Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de BIA, 2019-03-26
Ca lider de business, iei sute de hotarari in fiecare an, insa doar cateva sunt esentiale pentru profitabilitatea afacerii tale. Uneori, o singura decizie poate impacta compania cat sa faca diferenta intre reusita si esec. Tu ai luat cea mai importanta hotarare din acest an? 
Pus la dispozitie de SHL, 2019-03-29
Cum toti vrem sa atragem si sa pastram talentele, SHL lanseaza Verify G+ - un nou instrument de masurare a capacitatii de rezolvare de probleme si rationament critic, menita sa creasca eficienta si eficacitatea procesului de evaluare.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-03-29
Atragerea de angajati noi, potriviti cu obiectivele de dezvoltare ale companiei, este o provocare din ce in ce mai importanta pentru HR Manageri. Daca vorbim de atragerea generatiilor tinere lucrurile se complica si mai mult. Cum faci sa ii convingi ca a lucra in compania ta este o experienta care merita incercata? Citeste continuarea acestui articol pentru a afla cum a folosit Banca Transilvania conceptul de gamificare intr-o activare Disruptive HR cu accent pe employer branding awareness.
Pus la dispozitie de Monica Vijeu, 2019-04-04
Pe parcursul intregii vieti facem parte din diverse echipe: familie, prieteni, colegi de scoala, colegi de serviciu. In cadrul acestor echipe ne formam permanent in baza talentelor personale, a influentei si relationarii cu ceilalti, a deciziilor pe care le luam, experimentand medii ale caror provocari ne ajuta sa fim mai mult sau mai putin din ceea ce suntem cu adevarat. Astfel in timp, mai devreme sau mai tarziu rezultatele noastre, satisfactia personala, confirma sau nu daca talentele noastre s-au transformat in adevarate atuuri personale in cadrul oricareia dintre aceste echipe.
Pus la dispozitie de Human Invest, 2019-04-17
Human Invest organizeaza in data de 29 mai 2019, in Bucuresti, conferinta “The next challenges: Leading better. Leading differently.” Evenimentul, care marcheaza aniversarea de 20 de ani a companiei de consultanta pe piata locala, reuneste CEO si HR Directori din companii de top din România, speakeri internationali si consultanti locali Human Invest.
Pus la dispozitie de Hotel Melodia, 2019-04-22
Eficienta, efortul, grupul, barierele, imbunatatirea relatiilor, atingerea obiectivelor sau rezolvarea problemelor sunt doar cateva dintre elementele definitorii pentru termenul de team building. Principiul unor astfel de evenimente corporative este relationarea, iar ideea de “Fun” vine sa completeze reusita evenimentelor prin oferirea unor activitati de entertainment, petreceri tematice si activitati atractive  intr-un cadru modern si relaxant de 4*, pe litoral, cu tarife incepand de la 299 lei/persoana.
​Fii pionier in crearea unui mediu de lucru fara stres!
Pus la dispozitie de Valeriu Voicu, 2019-03-20
Lucrezi in domeniul resurselor umane, in management sau in antreprenoriat? Invata sa te relaxezi si cum sa lucrezi productiv alaturi de echipa ta intr-un mediu detensionat.

Joi, 4 aprilie, in intervalul orar 8:30 – 11:30, te invitam la un eveniment de wellness gazduit de Shiseido Spa. Exploreaza "de ce?" si "cum?" sa incurajezi si mentii o stare de spirit buna la birou. Lasa-te inspirat si ghidat de experti in wellbeing si echilibru interior - invitatul special este un preot hindus, maestru in meditatie.

Exista foarte multe informatii si initiative cand vine vorba de "sanatate la locul de munca" si pe buna dreptate. In zilele noastre, ziua de lucru arata cam asa: perioade lungi de stat pe scaun, gustari rapide, pe tastatura si in fata ecranului, intre sedinte si intalniri si ochi atintiti la monitorul calculatorului. Astfel nu e de mirare ca angajatii se confrunta cu dureri severe de spate, de cap, dezechilibru digestiv, oboseala acuta, insomnii, stres si anxietate; iar companiile cu: productivitate, creativitate si initiativa scazute, costuri mai ridicate ale asistentei medicale, rate de abstenteism si demisie crescute. Este evident ca politicile de compansatii si beneficii NU sunt suficiente pentru a avea si a mentine angajati sanatosi, fericiti si eficienti!Vino alaturi de noi, pe 4 aprilie, si relaxeaza-te intr-o fuziune perfecta de cunoastere si experimentare directa a starii de linsite sub indrumarea unora dintre cei mai experimentati oameni din acest domeniu. Descopera ce inseamna de fapt wellbeing & mindfulness si cum sa dezvolti strategia de a-ti face angajatii mai fericiti.

Liderii din Silicon Valley (Google, LinkedIN, Apple, Nike, Microsoft, P&G, Netflix etc.) au dovedit ca regandirea strategiei de munca nu este doar posibila prin programele de wellbeing, ci absolut necesara!

Din subiectele abordate: ce sunt impresiile inmagazinate in subconstient, inteligenta si inteligenta emotionala, regandirea fiintei umane in era industriala, cum sa generezi si controlezi linistea interioara, cum functioneaza mintea, regandirea sinelui prin terapie prin arta.
Mai multe detalii despre agenda, vorbitori si modalitate de inscriere, gasesti aici.

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate