fie cum a fost creat cel mai nou produs sau serviciu al companiei, fie o poveste speciala a unui a dintre colegi…
Pus la dispozitie de BIA, 2019-06-28
Sau cum conectarea sta la baza oricarei vanzari. Organizatiile inteligente inteleg ca prezenta umana creeaza valoare in mintea clientilor. Cum ajungi sa iti atingi obiectivele in afaceri, respectiv in vanzare, dar si sa construiesti relatii solide care sa determine clientul sa te mentina aproape? 
Pus la dispozitie de Cristina Tirulnic, 2019-06-28
Coordonez un program de Resurse Umane. O sa ma intrebati de ce v-ar interesa pe voi lucrul acesta. Ei bine, pentru ca, atunci cand m-am decis sa construiesc acest program de la zero, stiam ca vor veni profesionisti din resurse umane care isi doresc sa aprofundeze domeniul, sa afle tendinte noi, iar altii sa invete fundamentele meseriei.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-07-01
Asa cum ti-am promis, continuam seria de sfaturi practice pentru negocieri de succes. Episodul 2 abordeaza o situatie cu care cu siguranta am avut de-a face cu totii. Noua ne place sa o numim „Si cu pita unsa, si cu slanina in pod”.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Inscrie-te la cursul gratuit cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC?

Inscrie-te ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.

Vei avea sansa de a urma un program de formare aplicat, centrat pe nevoile curente din departamentele de resurse umane si echipat cu bune practici. De la imaginea de ansamblu prin definirea strategiei si obiectivelor de capital uman pana la detaliile operationale ale unei recrutari sau clauza de mobilitate din contractul individual de munca, toate vor fi analizate si practicate in cursul nostru din perspectiva managerului de resurse umane.
Poti aplica pentru cele 2 locatii:
  • Cluj: 21-22-23 Martie 2019 si 4-5-6 Aprilie 2019
  • Timisoara: 28-29-30 Martie 2019 si 18-19-20 Aprilie 2019
IMPORTANT! Este necesara participarea la toate zilele de curs, la sustinerea examenului in ultima zi de curs si  completarea documentelor specifice pentru formalizarea inscrierii.

Cine poate participa?
- Doar pentru CAEN-urile aferente directiilor de politica industriala mentionate in Strategia Nationala pentru Competitivitate 2014-2020.
- Programul se adreseaza angajatilor din departamentul de Resurse Umane din IMM-uri si companii mari, angajati cu contract individual de munca (cu norma intreaga), care au diploma de studii superioare
- Persoana trebuie sa aiba domiciliul si sa-si desfasoare activitatea conform contractului de munca intr- unul dintre judetele:
  • Regiunea Sud-Est: judetele Braila, Buzau, Constanta, Galati, Tulcea, Vrancea
  • Regiunea Vest: judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Timis
  • Regiunea Nord-Vest: judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare, Salaj
  • Regiunea Nord-Est: judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui
  • Regiunea Centru: judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures, Sibiu
  • Regiunea Sud-Muntenia: judetele Arges, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman

- DOAR acele persoane care nu au mai participat la un curs de competente antreprenoriale finantat prin fonduri Europene pot participa
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020.
 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate