Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Gradina Vlahiia, 2019-11-22
Gandit ca o oaza de tihna si omenie in apropiere de Bucuresti, in Snagov sat, Gradina Vlahiia este un loc de poveste, un sat romanesc autentic in miniatura. De la case maramuresene vechi de 100 de ani, la muzee ale Icoanei si Taranului, la ferma de animale, livada si restaurant, toate elementele se imbina armonios, ca intr-un puzzle, si ne aduc mai aproape de adevaratele traditii si valori romanesti. Va asteptam cu toata ospitalitatea pentru a sarbatori momentele importante din viata dumneavoastra. Indiferent de numarul de participanti, va vom primi pe toti, oferindu-va o experienta completa. Gradina Vlahiia se intinde pe trei hectare, avand 18 camere duble decorate traditional, aflate in case maramuresene autentice.
 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-11-26
Cristina Stefan (Calugaru) lucreaza de mai bine de 11 ani in resurse umane, cea mai mare parte din acest timp fiind in pozitii de management, iar aceasta experienta a ajutat-o sa dobandeasca o perspectiva de ansamblu asupra acestui domeniu. In interviul acordat, in exclusivitate, pentru blogul colorful.hr, Cristina vorbeste despre inceputurile sale in acest domeniu, le da cateva sfaturi tinerilor interesati de HR si explica modul in care tehnologia schimba definitiv resursele umane si, mai ales, cum a transformat compania pe care o reprezinta.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-11-26
Atunci cand ne gandim la un departament de HR, ne imaginam un birou in care angajatii lucreaza printre munti de dosare si, foarte des, se intrerup din ceea ce fac ca sa raspunda salariatilor care solicita informatii. Ei bine, lucrurile nu mai stau asa de cand internetul si tehnologiile inovatoare au schimbat modul in care companiile folosesc si stocheaza datele. In cazul HR-ului, serviciile cloud au transformat complet munca recrutorilor, care profita de toate avantajele acestei tehnologii pentru a recruta si evalua angajatii, pentru a face calcule salariale si a gestiona documentele angajatilor, dar si pentru a actualiza legislatia fiscala.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2019-11-26
Pentru orice companie mare, departamentul de resurse umane este unul dintre pilonii centrali pe care firma se bazeaza. Fiecare manager stie ca angajatii pe care ii are sunt cel mai important capital. Asa ca o gestionare corecta a acestuia este un subiect de interes pentru orice detinator de afacere si mai ales pentru orice manager de resurse umane care isi doreste sa progreseze in cariera. Ne-am propus sa discutam in detaliu despre acest subiect. 
Pus la dispozitie de Anca Purdel, 2019-11-26
In mai am fost la meciul Liverpool – Barcelona. Printr-un noroc chior si planetele aliniate corespunzator, am gasit bilete de avion ieftine si 2 locuri la tribuna 2 in randul 10. [..] Si incepe meciul. 1-0, 2-0, 3-0. Liverpool juca incredibil. Nu am putut sa nu ma gandesc la cum functioneaza echipele performante care isi seteaza un obiectiv.
Pus la dispozitie de Mihai Popa-Radu, 2019-11-26
Foarte multe organizatii continua sa abordeze provocarile legate de recrutarea si retentia oamenilor cheie in mare parte cu solutii financiare. Insa acestea nu mai functioneaza la fel de bine si nici nu sunt fezabile pe termen lung. Este momentul pentru o schimbare profunda in ceea ce priveste strategiile de motivare a angajatilor. In acest articol discutam despre ce pot face companiile pentru a face fata cu succes acestei noi realitati.
Pus la dispozitie de Marcom Hub, 2019-11-26
Cine spune ca o sedinta a Consiliului de Administratie sau a departamentului de HR trebuie sa se desfasoare neaparat in incinta companiei? Inovatia necesita iesire din conventional si expunerea la cat mai multe situatii posibile care ar putea aparea in mediul real de business. Ia-ti 5 minute sa vezi cum poti transforma urmatoarea sedinta de strategie din compania ta.
Pus la dispozitie de Colliers International Romania, 2019-11-27
Profitabilitatea unei afaceri depinde, in mare parte, de calitatea performantei angajatilor. Aceasta poate fi evaluata prin masuratori de productivitate. Spre deosebire de sectorul productiei, in care productivitatea se masoara in functie de numarul de obiecte produse, in industria serviciilor este important procesul prin care a fost prestat serviciul si gradul in care serviciul a avut impact asupra experientei clientului. 
Pus la dispozitie de Indivizo, 2019-11-27
Sau de ce nu mai gasim talente pe piata? Sa analizam motivele pentru care este din ce in ce mai dificil sa angajam noi colegi si ce este si mai important, sa vedem ce putem face noi si recrutarea bazata pe date pentru a rezolva aceasta problema.
Pus la dispozitie de Evolutiv Consultants, 2019-11-29
Programul de dezvoltare a abilitatilor si cunostintelor managerilor de HR oferit de Evolutiv Consultants este o propunere unica in peisajul cursurilor pentru HR-i din Romania. Managerii care ajung la un astfel de program au deja experienta, atelierele de lucru sunt foarte practice si se creează un spirit de comunitate. Am stat de vorba cu Cristina Tirulnic, initiatorul programului pentru a afla detalii.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-11-29
Tu cum abordezi deficitul de personal? Un specialist bun nu ar trebui sa fie oprit de granite. Cum procedezi daca ai gasit persoanele de care ai nevoie si care accepta un salariu competitiv pentru organizatie, insa sunt cetateni non-UE? Cei mai multi angajatori renunta din start la o astfel de abordare din cauza dificultatii intregului proces legal. Insa exista si varianta mai… accesibila.
Gradina Vlahiia, locul ideal pentru evenimente corporate, petreceri de Craciun, conferinte si teambuilding-uri
Pus la dispozitie de Gradina Vlahiia, 2019-11-22
Gandit ca o oaza de tihna si omenie in apropiere de Bucuresti, in Snagov sat, Gradina Vlahiia este un loc de poveste, un sat romanesc autentic in miniatura. De la case maramuresene vechi de 100 de ani, la muzee ale Icoanei si Taranului, la ferma de animale, livada si restaurant, toate elementele se imbina armonios, ca intr-un puzzle, si ne aduc mai aproape de adevaratele traditii si valori romanesti. Va asteptam cu toata ospitalitatea pentru a sarbatori momentele importante din viata dumneavoastra. Indiferent de numarul de participanti, va vom primi pe toti, oferindu-va o experienta completa. Gradina Vlahiia se intinde pe trei hectare, avand 18 camere duble decorate traditional, aflate in case maramuresene autentice.
 
  

Restaurant si pizzerie cu terasa - Crama - Sali de conferinte  - Pensiune in case Maramuresene vechi ce depasesc 100 ani - Muzeul Icoanei - Muzeul Taranului - Ferma de animale -  Iaz cu peste - Livezi, vita de vie si solarii - Curtea Toscana cu piscina si jacuzzi pentru petreceri private -  Plimbari cu trasura, caruta si sania - Plimbari cu barca pe lac
 
  
 
  • Restaurantul – iti vorbeste despre familie, istorie si traditie, lume pe care astazi doar ne-o putem imagina si poate gazdui in interior peste 150 de oaspeti. 
  • Terasa – loc umbros si racoros, terasa si spatiul verde din fata restaurantului pot gazdui aproximativ 200 de persoane. 
  • Locatia noastra dispune de 2 sali de meeting, decorate cu grija si atentie pana la cel mai mic detaliu. Cea de la etajul restaurantului poate gazdui maximum 24 de persoane. Sala restaurant poate gazdui intalniri pana la 150 de persoane. Ambele sali sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon, flipchart, markere si aer conditionat. 
  • Crama este spatiul perfect pentru degustari de vinuri sau petreceri private si corporate. 
  • Bucataria noastra de vara, dotata cu cuptor de pizza pe lemne, protap, gratar, plita si afumatoare, poate fi locul ideal pentru o petrecere câmpeneasca sau ateliere de gatit. Oaspetii pot participa alaturi de bucatarii nostri la prepararea bucatelor.
  • Ofyr-ul, ultimul trend in materie de gatit in aer liber, extrem de apreciat si indicat in special pentru grupuri, team building-uri, cu scop de socializare si cunoastere intr-un mediu relaxat si prietenos. Ofyr-ul este o combinatie intre foc de tabara si gratar, unde participantii pot sa isi prepare singuri sau asistati de bucatarul nostru carnea, pestele, fructele de mare, legumele pe gratar si sa socializeze in jurul focului. 
  • Pentru oaspetii nostri mai tineri, am creat in livada un spatiu dedicat lor, cu trambulina, tobogan si leagane, loc ideal pentru organizarea de petereceri si activitati educative si recreationale. 
  • Activitati de agrement - Plimbare cu trasura vieneza maxim 4 persoane. Traseul este de aproximativ o ora, prin padurea Snagov; Plimbare cu caruta/ sania, maxim 8 persoane. Traseul este de aproximativ o ora, prin padurea Snagov; Plimbare cu barca pe Lacul Snagov si vizita la Manastire, maxim 7 persoane Plimbare cu poneiul in manej. 
  • Cazarea se face in 4 case maramuresene autentice, doua dintre ele avand peste 100 de ani. Fiecare casa are 4 camere, decorate in stil traditional maramuresean, avand bai proprii. Casele au si curte, oferind un spatiu intim de relaxare si posibilitatea de a organiza petreceri in aer liber. Alte 2 camere se afla in casa Toscana. Camerele sunt dotate cu internet, televiziune prin cablu, incalzire centralizata si majoritatea au aer conditionat.
Bonus: oferim 10% discount pentru toate serviciile Gradinii Vlahiia, tuturor angajatilor companiei dvs. timp de 3 luni ulterioare evenimentului. 
 
Contact: +40 729 883 109 cristian@gradinavlahiia.ro

www.gradinavlahiia.ro 

https://www.facebook.com/GradinaVlahiia/ 

https://www.instagram.com/gradinavlahiia/

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate