Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
HR Goes Black! Ai 50% reducere la aplicatiile de HR din platforma colorful.hr
Pus la dispozitie de Romanian Software, 2018-11-15

Conduci un departament de resurse umane sau o companie? Avem o veste buna pentru tine: acum e momentul potrivit sa iti automatizezi procesele cheie din HR. Romanian Software iti vine in ajutor cu un discount generos la licentele de aplicatii!
  • Aplicatia de SALARIZARE te ajuta sa centralizezi eficient informatiile despre angajati si calculezi usor veniturile fiecaruia si poti genera oricate rapoarte, documente sau centralizatoare iti doresti.
  • Aplicatia de ADMINISTRAREA PERSONALULUI este conectata cu REVISAL-ul si toate operatiunile de modificare a contractelor se fac automat.
  • Aplicatia de PONTAJ le permite angajatilor tai sa isi introduca orele de lucru, iar sistemul calculeaza automat cheltuielile cu personalul. In plus, integrarea cu modulul de salarizare iti permite sa automatizezi intreg procesul.
  • Aplicatia de RECRUTARE PERSONAL iti ofera acces la cele mai importante site-uri de recrutare din Romania, pentru ca tu sa ai sub control intregul process si sa gasesti cei mai buni angajati. Poti chiar sa masori eficienta procesului prin indicatori specifici.
In plus, iti oferim servicii complete de externalizare (outsourcing) pentru salarizare si administrare de personal, recrutare White-Collar, Blue-Collar, head-hunting, si leasing de personal.

***
Despre Romanian Software
Romanian Software este unul dintre liderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane. Compania are la ora actuala prin intermediul platformei sale colorful.hr aproximativ 600 clienti si circa 140 angajati si colaboratori, administrand datele a peste 120.000 de salariati din Romania. Printre clientii sai se numara firme si institutii de renume precum: Amrest (Starbucks), Bergenbier, Altex, Universitatea Bucuresti, Nuclearelectrica sau Alro Slatina.
De asemenea, Romanian Software a creat si administreaza platfoma CalculatorVenituri.ro, care este un calculator gratuit de salarii, ce faciliteaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscala, mandate de director, administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA.
Calculatorul de venituri este disponibil online pe www.calculatorvenituri.ro, iar aplicatia CalculatorVenituri.ro poate fi descarcata gratuit din Google Play si Apple Store

Vezi toate articolele scrise de Romanian Software

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate