Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Cat timp ii asteptam pe Mr. & Mrs. Perfect?
Pus la dispozitie de Lugera - The People Republic, 2016-09-20
Mitul candidatului perfect bantuie de ani buni piata romaneasca. Reactie a hiring managerilor la presiunile top managemmentului pe cifre, rezultate si reduceri de costuri, talentatul are o fisa de post in care se adauga cerinte tehnice si soft, care mai de care mai nisate. Mixul de competente ajunge uneori sa ingusteze plaja de candidati atat de mult incat durata si resursele implicate in proces, precum si costurile asociate absentei angajatului urca furiometrul organizational la cote alarmante.

Date fiind costurile pe care le genereaza un non-performer, nu ii putem condamna insa. Costurile directe, vizibile, sunt aproape de neluat in seama in aceasta analiza comparativ cu impactul actiunilor sau inactiunilor acestora in relatia cu clientii, colegii sau orice alti parteneri ai companiei.

Vezi toate articolele scrise de Lugera The People Republic

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate