Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Wizrom, 2020-07-29
In mediul de lucru tot mai provocator din prezent, in special in contextul schimbarilor dramatice si rapide din ultimele luni, departamentul de HR are potentialul sa contribuie semnificativ la succesul viitor al oricarei companii. Cu toate acestea, multi specialisti se simt sufocati de sarcini de admin sau alte activitati care consuma mult timp, dar ofera prea putina valoare. In acelasi timp, investitia intr-un software de management al resurselor umane reprezinta un pas mare. Cum stii cand este cel mai bun moment sa il faci? 
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
La inceputul lunii iunie 2020 a avut loc o importanta conferinta de HR, unde speakerii - directori de HR, specialisti in resurse umane, traineri in programe de leadership, experti in Inteligenta Artifciala - au dezbatut teme de interes legate de cum a afectat pandemia de COVID-19 piata muncii si industria HR, cum se vor schimba strategiile de HR, ce tendinte in HR ar putea sa apara dupa ce criza va trece, cum arata profilul noilor lideri si cum ar trebui sa comunice acestia in vremuri incerte.
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2020-07-23
Orice sarcina HR care implica o activitate manuala si repetitiva are potential sa devina una eficienta cu ajutorul automatizarii. Identificarea si eficientizarea proceselor fara valoare adaugata ii ajuta pe specialistii HR sa se concentreze pe activitati holistice, precum planificarea strategica, atragerea si managementul talentelor si, bineinteles, sa aiba si mai multa grija de membrii echipei si de dezvoltarea lor profesionala. Mai departe, implementarea unor strategii integrate de automatizare a sistemelor de salarizare, administrare personal si pontaj, inseamna economie de costuri pentru companie si un pas inainte in atingerea obiectivelor de business. Iata ce procese pot fi automatizate atunci cand echipa ta lucreaza de acasa.
Pus la dispozitie de Cristina Matei, 2020-07-23
Bate vant de schimbare? Cristina Matei, Leadership Adviser al Amrop Romania, scrie despre (aproape) toate gandurile care ne trec prin cap atunci cand ne apropiem de o rascruce in cariera, in acest articol publicat in Business Review.
Pus la dispozitie de Florin Popa, 2020-07-24
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care o organizatie sau un lider trebuie sa il faca este sa isi sprijine oamenii sa se dezvolte si sa creasca. Nu doar ca ajuta la imbunatatirea rezultatelor companiei, ci are si un impact pozitiv asupra comunitatii din care fac parte, deoarece ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa contribuie la randul lor la bunastarea acesteia. In articolul nostru din aceasta luna am povestit mai multe despre acest subiect.
Pus la dispozitie de HART Consulting, 2020-07-28
Desfasurarea activitatii de acasa nu este o experienta noua, insa am vazut recent ca pandemia a fortat multi angajati si organizatii sa faca trecerea, in mod oficial, la un mediul de lucru virtual. Cu toate acestea, este important sa nu neglijam comportamentele care devin necesare pentru ca oamenii sa poata lucra eficient de acasa. Situatia actuala ne ofera ocazia de a revizui ceea ce stim despre competentele necesare la locul de munca. Care sunt cele care conteaza? 
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Consilierea psihopedagogica este un proces complex de acordare a asistentei psihopedagogice persoanelor normale, care parcurg diverse experiente de invatare, in scopul formarii si dezvoltarii propriei personalitati.
Pus la dispozitie de Medicover, 2020-07-29
Zosterul este o afectiune cutanata, de obicei dureroasa, produsa prin reactivarea virusului care produce varicela sau varsatul de vant, virusul varicelozosterian. Acesta face parte din familia virusurilor herpetice.
Pus la dispozitie de Smartree Romania, 2020-07-30
Avand in vedere schimbarile recente provocate de pandemia COVID-19, multe organizatii au fost nevoite sa isi adapteze modul de lucru la sistemul remote working. Existenta unui soft de pontaj in care se pot gestiona automat evenimentele de timp precum cel de tip “work from home” sau cererile de absenta ale angajatilor este cu atat mai necesara in contextul actual in care majoritatea activitatilor si task-urilor trebuiesc realizate de la distanta.
Pus la dispozitie de Mariana Cosenco, 2020-07-30
Confruntati cu o societate tulburata de evenimente care ne depaseste capacitatea de ordine si control, oamenii raspund la provocarile complexe regresand la comportamente arhaice de adaptare sociala. Ceea ce caracterizeaza aceasta „adaptare sociala” este o conditie de singuratate, cea mai neajutorata si solitara forma de fragmentare sociala. 
Gradina Vlahiia, locul ideal pentru evenimente corporate, petreceri de Craciun, conferinte si teambuilding-uri
Pus la dispozitie de Gradina Vlahiia, 2019-11-22
Gandit ca o oaza de tihna si omenie in apropiere de Bucuresti, in Snagov sat, Gradina Vlahiia este un loc de poveste, un sat romanesc autentic in miniatura. De la case maramuresene vechi de 100 de ani, la muzee ale Icoanei si Taranului, la ferma de animale, livada si restaurant, toate elementele se imbina armonios, ca intr-un puzzle, si ne aduc mai aproape de adevaratele traditii si valori romanesti. Va asteptam cu toata ospitalitatea pentru a sarbatori momentele importante din viata dumneavoastra. Indiferent de numarul de participanti, va vom primi pe toti, oferindu-va o experienta completa. Gradina Vlahiia se intinde pe trei hectare, avand 18 camere duble decorate traditional, aflate in case maramuresene autentice.
 
  

Restaurant si pizzerie cu terasa - Crama - Sali de conferinte  - Pensiune in case Maramuresene vechi ce depasesc 100 ani - Muzeul Icoanei - Muzeul Taranului - Ferma de animale -  Iaz cu peste - Livezi, vita de vie si solarii - Curtea Toscana cu piscina si jacuzzi pentru petreceri private -  Plimbari cu trasura, caruta si sania - Plimbari cu barca pe lac
 
  
 
  • Restaurantul – iti vorbeste despre familie, istorie si traditie, lume pe care astazi doar ne-o putem imagina si poate gazdui in interior peste 150 de oaspeti. 
  • Terasa – loc umbros si racoros, terasa si spatiul verde din fata restaurantului pot gazdui aproximativ 200 de persoane. 
  • Locatia noastra dispune de 2 sali de meeting, decorate cu grija si atentie pana la cel mai mic detaliu. Cea de la etajul restaurantului poate gazdui maximum 24 de persoane. Sala restaurant poate gazdui intalniri pana la 150 de persoane. Ambele sali sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon, flipchart, markere si aer conditionat. 
  • Crama este spatiul perfect pentru degustari de vinuri sau petreceri private si corporate. 
  • Bucataria noastra de vara, dotata cu cuptor de pizza pe lemne, protap, gratar, plita si afumatoare, poate fi locul ideal pentru o petrecere câmpeneasca sau ateliere de gatit. Oaspetii pot participa alaturi de bucatarii nostri la prepararea bucatelor.
  • Ofyr-ul, ultimul trend in materie de gatit in aer liber, extrem de apreciat si indicat in special pentru grupuri, team building-uri, cu scop de socializare si cunoastere intr-un mediu relaxat si prietenos. Ofyr-ul este o combinatie intre foc de tabara si gratar, unde participantii pot sa isi prepare singuri sau asistati de bucatarul nostru carnea, pestele, fructele de mare, legumele pe gratar si sa socializeze in jurul focului. 
  • Pentru oaspetii nostri mai tineri, am creat in livada un spatiu dedicat lor, cu trambulina, tobogan si leagane, loc ideal pentru organizarea de petereceri si activitati educative si recreationale. 
  • Activitati de agrement - Plimbare cu trasura vieneza maxim 4 persoane. Traseul este de aproximativ o ora, prin padurea Snagov; Plimbare cu caruta/ sania, maxim 8 persoane. Traseul este de aproximativ o ora, prin padurea Snagov; Plimbare cu barca pe Lacul Snagov si vizita la Manastire, maxim 7 persoane Plimbare cu poneiul in manej. 
  • Cazarea se face in 4 case maramuresene autentice, doua dintre ele avand peste 100 de ani. Fiecare casa are 4 camere, decorate in stil traditional maramuresean, avand bai proprii. Casele au si curte, oferind un spatiu intim de relaxare si posibilitatea de a organiza petreceri in aer liber. Alte 2 camere se afla in casa Toscana. Camerele sunt dotate cu internet, televiziune prin cablu, incalzire centralizata si majoritatea au aer conditionat.
Bonus: oferim 10% discount pentru toate serviciile Gradinii Vlahiia, tuturor angajatilor companiei dvs. timp de 3 luni ulterioare evenimentului. 
 
Contact: +40 729 883 109 cristian@gradinavlahiia.ro

www.gradinavlahiia.ro 

https://www.facebook.com/GradinaVlahiia/ 

https://www.instagram.com/gradinavlahiia/

Vezi toate articolele scrise de

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate