Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Cristina Ion, 2020-08-31
Care au fost factorii de succes de pana acum in retail? Cristina Ion, Knowledge Manager & Talent Partner al Amrop Romania, marcheaza 4 exemple de bune practici de luat in considerare de acum inainte, in acest articol publicat de Business Review.
Pus la dispozitie de Consiergo, 2020-08-19
Stim ce gandesti: un concierge este un lux pentru persoanele care stau la hoteluri de cinci stele si iau masa la restaurante cu stele Michelin. Dar daca iti spunem ca serviciile de concierge ar putea fi un beneficiu pentru angajatii din compania ta? Si nu doar pentru top manageri. Concierge-ul poate deservi toate nivelurile unei organizatii si aproape in orice mediu de lucru.
 
Pus la dispozitie de Ioana Dumitru, 2020-08-28
Ioana Dumitru, Directorul departamentului de Externalizare din cadrul Romanian Software, a scris in Revista Cariere un articol despre beneficiile externalizarii proceselor de HR in contextul pandemiei. "Criza sanitara a pus departamentele de HR in fata multor provocari si, cu siguranta, a testat capacitatea de rezistenta a profesionistilor din acest domeniu. Multe aspecte legate de modul de lucru s-au schimbat aproape peste noapte, insa companiile s-au adaptat din mers si au cautat solutii pentru a-si proteja angajatii si business-urile."
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-08-28
De la interactiunea virtuala prin mesaje personalizate, interviuri la distanta pentru care te pregatesti la fel ca atunci cand mergi la birou pana la teste grila interactive, care scurteaza procesul de selectie, sunt numeroase metodele prin care expertii HR isi eficientizeaza procesele de recrutare intr-un an in care lumea afacerilor a devenit preponderent una virtuala. Sa vedem care sunt cele mai eficiente si rapide metode prin care liderii HR atrag talentele de pe piata si de ce aleg sa externalizeze procesele de recrutare.
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-08-28
Cine, cum si cat de eficient lucreaza de acasa? Aceasta este una dintre cele mai apasatoare intrebari ale liderilor din business, care, de jumatate de an, au majoritatea angajatilor de acasa. Sunt intre 300 si 400 de mii de angajati din birouri care inca lucreaza remote, potrivit estimarilor Creasoft.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2020-08-31
In perioada martie - iunie, cei 3,5 milioane de copii de varsta scolara din Romania au experimentat in masa scoala online. Inainte de inceperea noului an scolar, autoritatile au anuntat revenirea elevilor in clase reale, nu virtuale. Decizia a nascut multiple polemici, dar nimeni nu stie cu certitudine care este varianta ideala.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-08-31
Platim tribut pentru educatie. Scoala este prima particica de lume mare, reala, care vine in intampinarea copilului si care ar trebui sa il sprijine pe copil sa se desprinda de mediul parintesc. Scopul final al scolii nu este sa indese cunostinte in capetele copiilor ci mai degraba sa le rafineze o identitate de sine separata de turma.
Pus la dispozitie de Smartree, 2020-08-31
Legea Kurzarbeit, o initiativa a mediului de afaceri romanesc, a fost initial dezvoltata in Germania si va avea aplicabilitate si in Romania, fiind reglementata prin Ordonanta de Urgenta nr. 132/2020. Kurzarbeit este o masura de flexibilizare a raporturilor de munca intre angajatori si salariati, pe termen scurt, in scopul mentinerii stabilitatii locurilor de munca pe timp de criza, cum este si cea pe care o traversam. 
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, 2020-08-31
Popularitatea din ce in ce mai crescuta a mindfulness din ultimii ani a dus la un val de informatii, cursuri si servicii in jurul acestui subiect. Practicat corect, mindfulness ofera foarte multe beneficii. De aceea, in acest articol, am abordat cateva din intrebarile si subiectele care apar frecvent in discutiile din cadrul programelor noastre de Mindful Leadership. 
Pus la dispozitie de HART, 2020-08-31
Intr-un moment in care liderii iau decizii in conditii de presiune ridicata si cu bugetele mai stranse ca niciodata, abordarea problemelor oamenilor dificili este extrem de complicata. Afla din articolul nostru care sunt cele mai frecvente situatii in care recomandam organizatiilor sa arunce o alta privire asupra datelor Hogan pe care le detin deja si cum le pot utiliza. 
Pus la dispozitie de IBR, 2020-09-01
Dr. Emanuela Savu a preluat Conducerea Institutului Bancar Roman (IBR) cu doua saptamani inainte de izbucnirea crizei COVID-19. De formatie economist, detinatoarea unui doctorat in economie, a lucrat inca de la debutul profesional in cadrul IBR, parcurgand ierarhic toate treptele. A contribuit fundamental la toate etapele de formare profesionala post-decembrista a bancherilor, inclusiv in perioada dificila de tranzitie la economia de piata. 
Pus la dispozitie de SAP, 2020-09-02
Achizitia de oameni talentati reprezinta unul dintre cele mai importante roluri ale departementului de HR, insa nevoia de adaptare la provocarile si oportunitătile noii realitati determina schimbari masive în practicile de recurtare. Astfel, solutiile care ofera un grad crescut de eficienta recrutorilor – atat raportat la timp, cat si la buget – vor fi elemente diferentiatoare în ceea ce tine de calitatea resursei umane atrasa de companii, respectiv experienta angajatilor.
Pus la dispozitie de A_BEST, 2020-09-09
A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, functioneaza la acest moment  integral in mediul virtual, in contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri si traducatori A_BEST asigura in continuare remote servicii lingvistice de calitate, pentru companiile care activeaza pe piete straine si pentru care comunicarea eficienta si rapida cu partenerii de afaceri este vitala.  
Pus la dispozitie de Creasoft, 2020-09-22
Cine, cum si cat de eficient lucreaza de acasa? Aceasta este una dintre cele mai apasatoare intrebari ale liderilor din business, care, de jumatate de an, au majoritatea angajatilor de acasa. Sunt circa 500 de mii de angajati din birouri care inca lucreaza remote, iar monitorizarea muncii lor a devenit o problema critica pentru companii, mai ales ca programul de lucru nu mai este unul clasic.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-09-23
De doi ani, Maria lucreaza ca business analyst intr-o multinationala. A inceput sa lucreze pe acest post in aprilie 2020, la scurt timp de la declansarea pandemiei de coronavirus. Cu foarte putine exceptii, Maria a lucrat doar de acasa, dupa ce angajatorul a decis sa prelungeasca pe termen nelimitat munca remote. In ultima perioada, Maria simte ca nu mai da randament, isi gaseste greu motivatia, a limitat discutiile cu colegii doar la chestiuni legate de munca. Situatia se acutizeaza si nu vrea sa lasa lucrurile asa. Intra in dialog cu chatbot-ul coach.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-09-23
Tehnologia schimba radical modul in care oamenii lucreaza, interactioneaza si gestioneaza proiectele, la birou ori remote. Aceasta duce la eficientizarea activitatii, la scurtarea timpilor de evaluare a performantei si apoi ajuta la imbunatatirea business-ului, pentru ca defectele sunt reparate din mers cu ajutorul soft-urilor. Si acestea sunt doar cateva exemple ale modului in care digitalizarea schimba in mai bine locul de munca. Sa le luam pe rand.
Pus la dispozitie de Sandra Rosu, 2020-09-23
Cum te pozitionezi pe piata muncii globale? Primul pas este optimizarea profilului tau de LinkedIn, pe baza acestui ghid detaliat prezentat de Sandra Rosu, Talent Adviser & Marketing Lead al Amrop Romania. 
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, 2020-09-25
Modul in care masuram, in ziua de azi, succesul si performanta companiei ia prea putin sau deloc in considerare impactul acesteia asupra mediului, sanatatii si bunastarii angajatilor sau asupra societatii per ansamblu. Daca vrem sa vedem schimbari reale, in bine, in jurul nostru, credem ca este necesar sa incurajam si sa dezvoltam un alt set de metrici care sa fie adaugate la cele existente si pe baza carora sa evaluam succesul. 
Cursuri A_BEST online de limbi straine: conectati de oriunde cu mediul corporate din Romania si UE!
Pus la dispozitie de A_BEST, 2020-09-09
A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, functioneaza la acest moment  integral in mediul virtual, in contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri si traducatori A_BEST asigura in continuare remote servicii lingvistice de calitate, pentru companiile care activeaza pe piete straine si pentru care comunicarea eficienta si rapida cu partenerii de afaceri este vitala.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cursurile online, live, de limbi straine A_BEST sunt organizate cu ajutorul platformelor Zoom, Webex sau Microsoft Teams, instrumente interactive si eficiente de comunicare, care au si avantajul de a putea fi accesate din orice loc s-ar afla cursantii.

Indiferent de locul in care ne aflam, comunicarea cu partenerii de afaceri poate sa ne apropie, mai ales cand vorbim… aceeasi limba. Dezvoltarea unei noi abilitati, cum ar fi studiul unei limbi straine este o oportunitate care poate fi valorificata de companii chiar si in aceasta perioada mai dificila, explorand resursele oferite de mediul virtual.  De altfel, cursurile online nu reprezinta o noutate, ba chiar ele sunt o alternativa la abordarea clasica a studiului in sala de curs, care au avantajul ca pot fi accesate de cursanti din orice loc s-ar afla, conform unui orar flexibil. Incurajam companiile din Romania, dar si din alte tari ale Uniunii Europene, sa faciliteze in continuare accesul angajatilor la programe de training lingvistic, iar in perioada aceasta se ofera si discounturi atractive pentru organizatiile care vor sa eficientizeze bugetele de training”, a declarat Aura Icodin, CEO si fondatoarea Centrului de Limbi Straine A_BEST.

Trainerii A_BEST mentin gradul inalt de interactivitate a activitatilor de invatare, functiile platformelor online ajutand la acest lucru din punct de vedere didactic, prin posibilitatea de a partaja ecranul, de a utiliza tabla alba virtuala, de a crea sondaje live etc 
Care sunt beneficiile cursurilor A_BEST online de limbi straine pentru companii?
  • Contribuie la dezvoltarea competentelor lingvistice ale angajatilor si la continuarea activitatii acestora la locul de munca prin cursuri de limbi straine/ programe de training lingvistic;
  • Conecteaza echipele care lucreaza in diferite orase din Romania sau alte state ale Uniunii Europene si le facilitezi astfel accesul la cursuri, A_BEST organizand cursuri corporate atat in Bucuresti, cat si in alte orase;
  • Mentin interactiunea intre participantii la cursuri, pentru a valorifica astfel si relationarea intre echipele de angajati si sentimentul de apartenenta la un grup;
  • Pun in legatura angajatii din companie cu o echipa de traineri profesionisti, care sunt permanent conectati la pulsul unei lumi in continua transformare;
  • Ofera angajatilor posibilitatea de a “muta” sala de curs intr-un spatiu accesibil acestora, indiferent de locul in care se afla si de a participa la sesiuni de training lingvistic interactive, care chiar si online raman la acelasi standard de calitate si mentin atmosfera live din sala de curs;
  • Primesc  materiale de curs si raportare online din partea echipei A_BEST, pentru a raspunde in proportie de 100% nevoilor lingvistice punctuale ale cursantilor;
  • Au acces la un sistem riguros de organizare a cursurilor si la platforme user-friendly pentru evaluarea cursantilor.
In relatia cu clientii, reprezentantii Centrului de Limbi Straine A_BEST sunt in permanenta preocupati sa le puna la dispozitie pachete de servicii lingvistice menite sa valorifice intr-o foarte mare masura bugetele existente pe aceste segmente, contribuind astfel la optimizarea costurilor. Totodata, se ofera consultanta in ceea ce priveste Strategia de Management Lingvistic, aceasta reprezentand un pachet de masuri si tehnici utilizate de diversele companii pentru a evita barierele lingvistice si culturale pe piete straine noi sau in expansiune.
  
A_BEST - furnizor de incredere de cursuri corporate de limbi straine, pentru un numar mare de companii multinationale
 
De aproximativ 12 ani, Centrul de Limbi Straine  A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine si de limba romana pentru expati, portofoliul sau de clienti fiind format din peste 250 de companii multinationale, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. Cu un portofoliu de 10 limbi straine, o acreditare nationala si trei acreditari internationale, in ultimii 5 ani Centrul de Limbi Straine a avut aproximativ 6500 cursanti corporate, activitatea celor peste 30 de traineri de limbi straine insumand in perioada mentionata un numar de aproape 43000 de ore de curs predate.
 
In plus, A_BEST este prima companie locala care a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2015, in urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizatie germana de certificare de terta parte.
 
Traducerile A_BEST, realizate rapid si cu acuratete – o solutie pentru o comunicare corporate eficienta
 
Echipa de traducatori a Centrului de Limbi Straine A_BEST poate asigura suport lingvistic de incredere pentru orice companie. Traducatorii A_BEST pun pe primul loc clientii si cerintele acestora. De aceea, ei se angajeaza sa respecte cu strictete atat termenul de executare, cat si pe cel de predare a unei lucrari. Traducatorii A_BEST pot gasi solutii pentru cele mai dificile situatii lingvistice. Acestia au experienta in domeniu si pot transpune cat mai fidel in limba tinta textul tradus. Totodata, ei tin cont in efectuarea traducerilor de contextul cultural diferit. Mai mult decat atat, echipa de traducatori A_BEST garanteaza confidentialitatea informatiilor din materialele furnizate fiecarui client.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST
 
A_BEST a fost infiintat in 2008 si este unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, Romania. A_BEST ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati; cursuri de limbi straine pentru copii; testari cu recunoastere internationala; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Echipa A_BEST organizeaza cursuri de limbi straine si de limba romana pentru expati, iar din portofoliul nostru de clienti fac parte peste 250 de companii multinationale, din domenii precum IT, telecomunicatii, banking, asigurari, pharma, FMCG, transporturi si logistica. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din 10 limbi straine si detinem o acreditare nationala si trei acreditari internationale. A_BEST este si prima companie locala care a obtinut certificarea Sistemului de Management al Calitatii conform standardului ISO 9001:2015, in urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizatie germana de certificare de terta parte.

Pentru detalii, va invitam pe http://abest.ro/.

Vezi toate articolele scrise de Centrul de Limbi Straine A_BEST (SC A_BEST Interactiv SRL)

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate