Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
De sarbatori, nu doar Mosu’ stie ce-si doreste fiecare
Pus la dispozitie de Up Romania, 2018-11-29
Stim, nu este usor sa oferi cadourile potrivite. Intotdeauna poate fi o provocare alegerea cadorilor de Sarbatori pentru angajati. Esti tentat sa alegi cosuri traditionale sau bani, dar parca nu si de data aceasta…


Oferind tichete Up Cadou, vei avea siguranta ca fiecare primeste ceea ce isi doreste. Tichetele Up Cadou pot fi utilizate in peste 55.000 de magazine din intreaga tara, de unde fiecare isi poate alege cadoul mult visat: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Vezi aici lista unitatilor afiliate la reteaua Up Romania.
 
Daca nu te-am convins pana acum, afla ca, acordand tichete cadou, beneficiezi de o serie de avantaje fiscale. De Craciun, le poti oferi atat angajatilor, cat si copiilor lor minori, iar in limita a 150 de lei de beneficiar, acestea sunt neimpozabile si sunt scutite de contributiile sociale. Tichetele cadou pot fi oferite si cu alte ocazii: Mos Nicolae, Ziua Nationala, Ziua Companiei. Pentru astfel de ocazii, daca sunt prevazute in contractul colectiv sau intr-o decizie interna, vor fi scutite de contributii si vor putea fi deduse la calculul impozitului pe profit, in limita a 5% din cheltuielile cu salariile personalului, indiferent de valoarea oferita.
 
Cu tichetele cadou vei simplifica procesul de achizitionare a cadourilor, pastrand efectul de surpriza, obtinut prin posibilitatea inscriptionarii tichetului cu un mesaj de felicitare sau multumire, cu numele angajatului si logo-ul companiei.
 
Comandand tichetele Up Cadou, aduci mai multa bucurie! Iarna aceasta, pentru fiecare companie care comanda tichetele Up Cadou, Up Romania directioneaza banii catre Asociatia „O Masa Calda”, pentru a sustine pranzul unor persoane defavorizate din Adjud, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Satu-Mare si Zalau.
 
Afla mai multe despre campania Up de sarbatori si cum poti sa faci un bine de 2 ori! www.upromania.ro

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate