Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
4 generatii un singur spatiu de lucru. Suntem pregatiti?
Pus la dispozitie de Lugera - The Poeple Republic, 2016-09-20
Oameni de HR, CEOs, manageri de departament, media. Atentia tuturor a fost in ultima vreme indreptata catre tineri. Ce isi doresc? Cum ii atragem? Ce facem ca ei sa fie fericiti si sa ii integram eficient la locul de munca? Este insa aceasta directia catre care organizatiile trebuie sa isi indrepte intreaga energie?

Statisticile par sa ne contrazica.Reprezentand 20.3% din populatia activa, segmentul de varsta 55-64 ani va ajunge pana la sfarsitului anului 2060 la 23,7%, surclasand segmentul 15-24 ani, care va inseamna doar 15.5% din totalul activilor. Aceasta fara sa luam in considerare migratia accelerata de competitia acerba a occidentului pe aceste profiluri.

Vezi toate articolele scrise de Lugera The People Republic

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate