Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Equatorial, 2019-02-25
​V-ati propus sa contribuiti proactiv la maturizarea functiunii de HR din companiile in care lucrati? Sunteti practician in Resurse umane si vreti sa va extindeti portofoliul de competente si instrumente de lucru alaturi de o noua certificare ANC? Inscrieti-va ACUM la cursul GRATUIT cu certificare ANC “Manager de Resurse Umane”, realizat de Equatorial in cadrul proiectului “INTRAPRENOR – abilitatile manageriale ale secolului XXI”.
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-02-26
In urmatoarele luni, va vom prezenta o serie de articole continand 10 moduri prin care poti deveni un negociator abil. Aceste metode sunt accesibile oricarui negociator aflat in impas, care are nevoie rapid de inspiratie pentru a avansa in negociere. Astazi, cazul #1.
Pus la dispozitie de Radu Manolescu, Managing Partner K.M.Tust & Partners, 2019-02-26
Intocmai ca majoritatea dietelor, programele de team-building genereaza euforie pe termen scurt, fara a avea insa avantaje dovedite pe termen lung. Descopera motivele pentru care multe din aceste programe esueaza in a-si atinge obiectivele in articolul nostru. 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-02-26
Chiar daca pentru neinitiati pare o activitate repetitiva si plictisitoare, procesul de payroll are farmecul sau in ochii specialistilor. Sunt multe aspecte care condimenteaza munca profesionistului in salarizare. Ce se intampla insa cand condimentele devin prea intense? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-02-26
In contextul unui mediu economic turbulent, actionarii si partile interesate, in special tinerii manageri, cer ca organizatiile sa fie dispuse si capabile sa invete. Cercetarile recente nu lasa spatiu de indoiala: pentru a face loc schimbarii intr-un mod eficient liderii trebuie sa puna constant sub semnul intrebarii stilul de management si, mult mai important, sa fie dispusi sa invete constant. 
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2019-02-28
A critical task for leaders is to ensure that their followers are working efficiently toward the organization’s goals. In business, employees whose work is aligned with the organization’s objectives are more productive. So-called “performance management processes” are intended to create alignment between the employee’s work and the organization’s goals.
Pus la dispozitie de FranklinCovey Romania, 2019-02-28
Chiar daca expresia “the front line produces the bottom-line”a intrat in limbajul de afaceri, nu totdeauna ea se reflecta si in decizia de a investi in dezvoltarea managerilor din prima linie. Am observat ca de obicei nivelul investitiei este corelat cu nivelul ierarhic al participantilor. In continuare, vrem sa oferim cateva argumente in favoarea realizarii unei investitii potrivite in dezvoltarea managerilor din primul nivel. 
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins. Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou!
 
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat. Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. 
De Ziua Femeii, ofera-le un cadou pe placul lor!
Pus la dispozitie de Up Romania, 2019-03-06
Stim. Cadourile pentru femei nu sunt niciodata o alegere simpla. Mai ales daca ele iti sunt colege, colaboratoare sau partenere de afaceri. Atente la detalii si campioane ale shopping-ului, par greu de multumit si surprins.
 
Pentru acest 8 Martie, uita de griji si lasa-le chiar pe ele sa-si aleaga cadoul preferat. Cum? Cu tichetele Up Cadou, angajatele tale vor avea un cadou pe placul lor si o surpriza, in acelasi timp.

Cu tichetele Up Cadou, doamnele au acces la o retea de peste 55.000 de magazine, din care isi pot cumpara bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, servicii de turism. Printre magazinele partenere, care fac parte din reteaua Up Romania, emitentul tichetelor Up Cadou, se numara: MaxMara, Meli Melo, Nike, Nissa, Otter, Parfois, SensiBlu, Yves Rocher, Carturesti, C&A, Benvenuti, Koton, Cellini, Diverta, Marionnaud, Jolidon, MaxiToys.   
 
Pentru un plus de surpriza si stil, tichetele Up Cadou pot sosi in plicuri elegante Up Cadou, care contin si un ghid cu cele mai importante branduri unde pot fi cheltuite. Tichetele sunt personalizate cu numele angajatei, iar angajatorul are optiunea ca acestea sa fie imprimate cu logo-ul companiei si cu un mesaj special.    
 
Daca nu te-am convins deja, afla ca tichetele Up Cadou sunt neimpozabile daca suma alocata pentru fiecare persoana nu depaseste 150 de lei. Scutite de contributiile salariale si patronale, tichetele Up Cadou sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii, acestea fiind considerate cheltuieli sociale.
 
Un ultim argument pentru ca anul acesta sa acorzi tichete Up Cadou angajatelor.  Poti uita de toate responsabilitatile care iti consuma timp si resurse: selectia cadourilor, depozitarea lor, distributia anevoioasa. Comanda-le online pe platforma Up Online si prin cateva click-uri esti sigur ca oferi cadourile dorite.
 
Intra pe www.upromania.ro si comanda acum tichete cadou.
Mai multe detalii AICI

 

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate