Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-07-15
Antrenarea leadershipului este una dintre cele mai fascinante oportunitati ale coachingului persoanelor aflate in pozitii de conducere pentru ca succesul unei afaceri, al unei societati depinde de calitatea liderilor sai. Stilul de conducere al fiecarui leader este diferit in functie de comportamentele sale dominante, comportamente care influenteaza actiunile si relatiile cu ceilalti, rezultatele pe termen lung. Modul in care simte si gandeste in diverse situatii determina aceste comportamente.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-07-29
Conform studiilor recente, piata globala a serviciilor externalizate de recrutare a depasit in 2017 pragul de 5 miliarde de dolari, iar expertii se asteapta sa creasca accelerat in anii urmatori. Asadar, tot mai multe companii din intreaga lume mizeaza pe externalizarea recrutarii pentru a gasi candidatii valorosi de care au nevoie pentru a-si sustine cresterea de business. Afla care sunt principalele argumente pro si contra pentru externalizarea recrutarii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-07-29
Activitatea unui consultant de payroll se afla la intersectia mai multor domenii din care isi extrage resursele necesare: HR, juridic, financiar-contabil, software. Ce vraji face un astfel de profesionist pentru salarii corecte si la timp si care este bagheta magica pe care se bazeaza? 
Pus la dispozitie de Amrop, 2019-07-30
​Raportul Amrop prezinta cinci mega trenduri cu impact la nivel de business in viitor si detaliaza modul in care leadership-ul trebuie sa inteleaga sa faca schimbarile necesare pentru a-si pastra relevanta. Directia data de management nu mai poate stagna in zona de inovare a ceea ce exista deja in cadrul organizatiei, fiind astfel necesara trecerea catre o etapa ulterioara.
Pus la dispozitie de Letitia Lucescu, 2019-08-01
Cati ani aveai cand te-ai contrazis prima oară cu cineva? Cand a fost ultima oara cand una ai vrut sa spui si alta s-a inteles? Din experientele pe care cei mai multi dintre noi le avem, se pare ca sursa multor neintelegeri, sau a problemelor de comunicare, o constituie diferenta dintre intentia pe care o avem cand spunem ceva si impactul sau. 
​Fii pionier in crearea unui mediu de lucru fara stres!
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat.

Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. Exploreaza "de ce?" si "cum?" sa incurajezi si mentii o stare de spirit buna la birou. Lasa-te inspirat si ghidat de experti in wellbeing si echilibru interior - invitatul special este un preot hindus, maestru in meditatie.

Exista foarte multe informatii si initiative cand vine vorba de "sanatate la locul de munca" si pe buna dreptate. In zilele noastre, ziua de lucru arata cam asa: perioade lungi de stat pe scaun, gustari rapide, pe tastatura si in fata ecranului, intre sedinte si intalniri si ochi atintiti la monitorul calculatorului. Astfel nu e de mirare ca angajatii se confrunta cu dureri severe de spate, de cap, dezechilibru digestiv, oboseala acuta, insomnii, stres si anxietate; iar companiile cu: productivitate, creativitate si initiativa scazute, costuri mai ridicate ale asistentei medicale, rate de abstenteism si demisie crescute. Este evident ca politicile de compansatii si beneficii NU sunt suficiente pentru a avea si a mentine angajati sanatosi, fericiti si eficienti!Vino alaturi de noi, pe 4 aprilie, si relaxeaza-te intr-o fuziune perfecta de cunoastere si experimentare directa a starii de linsite sub indrumarea unora dintre cei mai experimentati oameni din acest domeniu. Descopera ce inseamna de fapt wellbeing & mindfulness si cum sa dezvolti strategia de a-ti face angajatii mai fericiti.

Liderii din Silicon Valley (Google, LinkedIN, Apple, Nike, Microsoft, P&G, Netflix etc.) au dovedit ca regandirea strategiei de munca nu este doar posibila prin programele de wellbeing, ci absolut necesara!

Din subiectele abordate: ce sunt impresiile inmagazinate in subconstient, inteligenta si inteligenta emotionala, regandirea fiintei umane in era industriala, cum sa generezi si controlezi linistea interioara, cum functioneaza mintea, regandirea sinelui prin terapie prin arta.
Mai multe detalii despre agenda, vorbitori si modalitate de inscriere, gasesti aici.

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate