Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.
Pus la dispozitie de K.M.Trust & Partners, 2022-01-06
Eficientizarea, atragerea si pastrarea oamenilor-cheie sunt marile prioritati ale acestei perioade si ale anului 2022 la varful marilor companii active in Romania. Afla principalele concluzii ale studiului “Insights from the Top” realizat de compania de de Executive Search si Dezvoltare Organizationala K.M.Trust & Partners la final de 2021.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2022-01-06
O echipa poate fi extrem de valoroasa, mai ales daca angajatorii aleg sa investeasca in evaluarea si dezvoltarea aptitudinilor. Evaluarea ajuta nu doar la monitorizarea evolutiei personalului, cat si la dezvoltarea unui plan de cariera personalizat, in functie de abilitatile si nevoile fiecarui angajat. Deoarece suntem in acea perioada a anului in care se efectueaza de obicei evaluarea personalului, va invitam sa cititi un articol despre solutiile software de management al performantei. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Deconturile de cheltuieli sunt considerate, in general, aspecte pur legate de contabilitate. Atunci insa cand fluxul de procesare a deconturilor in companie este dificil, implica formulare pe hartie cu multe reguli neclare sau produce adesea o mare bataie de cap angajatilor, acesta devine un subiect de resurse umane. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Fiecare manager al unei echipe de consultanta incearca sa imbunatateasca si sa mentina la valori inalte utilizarea facturabila. Fiecare consultant este, cel putin partial, evaluat si compensat pentru ore utilizate si facturate. Obtinerea vizibilitatii asupra utilizarii facturabile sau a modului de calcul in baza unei procesari manuale este o provocare. 
Pus la dispozitie de Oraroo, 2022-01-06
Generarea de documente pe baza de sabloane reprezinta un ajutor de specialitate – atunci cand un angajat solicita un document, tu il ai la indemana. Asta iti permite sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important in activitatea ta. Functionalitatea oferita de platforma Oraroo vine in intampinarea nevoii de eficientizare pentru responsabilii de resurse umane.
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
2022 va fi un an al candidatilor, tendinta deja stabilita in 2021. Si ai mult mai multe avantaje in business cand arati apreciere oamenilor alaturi de care lucrezi in loc sa recrutezi continuu si sa incepi mereu de la zero cu oameni noi. Cu toate acestea, ai si pozitii noi in companie, foarte specializate, pentru care nu poti recruta colegii din companie. Cum atragi talentele? Cum mentii echilibrul, astfel incat oamenii din echipa sa simta ca sunt apreciati in continuare?
Pus la dispozitie de BIA HR, 2022-01-06
Bianca Matei, HR Consultant in cadrul BIA HR, nu a tinut sa urmeze fidel drumul prescris de facultate, ci si-a dat voie sa experimenteze joburi in diferite domenii si sa deprinda din fiecare abilitatile care azi, in echipa BIA, ii permit sa aduca valoare in colaborarea cu partenerii business. Pe langa activitatea de consultanta in HR, gandeste si programele de wellbeing pentru BIA HR. 
Pus la dispozitie de Arianna Huffington, 2022-01-06
Desi intalnirile virtuale au fost ca un colac de salvare atunci cand cei mai multi dintre noi am fost nevoiti sa lucram de acasa, astazi suntem pur si simplu coplesiti de ele: timpul petrecut in intalnirile saptamanale a crescut cu 150% si creste constant.
​Creativitate, Organizare si Relaxare – sau despre cum se poate construi un mediu de lucru productiv cu colectiile DPH
Pus la dispozitie de Editura DPH, 2021-12-06
Mentinerea unui nivel crescut al moralului si performantelor angajatilor este o adevarata provocare pentru 2 din 3 angajatori. In ultimii doi ani, de cand pandemia Covid a schimbat modul de lucru, tot mai multi angajatori opteaza pentru solutii de educatie aditionala pentru cresterea performantelor angajatilor.

Companiile investesc tot mai mult in formarea continua a angajatilor, cu scopul de a crea conditiile perfecte pentru un mediu de lucru productiv, in care acestia sa lucreze eficient si organizat. Insa, nu este tot timpul usor sa gaseasca instrumentele potrivite, ale caror costuri sa asigure rentabilitatea investitiilor in dezvoltarea resursei umane.

Organizatiile au nevoie de angajati cu un nivel ridicat de independenta si cu abilitati de gestionare a situatiilor neasteptate. Cheia o reprezinta incurajarea lor sa dezvolte in permanenta abilitati, sa acumuleze cunostinte si metodologii de abordare a unor problematici diverse.

Editura DPH propune o serie de colectii menita sa sprijine companiile intr-un mod integrat in eforturile lor de a sustine atat o dezvoltare continua a abilitatilor si cunostintelor angajatilor, cat si nevoile emotionale ale acestora. Cartile, editate intr-un stil prietenos, pe suport de hartie de calitate, bucura cititorul de la prima atingere.

Cateva dintre titlurile recomandate de editura DPH pentru aceasta perioada sunt structurate in 4 categorii:
  • Dezvoltare personala: cele mai noi carti care sustin descoperirea si dezvoltarea abilitatilor necesare angajatilor, pentru ca acestia sa devina cea mai buna versiune a lor la locul de munca. Veti observa rapid o crestere a capacitatilor de intelegere a unor problematici diverse din partea angajatilor, ceea ce va ridica nivelul lor de performanta; Being creative. Fii inspirat. Descopera-ti originalitatea. sprijina cititorul sa isi dezvolte un set de cunostinte si abilitati prin care vor reusi sa produca idei originale si sa le puna in practica in mod eficient.
  • Inspirationale & motivationale: volume care reunesc experiente si citate ale unor oameni de success, menite sa genereze emotie si dorinta de dezvoltare in randul angajatilor. Vei avea colegi mai determinati, care vor avea capacitatea sa genereze schimbari pozitive in organizatia ta; Bestseller-ul Becoming your best. Cele 12 principii ale liderilor de success, a lui Steven R. Shallenberger este ghidul perfect pentru ca toti membrii unei organizatii sa devina cele mai bune versiuni ale lor ca oameni. 
  • Agende si organizatoare: o serie de instrumente ce organizare a activitatilor, cu design prietenos si rol practic esential in structurarea eficienta a activitatilor. Te vei bucura de angajati organizati si eficienti; Success Journal este doar unul dintre titlurile care constituie, in acelasi timp atat un organizator eficient, cat si o resursa de inspiratie pentru cresterea productivitatii. 
  • Carti de colorat pentru adulti: o varietate de elemente vizuale care stimulează creativatea si reduc nivelul de stres si frustrare in randul angajatilor. Angajatii tai vor elibera tensiunile acumulate in activitati cu grad ridicat de presiune si vor lucra cu mai mult drag si spor.  
Pentru perioada Craciunului, editura DPH a creat o editie speciala Povestea Craciunului, potrivita pentru lectura in familie, in prag de sarbatori.
  
Profita de Discount HR Club special – 20%, utilizand codul HRCLUB la plasarea comenzii!
 
***
De ce sa alegi colectiile editurii DPH
Editura Didactica Publishing House – Editura Mintilor in Miscare - isi propune, prin noile colectii de auto-dezvoltare si cunoastere,  sa vina in sprijinul managerilor, practicienilor si trainerilor cu titluri atractive, axate pe  teme variate, precum dezvoltarea inteligentei emotionale si abilitatilor cognitive. Linia editoriala a editurii este angajata in publicarea celor mai bune titluri care sa sustina dezvoltarea, cresterea productivitatii si a profitabilitatii. Impreuna, promovam progresul uman prin formare continua si cunoastere.

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate