Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Cunosti gradul de atractivitate al brandului tau de angajator?
Pus la dispozitie de Catalyst Solutions, 2016-10-27
Oracle, Google, Microsoft si IBM sunt companiile care se afla in topul preferintelor candidatilor, conform studiului “Cei mai doriti angajatori”, realizat anul acesta pe un esantion de aproximativ 11.000 de respondenti. Studiul masoara gradul de atractivitate al brandului de angajatori in randul potentialilor candidati, precum si asteptarile pe care le au tinerii de la acestia. Raportul ofera raspuns la intrebari precum: Care sunt fanii brandului meu de angajator? Care sunt canalele de informare folosite de catre studenti si absolventi cu privire la joburi si angajatori? Care este nivelul de atractivitate al brandului de angajator si motivele pentru care candidatii nu aplica la pozitiile deschise.
In functie de nivelul de profunzime la care ne uitam in piata, sunt disponible 4 tipuri de rapoarte. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la adresa angajatori@catalyst.ro

Vezi toate articolele scrise de Catalyst Solutions

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate