Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Cursuri de formare pentru manageri si antreprenori performanti, prin Performeaza.ro
Pus la dispozitie de Performeaza.ro, 2018-11-16
Dinamica economica actuala face ca antreprenoriatul si managementul sa necesite o continua adaptare la nou. Pentru a supravietui, dar mai ales pentru a performa in acest domeniu, know-how-ul echipei de conducere a devenit un avantaj esential pentru orice organizatie. In acest context, Performeaza.ro propune programe de formare in management astfel incat avantajul pe piata sa fie unul evident si durabil.

Performeaza.ro ofera, prin intermediul specialistilor Soft Tehnica, programe de formare profesionala continua in management si resurse umane, dedicate antreprenorilor si managerilor si acreditate de ANC. Principalul scop al proiectului este de a ajuta angajatii IMM-urilor sa dobandeasca cunostintele necesare pentru a face fata provocarilor din contextul de business actual, atat la nivel national, cat mai ales in contextul european.
Programul de pregatire se desfasoara in trei etape, astfel incat la finalul acestora, managerii absolventi sa beneficieze de o formare complexa si completa, de un know-how aplicat problemelor specifice din business-ul pe care il conduc.

Etapa I – cursuri de formare
Competente antreprenoriale – un curs complet despre profilul antreprenorului de succes, competentele lui, strategii de marketing si plan financiar, dar si managementul resurselor umane si relationarea interpersonala.  
Manager de produs – cursul contine informatii complete, de la planificarea dezvoltarii acestuia, dezvoltarea sa efectiva, strategia de marketing, vanzarea sa, dar si interactiunea cu clientii si asigurarea feed-backului post-vanzare.
Manager Resurse Umane – un curs esential si in acelasi timp practic pentru orice manager de resurse umane, care contine informatii complexe de la designul organizatiei prin prisma structurii de personal, recrutarea si evaluarea angajatilor, managementul acestora, precum si modalitati de a stimula echipa sa performeze.

Etapa II – Instruire specializata
Aceasta etapa se adreseaza managerilor si antreprenorilor care au trecut de prima etapa si presupune sesiuni de tip coaching, care ii pregatesc pe acestia pentru provocarile de zi cu zi, ce depasesc zona teoriilor de business, cursuri de tip Mini MBA si PMP (Project Management Professional).

Etape III – Worksopuri tematice
In functie de directiile de management dorite, participantii la etapele anterioare pot dezvolta mai departe abilitati practice participand la workshopurile dedicate.
Mai multe detalii despre aceste cursuri se pot afla la conferintele speciale de informare, care vor avea loc in tara astfel:
  • 15 noiembrie, Hotel Ibis – Constanta 17:30 – 20:30
  • 20 noiembrie, Hotel Belfort - Brasov  17:30 – 20:30
Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe pagina proiectului www.performeaza.ro.
 
 
Despre organizator Soft-Tehnica
Misiunea Soft Tehnica o constituie investirea experientei si competentelor extensive in a aduce impact pozitiv in comunitate, oameni, business-uri.
Insufletim idei, nevoi si afaceri imbinand tehnologia cu experienta oamenilor si oportunitatile.
In prezent, portofoliul companiei include solutii pentru HoReCa&Retail, dezvoltate sub brandul Freya, software pentru managementul afacerilor.
 
Contact presa: Cristina Norocel, cristina@obiz.ro, 0741.30.10.82

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate