Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
De sarbatori, nu doar Mosu’ stie ce-si doreste fiecare
Pus la dispozitie de Up Romania, 2018-11-29
Stim, nu este usor sa oferi cadourile potrivite. Intotdeauna poate fi o provocare alegerea cadorilor de Sarbatori pentru angajati. Esti tentat sa alegi cosuri traditionale sau bani, dar parca nu si de data aceasta…


Oferind tichete Up Cadou, vei avea siguranta ca fiecare primeste ceea ce isi doreste. Tichetele Up Cadou pot fi utilizate in peste 55.000 de magazine din intreaga tara, de unde fiecare isi poate alege cadoul mult visat: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism. Vezi aici lista unitatilor afiliate la reteaua Up Romania.
 
Daca nu te-am convins pana acum, afla ca, acordand tichete cadou, beneficiezi de o serie de avantaje fiscale. De Craciun, le poti oferi atat angajatilor, cat si copiilor lor minori, iar in limita a 150 de lei de beneficiar, acestea sunt neimpozabile si sunt scutite de contributiile sociale. Tichetele cadou pot fi oferite si cu alte ocazii: Mos Nicolae, Ziua Nationala, Ziua Companiei. Pentru astfel de ocazii, daca sunt prevazute in contractul colectiv sau intr-o decizie interna, vor fi scutite de contributii si vor putea fi deduse la calculul impozitului pe profit, in limita a 5% din cheltuielile cu salariile personalului, indiferent de valoarea oferita.
 
Cu tichetele cadou vei simplifica procesul de achizitionare a cadourilor, pastrand efectul de surpriza, obtinut prin posibilitatea inscriptionarii tichetului cu un mesaj de felicitare sau multumire, cu numele angajatului si logo-ul companiei.
 
Comandand tichetele Up Cadou, aduci mai multa bucurie! Iarna aceasta, pentru fiecare companie care comanda tichetele Up Cadou, Up Romania directioneaza banii catre Asociatia „O Masa Calda”, pentru a sustine pranzul unor persoane defavorizate din Adjud, Bistrita, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Satu-Mare si Zalau.
 
Afla mai multe despre campania Up de sarbatori si cum poti sa faci un bine de 2 ori! www.upromania.ro

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate