Prima pagina | Intalniri HR Partner | Articole | Stiri | Cursuri si evenimente | Inscrie-te pe HR Partner | Contact
   
 
 
 
 
Pus la dispozitie de Peli Filip, 2019-01-07
Hotararea de Guvern privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata a fost adoptata vineri, 7 decembrie, de Guvern si a fost publicata luni in Monitorul Oficial al Romaniei (sub numarul 937/2018). Noile modificari vor produce efecte de la 1 ianuarie 2019, insa deja au inceput sa apara primele intrebari in randul companiilor: cum ar trebui sa aplice noile modificari? care sunt functiile pentru care se impune majorarea nivelului salarial? ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii pentru a se califica pentru acest nivel?
 
Pus la dispozitie de Scotwork, 2019-01-31
Negocierile fac parte din cotidian, toti negociem aproape tot timpul. Dar se intampla uneori sa dam peste un negociator dificil si agresiv, care isi inchipuie ca negocierea este despre conflict. La Scotwork, avem convingerea ca o solutie esentiala pentru a gestiona adversitatile sau pentru a fructifica oportunitatile pe care le-ati putea intalni, este dezvoltarea abilitatilor de negociere ale oamenilor cheie din linia intai, acei indivizi responsabili de cresterea performantelor companiei voastre.
Pus la dispozitie de BIA, 2019-01-31
In comunicare, confruntarea directa si sincera aduce adesea mai multe beneficii decat ai putea crede. Daca i-ai scrie un mesaj sincer celui care iti impacteaza direct munca, ce i-ai spune? In ce postura te regasesti cel mai bine: angajat, angajator, candidat sau recruiter? 
Despre candidatii peste 40 de ani si schimbarile radicale de cariera
Pus la dispozitie de Lugera - The People Republic, 2016-09-20
Nu am ales intamplator acest subiect. Tot mai des aud in jurul meu povesti despre candidati de peste 40 de ani  al caror CV este ocolit abil de angajatori. Cat de usor este insa sa iti gasesti un job dupa 40 de ani?

Din statistici, din ceeea ce ne povestesc oamenii de HR, din marturisirile candidatilor, nu este o misiune tocmai facila. Mai mult, e cu atat mai anevoioasa daca in ultimiii 10 ani ai lucrat pentru acelasi angajator si nu ai fost deloc conectat la piata muncii. In partea plina a paharului exista insa o veste buna: e cu mult mai usor sa iti gasesti un job la 40 de ani decat iti va fi la 50 de ani, sau mai tarziu.
Personal, cred ca problema reala sta in abordarea procesului de «job hunting» si poate fi rezolvata cu usurinta. Este insa nevoie de mai mult decat o strategie de tipul aplica si asteapta sa fii invitat la interviu.

Vezi toate articolele scrise de Lugera The People Republic

Alte articole

 
Prima pagina | Denegare de responsabilitate | Contact
Copyright © 2011 HR Club. Toate Drepturile Rezervate